Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگر علوم اجتماعی گفت: مدیریت جهادی اصلی‌ترین کاری است که مردم ایران به ویژه جوان مومن انقلابی باید به عنوان یک اصل در گام دوم انقلاب اسلامی قرار دهد تا این راهبردها، عملیاتی شود. حسینعلی رمضانی در حاشیه همایش تبیین بیانیه گام دوم انقلاب در راستای سلسله نشست‌های تخصصی در مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، در تشریح و اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب اظهار کرد: بیانیه گام دوم انقلاب، مفاهیمی که کنار هم قرار گرفتند از لسان یک حکیم فرزانه به نام ولی امر مسلمین، جاری و ساری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این بیانیه در سه لایه، گفتمانی، راهبردی و عملیاتی تکنیکی-تاکتیکی باید برسد تا بدنه و دامنه‌ی جامعه، اقتصاد، سیاست، فرهنگ، بحث‌های سیاسی-امنیتی و نمونه‌هایی از این دست؛ قابل تعمیم است.
 
این پژوهشگر علوم اجتماعی خاطرنشان کرد: بیانیه گام دوم، هویتش از جنس مفاهیمی است که غرب را به  چالش می‌طلبد و اینجا، تعدی می‌کند و می‌گوید اسلام یعنی این؛ و انقلاب اسلامی بعد 40 سال، می‌تواند روی پای خودش بایستد و تمام قوانین انقلاب و قواعد انقلاب‌هایی که در روسیه، فرانسه و نقاط دیگر انجام شده است را برهم زده و قواعد جدیدی را پایه‌گذاری کرده است.

رمضانی ادامه داد: انقلاب اسلامی توانسته است قاعده ترمیدور واتسون را بر هم زده و اُفولی برای این انقلاب نیست؛ چرا که یک‌هزار و 400 سال اسلام زنده بوده و انقلاب اسلامی که نقطه قله‌ای برای انقلاب‌های اسلامی دنیا است می‌تواند به‌عنوان یک نقطه امید، برای همه مستضعفین جهان باشد.

وی تصریح کرد: بیانیه گام دوم، یعنی رسیدن انقلاب به عرصه فجر صادق، یعنی این انقلاب، فجر صادق انقلاب مهدوی است، که آنجا عدالت را با تمام جوانبش، می‌سازیم.

این پژوهشگر علوم اجتماعی بیان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب دارای یک هویت و فرآیند منطقی است؛ بدین معنا که رهبر انقلاب، حین و قبل را تبیین و توصیف و آینده را پیش‌بینی می‌کند و برای رسیدن به این تمدن اسلامی، راهبردهای امیدآفرینی هفت‌گانه را مطرح می‌کنند.

رمضانی اعلام کرد: مدیریت جهادی اصلی‌ترین کاری است که مردم ایران خصوصا جوان مومن انقلابی باید به عنوان یک اصل قرار دهد تا این راهبردها، عملیاتی شود.

وی اضافه کرد: بیانیه دوم انقلاب، یک منشوری است که دنیایی حرف دارد و لازم است که نخبگان با ورود به این مبحث، به تشریح کامل جوانب گوناگون آن بپردازند.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۶۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم ایران و پاکستان برای تبدیل مرز «صلح و دوستی» به مرز «رفاه مشترک»

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ وزارت امور خارجه پاکستان در پایان اولین سفر رسمی «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران به این کشور اعلام کرد: در جریان این سفر مهم دو کشور همسایه برای تبدیل مرز‌های صلح و دوستی خود به مرز «رفاه مشترک» توافق کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، درحالیکه سفر دو روزه «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان صبح امروز به پایان رسید، وزارت امور خارجه این کشور با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: هیئت بلندپایه جمهوری اسلامی ایران به ریاست «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور و تعداد زیادی از وزرای کابینه دولت این کشور به دعوت «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان یک سفر رسمی دو روزه (۲۲ الی ۲۴ آوریل) به پاکستان انجام دادند.
این بیانیه افزود: در جریان این سفر مقامات دو کشور بر عزم خود برای تبدیل مرز «صلح و دوستی» به مرز «رفاه مشترک» تاکید و پیرامون تقویت روابط تجاری بویژه از طریق توسعه بازارچه‌های مرزی و همچنین تجارت در حوزه انرژی بحث و تبادل نظر کردند.
در این بیانیه آمده است: ایران و پاکستان برای افزایش حجم تجارت سالانه خود به ۱۰ میلیارد دلار طی پنج سال آینده توافق کردند.
وزارت خارجه پاکستان افزود: طرفین تمامی ابعاد روابط دوجانبه پاکستان و ایران را مورد بررسی قرار داده و همچنین در مورد مسائل منطقه‌ای و جهانی گفتگو کردند؛ همچنین در این سفر چندین تفاهم نامه و سند همکاری میان دو کشور همسایه به امضا رسید.
این بیانیه با اشاره به بررسی روابط فرهنگی، مذهبی، تمدنی و همچنین مردمی ایران و پاکستان در جریان سفر هیئت بلندپایه ایرانی به شهر‌های اسلام آباد، لاهور و کراچی افزود: مقامات دو کشور توافق کردند که روابط دوجانبه و برادرانه خود را از طریق تبادل منظم هیئت‌های بلندپایه تقویت کنند.
در بخش پایانی این بیانیه آمده است: تقویت همکاری میان مقامات نظامی و امنیتی دو کشور با هدف مقابله با معضل تروریسم و تاکید مجدد بر اهمیت پروژه‌های حوزه انرژی از جمله پروژه انتقال گاز «آی پی» از دیگر محور‌های گفتگوی مقامات ایران و پاکستان بوده است.

دیگر خبرها

  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • زنان نباید از تحصیل محروم شوند
  • معلم تراز در جمهوری اسلامی باید روحیه انقلابی و جهادی داشته باشد
  • شورای روابط اسلامی‌-آمریکایی: بایدن به روح ملت خیانت کرد
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • توصیه نماینده ولی فقیه به فرماندار کاشان
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • حرکت به سمت بیانیه گام دوم انقلاب وظیفه اصلی فرماندار کاشان
  • عزم ایران و پاکستان برای تبدیل مرز «صلح و دوستی» به مرز «رفاه مشترک»
  • معضل مدیریت پسماند چهارمحال و بختیاری بدون راهکار مانده است