Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین نشست هم اندیشی با سفرای پیشین جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور با حضور مدیر شبکه جام جم و بیست سفیر سابق ایران برگزار شد.

حسن ملکی، مدیر شبکه جام جم در این نشست با بیان این موضوع که شبکه جهانی جام جم به دلیل تنوع ذائقه مخاطبشان باید بدنبال تولید و پخش برنامه‌های ویژه و خاص باشد گفت: جامعه ۷ میلیونی مخاطبان شبکه جام جم بدلیل دسترسی به شبکه‌های با کیفیت دنیا بدنبال محتوایی با همان کیفیت در شبکه متعلق به جمهوری اسلامی ایران می‌گردد، بنابراین باید برنامه‌هایی بسازیم که عمق نیازها، خواسته‌ها و سلایق ایرانیان خارج از کشور را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملکی افزود: از آنجایی که امکان حضور، تحقیق و بررسی ذائقه مخاطبان در تمام کشورهای دنیا وجود ندارد این نشست هم اندیشی ترتیب داده شده است تا از تجربیات سفرای سابق که سال‌ها در کشورهای مختلف خدمت کرده اند استفاده شود. از جمله، شناسایی مشکلات عدیده ایرانیان خارج از کشور، سلایق مناطق مختلف، دغدغه‌های ایرانیان مقیم در کشورها و برنامه ریزی برای برنامه سازی دراین حوزه‌ها.

مدیر شبکه جام جم با بیان اینکه این نشست اولین نشست نیست و آخرینش نیز نخواهد بود گفت: در سلسله نشست‌هایی از رایزنان فرهنگی، اقتصادی و کنسول‌ها دعوت می‌کنیم تا در اجرای این سیاست گذاری‌ها به صدا و سیما کمک کنند.

حسن ملکی ابراز امیدواری کرد شبکه جام جم بتواند با کمک‌های بودجه‌ای و هم اندیشی‌های مداوم از این دست، برنامه‌های خلاقه ای تولید و ارتباط بیشتری با مخاطبان ایرانی خارج از کشور برقرار کند.

مدیر شبکه جام جم مخاطبان فارسی زبان را پشتوانه دیپلماسی عمومی‌کشور دانست وگفت: ایرانی، در سراسر جهان باید حس کند که شبکه جام جم متعلق به اوست و می‌تواند به طور مستقیم و مداوم با آن ارتباط برقرار کند.

سفرای سابق ایران در خارج کشور نیز با ابراز خرسندی از برگزاری چنین نشست‌هایی این اتفاق را یک ابتکار عمل در حوزه رسانه‌ای قلمداد کردند و پیشنهادها و تجربیاتشان را برای بهبود عملکرد شبکه و استفاده حداکثری از ظرفیت مخاطبان فارسی زبان شبکه جام جم برای رسیدن به اهداف تعیین شده کشور مطرح کردند.

ایجاد فضایی شاد، نشاط آور و پرامید در برنامه‌ها، توجه واهمیت دادن به زبان فارسی و آموزش و تبیین این زبان فاخر به ایرانیان مقیم خارج و بویژه نسل سوم و چهارم در برنامه‌های شبکه جام جم، توجه به تولید برنامه‌هایی با موضاعات اعتقادی برای تقویت اموردینی هموطنان خارج کشور، توجه به موسیقی اصیل و فاخر ایرانی در بلبشوی موسیقی مبتذل غربی، معرفی ظرفیت‌های گردشگری، صنایع دستی و فرهنگی‌های اصیل و بومی ایرانی برای جذب گردشگر، تولید برنامه‌هایی برای اطلاع رسانی امور کنسولی و قوانین کشور، برنامه سازی و فراخوان برای معرفی دانشگاه‌های کشور و جذب دانشجو، تقویت هویت فرهنگی و ملی، فراهم کردن زمینه‌های مشارکت علمی و اجتماعی، خنثی کردن موج‌های منفی و دروغین رسانه‌های غربی درباره اوضاع ایران امروز، بکارگیری نیروهای متخصص و خبرنگاران و گویندگان حرفه‌ای و آشنا با زبان‌های بین المللی، برنامه ریزی و هدف گذاری برای ساخت برنامه در ایام تعطیلات ایرانیان خارج کشور، تلاش برای تولیدات اختصاصی در شبکه جام جم و کاهش پخش برنامه‌های شبکه‌های داخلی، نمایش مستمر ایرانیان خارج کشور در برنامه‌ها و… از پیشنهاداتی بود که در این نشست برای برنامه سازی در شبکه جام جم مطرح شد.

آنها همچنین از اینکه سازمان صدا و سیما از ضعیف‌ترین برنامه سازان و مجریان خود در شبکه بین المللی جام جم استفاده می‌کنند گلایه کردند.

سفرای پیشکسوت جمهوری اسلامی ایران در خارج کشور با طرح این موضوع که نتوانسته ایم از ظرفیت ایرانیان خارج کشورو پتانسیل‌های بسیار زیاد آنها آنطور که باید در پیشبرد اهداف کشور استفاده کنیم تاکید کردند با مداوت چنین نشست‌ها و هم اندیشی‌ها و در کنار آن تولید برنامه‌های فاخر و حرفه‌ای بتوانیم از این ظرفیت مغفول مانده استفاده کنیم.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۳۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، گفت: از لحاظ تعداد کتابخانه‌ها و دسترسی جزو ۲۰ کشور برتر دنیا هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهدی رمضانی پیش‌ از ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در کردستان ضمن قدردانی از حسن نظر، نگاه مثبت و توجه عملی نماینده حضرت آقا به حوزه کتابخانه و واگذاری ساختمان کتابخانه امام خامنه‌ای در استان، اظهار داشت: خوشبختانه به برکت انقلاب و نگاه رفیع مقام معظم رهبری شبکه کتابخانه‌های کشور جزو شبکه برتر دنیا است به طوری‌که از لحاظ تعداد کتابخانه‌ها و دسترسی جزو 20 کشور برتر دنیا هستیم.

وی با ذکر اینکه از لحاظ تعداد کتابخانه‌ها در منطقه جایگاه اول، در آسیا جزو 5 کشور نخست و در جهان اسلام نیز وضعیت خوبی داریم، گفت: در کشوری همچون رم 3800 کتابخانه عمومی، ترکیه 1200 کتابخانه و مصر 300 کتابخانه وجود دارد. سال گذشته میزبان سران این کشورها بودیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به ظرفیت کتابخانه‌های عمومی بر استفاده از این پتانسیل در جهت ترویج فرهنگ مطالعه در کشور تأکید و بیان کرد: شبکه کتابخانه که دسترسی را فراهم کرده و خدماتی که در این شبکه تعریف می‌شود، دو عنصری است که مورد توجه بوده و در این حوزه حدود 40 خدمت در حال انجام و ارائه است.

اجرای طرح کتابخانه‌ الکترونیکی در کشور

وی از اجرای طرح کتابخانه‌های بدون کتاب؛ کتابخانه‌ الکترونیکی یا آینده در کشور خبر داد و افزود: کتابخانه بدون کتاب»؛ نسل جدیدی از کتابخانه‌هاست که در آن خبری از کتاب کاغذی نیست و به جای آن تجهیزات و امکان دسترسی به منابع الکترونیکی و صوتی، پایگاه‌های اطلاعات علمی، انواع بازی‌، فیلم، موسیقی، منابع یادگیری الکترونیک در اختیار کاربران قرار داده می‌شود که تاکنون به عنوان نمونه در تهران اجرا شده و در نقاط دیگر راه‌اندازی خواهد شد.

رمضانی با بیان اینکه طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشورهای شمال اروپا اجرا شده که همگام با آن در کشور دنبال خواهد شد، تصریح کرد: ارائه خدمات کتابخانه در مواقع بحران، سیل و زلزله نیز در دستور کار است.

وی توسعه خدمات کتابخانه در جهت رونق کسب و کار را از دیگر اقدامات حوزه کتابخانه‌های کشور خواند و عنوان کرد: کتابخانه محل آموزش عمومی است و هر شغلی نیازمند آموزش و مهارت است که به جامعه هدف آموزش داده می‌شود.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به وضعیت کتابخانه در استان، از تلاش برای کمبود شهرها و روستاهای فاقد کتابخانه در کردستان خبر داد و خاطرنشان کرد: در کردستان، 10 شهر فاقد کتابخانه بوده که امیدواریم مدیریت عالی استان از لحاظ فضا و مکان کمک کرده و ما نیز تجهیزات لازم را خریداری خواهیم کرد.

اتصال کتابخانه‌های عمومی به مدارس

وی  اجرای طرح هدهد سفید در چهار سطح و توجه به حوزه کودک و نوجوان را از دیگر برنامه‌های اولویت‌دار حوزه کتابخانه عنوان کرد و گفت: در همین راستا راه‌اندازی کتابخانه، برنامه تلویزیونی و جایزه برتر صورت گرفته و تلاش ما بر این است که بتوانیم کودک و نوجوانان را بیش از پیش به سمت کتاب و کتابخوانی ترغیب کنیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تلاش برای تحقق عدالت فرهنگی و افزایش سطح دسترسی مردم به کتاب و کتابخانه را جزو دستورات اکید رئیس جمهور دانست و یادآور شد: اتصال کتابخانه‌های عمومی به مدارس، اختصاص زنگ مطالعه و شیوه آداب مطالعه نیز در دستور کار است تا از این طریق بتوانیم نقایص و کمبودها را جبران کنیم.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟
  • نوه دختر امام خمینی در خارج از کشور مشغول چه کاری است؟
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ /خاطرات عروس بزرگ امام از فوت دو فرزندش و علت آن
  • پخش زنده دعای ندبه و کمیل خارج از ایران ادامه خواهد داشت
  • تولید فیلم‌های غیراخلاقی از دختران ۱۵ تا ۲۶ ساله ایرانی برای مردان خارجی | انهدام باند بزرگ قاچاق زنان و دختران ایرانی به ترکیه و گرجستان + جزئیات
  • بدون دانش ایرانیان اجرای طرح بزرگ «اومااویا» غیرممکن بود
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • پخش زنده فیلم‌ دختران ایرانی برای مردان خارجی‌ | ماجرای تکان‌دهنده خانه‌های فساد | قاچاق دختران به خارج ا پروژه‌های کینگ، چتربیت و رافائل چه بودند؟
  • شبکه سه؛ پربازدیدترین شبکه تلویزیون
  • ۶۹/۲ درصد ایرانیان، تلویزیون می‌بینند | شبکه 3، آی فیلم و شبکه یک؛ به ترتیب پربازدیدترین شبکه‌های تلویزیونی