Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-26@22:52:13 GMT

نهضت سواد فضای مجازی در کشور راه اندازی شود

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۳۶۸۰۱

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ عبدالله امینی فر، شب گذشته در گردهمایی فعالان فضای مجازی شهرستان تربت حیدریه اظهار داشت: در شرایطی که امروز بخش عمده‌ای از نیاز مردم در حوزه فضای مجازی تامین می‌شود، نهضت سواد فضای مجازی باید بعنوان یک عنصر اصلی در این حوزه در کشور راه اندازی شود.

وی به ضرورت ارتقای دانش در فضای مجازی اشاره کرد و افزود: سواد فضای مجازی در راستای برنامه ریزی منطقی، صحیح و هوشمندانه و بهره برداری مناسب جامعه از شبکه‌های اجتماعی ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امینی فر با بیان اینکه تکنولوژی بروز و مدرن فضای مجازی امروز در اختیار همه اقشار جامعه قرار گرفته، از عدم داشتن دانش و سواد بعنوان چالش اساسی در این حوزه یاد کرد.

سرپرست مرکز فضای مجازی بسیج خراسان رضوی خاطر نشان کرد: در عرصه فضای مجازی چند لایه وجود دارد که این لایه‌ها به مانند یک زنجیره به هم متصل هستند و هر کدام مکمل یکدیگرند که نخستین آن تولید محتوای مناسب و فاخر است.

وی با بیان اینکه بنگاه‌های بزرگ تولید و انتشار در اختیار رسانه‌های غربی است، افزود: جریان انقلابی و ارزشی کشور همانطور که در فتنه ۷۸ و ۸۸ از انقلاب دفاع کردند، امروز باید در این فضا که مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته با تولیدات فاخر و ارزشمند خود و همچنین توزیع و انتشار مناسب از آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی حمایت کنند.

ضرورت تغییر موضع از حوزه پدافندی به آفندی

سرهنگ علی نیک یاد، فرمانده سپاه تربت حیدریه با بیان اینکه چرا باید همیشه منتظر شبهه پراکنی دشمن باشیم، افزود: متاسفانه جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی در این سال‌ها موضع پدافندی داشته و دائم به شبهات القا شده غربی‌ها پاسخ داده است.

نیک یاد با اشاره به اینکه باید از حوزه پدافندی به آفندی تغییر موضع دهیم، گفت: امروز می‌طلبد جبهه رسانه‌ای انقلاب و نیرو‌های ارزشی با ورود به موقع و تاثیر گذار خود در این فضا علاوه بر تبیین گفتمان انقلاب، به سمت القای شبهات برای دشمن حرکت کند و لازمه آن یک کار شبکه‌ای و منسجم است.

در پایان این گردهماایی ضمن رونمایی از تولیدات فضای مجازی بسیج تربت حیدریه، از فعالان فضای مجازی این شهرستان تجلیل شد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۶۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • کدام برخورد گشت ارشاد با زنان تذکر رهبری را در پی داشت؟
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست
  • چرا رهبری درباره گشت ارشاد و طرح نور تذکر داده بودند؟
  • همه دستاوردهای امروز ایران اسلامی، از برکات نهضت امام راحل است
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل