Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران گفت: خصوصی سازی که در تمام این سال‌ها انجام شده حدود ۱۴۹ هزار میلیارد تومان است که حدود ۵۰ درصد آن به شرکت‌های خصولتی واگذار شده و سهم بخش خصوصی فقط ۱۷ درصد بوده است. ۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۴ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، بهرام شکوری ظهر امروز در مراسم بزرگداشت روز صنعت و معدن با بیان اینکه ایران یک درصد ذخایر معدنی جهان را در اختیار دارد، اظهارداشت: گردش مالی بخش صنعتی و معدنی در دنیا حدود هشت هزار میلیارد دلار است که دو هزار و 200 میلیارد دلار آن مربوط به معدن و صنایع معدنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اگر تا سال 1404 زنجیره تولید را فراهم کنیم، می توانیم 60 درصد بودجه نفت را در کشور فراهم کنیم. در عین حال گردشگری نیز ظرفیت خوبی برای ایجاد و افزایش درآمد دارد.

رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران با بیان اینکه رونق تولید دارای الزاماتی است که دولت باید آنها را مورد توجه قرار دهد، به خصوصی سازی نیز اشاره کرد و گفت: بندهایی که برای حمایت از بخش خصوصی به اصل 44 قانون اساسی افزوده شده بر حمایت از این بخش و کاهش تصدی‌گری دولت تاکید دارد. کل خصوصی سازی که در تمام این سال‌ها انجام شده حدود 149 هزار میلیارد تومان است که حدود 50 درصد آن به شرکت‌های خصولتی واگذار شده و سهم بخش خصوصی فقط 17 درصد بوده بقیه نیز مربوط به رد دیون و سهام عدالت است.

تقاضای فعالان اقتصادی بخش خصوصی خراسان‌شمالی از بانک‌ها: اعتبار «چک» را حفظ کنید‌نامه فعالان اقتصادی به رئیسی برای استفاده از نماینده حقوقی در دادگاه‌هایزد| رانت نمی‌گذارد تسهیلات به فعالان اقتصادی واقعا توانمند برسد

وی با انتقاد از روند خصوصی سازی‌ها در کشور افزود: نوع واگذاری‌ها دچار مشکلات فراوان است، بسیاری از واگذاری‌ها از جمله آلومنیوم المهدی و هپکو داستان‌های زیادی پشت پرده دارد و بیشتر فروش مزایده بود و ارزان‌تر از حد معمول فروخته شده است.

شکوری بیان داشت: متاسفانه در واگذاری‌ها اهلیت بخش خصوصی مورد توجه قرار نگرفت؛ شاید نیازی نبود که مالکیت این واحدها واگذار شود همین که مدیریت آن به بخش خصوصی داده می‌شد می‌توانست زمینه احیای آنها را فراهم کند.

وی اصلاح نظام بانکی را یکی دیگر از الزامات رونق تولید دانست و خاطرنشان کرد: در دنیا بانک‌ها موتور محرکه بخش تولید هستند و در هیچ کشوری به سپرده‌های مردم سود 20 درصدی داده نمی‌شود. متاسفانه این روند سبب افزایش نرخ تسهیلات شده و انگیزه را از بخش تولید می‌گیرد.

رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران ادامه داد: ثبات نرخ ارز، اصلاح نظام مالیاتی و پنجره واحد نیز از دیگر موضوعاتی است که دولت و وزارت صمت باید به آن توجه داشته باشند.

وی به تحریم ها و نقش آن در بومی‌سازی برخی فناوری‌ها و تولید برخی قطعات و ماشین‌آلات هم اشاره کرد و افزود: هرچند تحریم‌ها فشار زیادی به بخش‌های مختلف وارد می کند اما سبب افزایش صادرات هم می‌شود. ضمن اینکه سبب خوداتکایی در برخی بخش‌ها نیز شده است. در همین زمان تحریم یکهزار و 300 قطعه با یک دهم قیمت نمونه خارجی آن ساختیم.

شکوری یکی دیگر از الزامات رونق تولید را توجه به نظرات و پیشنهادات فعالان اقتصادی عنوان کرد و گفت: اتاق بازرگانی باید بازوی سایر قوا باشد و سخنان فعالان اقتصادی نیز شنیده و از مشورت آنان استفاده می‌شود. متاسفانه حرف فعالان این عرصه یا شنیده نمی‌شود و یا اینکه در اجرا مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

انتهای پیام/ ز

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۸۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی نوری عصر چهارشنبه در آئین رونمایی از مرکز توسعه کار آفرینی کردستان اظهار کرد: کردستان دارای مرز مشترک با کشور عراق بوده و نیاز است از دانش فناوری ارتباطات برای کمک به ایجاد زیرساخت استفاده کنیم.

وی افزود: در سنوات قبل در زمینه نرخ بیکاری کردستان عمدتاً در رتبه‌های یکم تا پنجم نرخ بیکاری کشور بودیم اما در تابستان سال قبل بهترین عملکرد را در کاهش نرخ بیکاری داشتیم.

وی تصریح کرد: توجه به زیرساخت‌های فناوری ارتباطات و اطلاعات در راستای افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری مهم است و باید زیرساخت‌ها تقویت شوند.

نوری ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را لازمه توسعه استان دانست و خاطرنشان کرد: براساس دستور رئیس جمهور باید به اشتغال فارغ التحصیلان زاگرس‌نشین بیشتر توجه شود تا در زمینه اشتغال و توسعه کردستان قدم مثبتی برداشته شود.

معاون اقتصادی استاندار کردستان یادآور شد: کردستان استانی صنعتی نیست و توجه به تولید در توسعه کردستان مهم است و در این راستا سال قبل هر هفته یک روز را به نام «دوشنبه‌های تولید» نامگذاری کردیم که ۷۰ واحد تولیدی به عرصه تولید بازگشت.

وی اضافه کرد: امسال «شنبه‌های تولید» را راه‌اندازی کردیم که در راستای احیای واحدهای تولیدی بویژه واحدهای تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز قدم برخواهیم داشت و هدفگذاری کردیم تا بتوانیم موفق عمل کنیم.

نوری به وضعیت معادن استان پرداخت و گفت: کردستان در حوزه معدن رتبه یکم تولید طلای کشور را دارد و در حوزه ذخیره این ماده معدنی رتبه دوم کشور را داراست.

وی اعلام کرد: در حوزه کشاورزی و تولید توت فرنگی، گندم و انار رتبه‌های خوبی در کشور داریم و در حوزه صادرات و واردات نیز جا برای توسعه وجود دارد.

معاون امور اقتصادی استاندار کردستان اذعان کرد: اگر نتوانیم علم روز را به این حوزه‌ها وارد کنیم مسیر توسعه و تحول را نخواهیم دید بنابراین باید از همه ظرفیت‌ها در استان بهره ببریم.

نوری خاطرنشان کرد: به مدیران و مسؤولان دستگاه‌های مختلف اجرایی تاکید شده که ۲۰ درصد از تسهیلات را به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص دهند.

وی اضافه کرد: انتقال دانش‌های فناوری به کشور عراق نیز از اولویت‌هایی است که مورد توجه خواهد بود.

کد خبر 6088063

دیگر خبرها

  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • خطوط ناخوانا در واگذاری سرخابی‌ها!
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی