Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@13:55:22 GMT

چرا ترامپ مجبور است به ایران نزدیک شود؟

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۴۷۴۲۴

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که آمریکا از نظر ایجاد جنگ روانی در ایران خلع سلاح شده است، گفت: با وجود این‌که آمریکا جنگ تحریمی را راه انداخته، اما در نهایت ترامپ مجبور است تا قبل از انتخابات با انجام تحرکاتی بیشتر به ایران نزدیک شود.

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در تحلیلی از رفتارهای آمریکا به ایسنا گفت: آمریکایی‌ها از چند ماه پیش ایجاد فضای روانی را آغاز کردند که عملاً در این عرصه شکست خورده و مشخص شد که نمی‌تواند جنگ روانی را ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از آن موضوع مذاکره را بیان کرده که با واکنش و موضع‌گیری‌های مقام معظم رهبری فهمیدند که نمی‌توانند مذاکره برای مذاکره را مطرح کنند.

فلاحت‌پیشه خاطر نشان کرد: با توجه به بسته شدن فضای جنگ روانی و این‌که مذاکره سوری یعنی مذاکره برای مذاکره نتیجه نمی‌دهد تنها یک راه در پیش روی آمریکا یعنی بازگشت به سمت برجام باقی‌مانده پس اکنون توپ در زمین آمریکاست و آنها باید تحریم‌ها را برگردانند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که در ایران هم دیپلماسی شکست نخورده و عملگرایانه و واقع‌گرایانه شده است، توضیح داد: دیگر برای ایران عمل مهم است. آمریکا باید جنگ تحریمی شکل گرفته را پایان دهد البته که طبق گزارشات مراکز اقتصادی دنیا ایران نشان داد که به نوعی با تحریم همسازی می‌کند ما فقط در سال اول تحریم با کاهش رشد اقتصادی اثرگذار مواجه بودیم و در سال‌های بعدی به سمت افزایش رشد می‌رویم، این یعنی الگوی متفاوت ایرانی‌ها در مقابل تحریم که جواب داده است.

وی در جمع‌بندی اظهار کرد: در چنین شرایطی ترامپ مجبور است تا قبل از انتخابات دور دوم ریاست جمهوری آمریکا تحرکی از خود نشان دهد که این تحرک باعث نزدیکی بیشتر به ایران شود. البته این منوط به آن است که ترامپ خود تصمیم‌گیری کند نه این‌که گروه‌های افراطی در تصمیمات‌اش اثرگذار باشد. کما این‌که اخیراً هم موضع‌گیری‌های گروه‌ها به افراد تندرو در اروپا کمرنگ‌تر و کمتر شده است. می‌توان اینگونه تعبیر کرد که هماهنگی کاری در آمریکا حاکم شده و آنها موضوع ایران را جدی گرفته از این‌رو مجموعه تحولات به سوی دیپلماسی است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۷۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد

به گزارش ان بی سی نیوز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، دولت جو بایدن، رئیس کنونی کاخ سفید را با پلیس مخفی آلمان نازی موسوم به گشتاپو مقایسه کرد.

ترامپ در یک مراسم رسمی شام که فایل صوتی آن در اختیار این شبکه تلویزیونی قرار گرفته، گفت: این افراد دولت گشتاپو را اداره می‌کنند. 

وی در عین حال بایدن را فاسدترین رئیس جمهور تاریخ این کشور خواند.

ترامپ در مورد روند جنایی که علیه وی در حال انجام است اظهار نظر کرد: تیم بایدن بر این باور است که این تنها راهی است که به بایدن فرصت انتخاب مجدد به عنوان رئیس جمهور را می‌دهد.

ترامپ پیش از این بار‌ها اعلام کرده بود که شکایت علیه وی مداخله در انتخابات آینده است.

دادگاهی در نیویورک در حال بررسی پرونده‌ای است که در آن ترامپ تحت ۳۴ ماده مربوط به جعل اسناد تجاری و پرداخت حق السکوت به دو زن، به دلیل رابطه ادعایی با آنها متهم شده است. ترامپ در چندین پرونده جنایی از جمله حمله به ساختمان کنگره در ژانویه ۲۰۲۱ و نگهداری اسناد طبقه بندی شده نیز متهم است. حداکثر مجازات ممکن برای مجموع اتهامات ترامپ ۱۳۶ سال زندان باشد. خود رئیس جمهور سابق اعلام کرد که بی گناه است و دلیلی برای تشکیل پرونده وجود ندارد.

انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا در تاریخ ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار خواهد شد. رقبای اصلی در رقابت انتخاباتی جو بایدن، رئیس فعلی دولت از حزب دموکرات و همچنین دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا از حزب جمهوری خواه هستند. هر دو نامزد قبلاً بر اساس نتایج آخرین رای گیری مقدماتی برای نامزدی از احزاب خود، آرای نمایندگان کافی را به دست آورده اند و تقریباً همه رقبای آنها انصراف خود را از رقابت اعلام کرده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تهاجم زمینی به رفح یا توافق/ در میز آتش‌بس چه می‌گذرد؟
  • مسکو: با استقرار موشک‌های آمریکا در آسیا-اقیانوسیه مقابله می‌کنیم
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • مروری بر سانسورهای عجیب در صدا و سیما/ از دست زدن تک انگشتی تا حذف کلمه «جان» بعد از نام همسر (فیلم)
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...