Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@23:09:15 GMT

فرماندار رشت: آموزش های مهارتی، منجر به اشتغال شود

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۴۷۷۲۴

فرماندار رشت: آموزش های مهارتی، منجر به اشتغال شود

به گزارش خبرنگار ایرنا، میرشمس مومنی زاده روز پنجشنبه در جلسه شورای مهارتی شهرستان رشت در فرمانداری با اشاره به نقش مهم آموزش های مهارتی در اشتغال، معیشت و توسعه اقتصادی گفت: این آموزش ها در کشور ما با توجه به اینکه پرداختن به مسایل معیشتی اولویت اصلی نظام است، از حساسیت ویژه ای برخوردارست.

وی اظهار داشت: اقتضاء می کند که چند مقوله استفاده از جمله خرد جمعی، نیاز سنجی، امکان سنجی، آموزش، استفاده از تسهیلات اشتغالزایی و دست یابی به توسعه اقتصادی را در کار هم به صورت یک زنجیره قرار دهیم و با تلاش و پیگیری شورای مهارتی از این ظرفیت برای بهبود وضعیت اقتصادی و معیشت استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار رشت خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه در شهرستان نرخ بیکاری بالایی داریم، موضوع مهارت آموزی بسیار مهمست و تمامی دهیاران، بخشداران و شهرداران بایستی از ظرفیت های موجود برای آموزش مهارت، ایجاد اشتغال و بهبود درآمد بهره گیرند.

وی بیان داشت: اینکه درباره بهبود معیشت، افزایش درآمد، رونق تولید و … بایستی در پایتخت برنامه ریزی و تصمیم گیری شود و ما تماشا کنیم؛ امری نادرست است و مدیران محلی در روستا، بخشداری ها، شهرها، شهرستان ها و استان ها جدا از این چرخه خدمت نیستند.

مومنی زاده اضافه کرد: اعتبارات مربوط به تسهیلات اشتغال روستایی ظرفیت بسیار خوبی است که دولت برغم همه تنگناها، محدودیت ها و تحریم ها در اختیار ما قرار داده اما در شهرستان رشت با همه پی گیری ها و تاکیدات توانستیم سهم اشتغال را جذب کنیم.

وی در خاتمه سخنانش با تاکید بر اینکه جلسه های مختلف از جمله اشتغال و کارگروه رفع موانع تولید بایستی منجر به خروجی و رفع مشکلات باشد، خاطر نشان کرد: مسئولان مربوطه در شهرستان رشت بایستی اشراف کافی بر امور مربوط به حوزه شان داشته باشند و سرکشی از واحدهای تولیدی، صنعتی و حمایت از تولید کنندگان و سرمایه گذاران را مورد توجه قرار دهند.

معاون برنامه ریزی فرماندار شهرستان رشت نیز در این جلسه در سخنانی بیان داشت: نرخ بیکاری شهرستان رشت نسبت به استانی و کشور از نرم بالایی برخوردارست و نتایج حاصل از کارگروه های اشتغال، سرمایه گذاری و رفع مواع تولید حاکیست که موضوع آموزش از اهمیت بسزایی برخوردار است.

سیده زهرا میراعلمی با اشاره به فعالیت شورای مهارتی در رشت اظهار داشت: شورای مهارتی شهرستان تصمیم دارد برای ایجاد عدالت آموزشی و آینده پژوهشی مورد نیاز مراکزی را ایجاد کند.

وی با اشاره به اهمیت آموزش های مهارتی و فنی و حرفه ای خاطر نشان کرد: آموزش های مهارتی لازمه همه بخش ها در توسعه است ضمن اینکه نیروی کار آموزش دیده جزو ارکان اصلی توسعه در همه زمینه هاست بنابراین آموزش های مهارتی بایستی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

در جلسه شورای مهارتی شهرستان رشت، تفاهمنامه همکاری فرمانداری رشت و اداره کل آموزش فنی و حرفه گیلان به امضاء میرشمس مومنی زاده فرماندار و محمد حسینی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان رسید؛ این تفاهمنامه با موضوع همکاری مشترک در راه اندازی خانه های کارآفرینی و مهارت در موضوعات مختلف شامل کشاورزی، صنایع دستی، گردشگری، صنایع غذایی، خوراک و … با هدف توسعه منابع درآمدی روستائیان شهرستان رشت از طریق ارتقاء مهارت، توانمندی و ایجاد زمینه های حمایتی در بخش تولید و فروش به امضاء رسید.

رونق تولید و توسعه اشتغال پایدار، ایجاد منابع درآمدی متنوع برای جامعه با رویکرد توانمندسازی مهارتی روستائیان، ارائه فرصت های جدید کسب و کار کم هزینه با بهره وری بالا به مردم، ایجاد شبکه های کارآفرینی محلی، هدایت و مشاوره شغلی متقاضیان راه اندازی کسب و کار و حمایت و پشتیبانی از مهارت آموختگان برای تولید و فروش محصولات تولیدی از اهداف این تفاهمنامه عنوان شده است.

۷۲۸۶/‏۲۰۰۷/‏

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرمانداری گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۷۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی گفت: حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد و هر جایی که آرامش و امنیت صنعتی باشد در آن‌جا سرمایه‌گذاری افزایش می‌یابد.

حسین فتحی روز جمعه در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز اظهار کرد: سال جاری هفته کار و کارگر را در حالی گرامی می‌داریم که به عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است.

وی افزود: دشمن به دنبال فروپاشی اقتصادی است و راهبرد ما هم تولید است  که این تولید با مشارکت مردم و کارگران تحقق می‌یابد.

فتحی ادامه داد: اگر امروز دنیا در حمله‌ موشکی ایران به اسرائیل، مات و مبهوت مانده و رژیم صهیونیستی مقابل اقدامات ایران خوار و خفیف شده است در گرو تلاش و محصول همین کارگران این گ است.

وی بیان کرد: حمله‌ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی بحران اقتصادی و نظامی و فضای مایوس کننده‌ای برای ارتش اسرائیل ایجاد کرده است. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: هر کارخانه‌ای که در کشور ساخته می‌شود نوعی عبادتگاه است که کارگران در آن عبادت می‌کنند و روزی حلال خود را درآورده و چرخ‌های اقتصادی کشور را به حرکت در می‌آوردند.

وی تاکید کرد: ظلم به کارگر فقط عدم پرداخت حقوق مناسب نیست بلکه نبودحفظ کرامت، اقتدار، عزت و امنیت شغلی کارگران نیز ظلم در حق آن‌ها است.  

وی عنوان کرد: علارغم تبلیغات و تحرکات معاندین و بیگانگان که در استان و کشور ما انجام گرفت تا مشکلی برای واحدهای تولیدی صنعتی ایجاد کنند، اما کارگران همواره ما را سربلند کردند و هرگز مطالبات صنفی کارگران هرگز به اغتشاشات تبدیل نشد.

وی اظهار کرد: رکن جهش تولید کارگر است، مقام معظم انقلاب نیز کارگران را به ستون فقرات اقتصاد تشبیه کرده است. شعار سال جاری نیز که به مشارکت مردم اشاره دارد در واقع نشان‌دهنده‌ی اهمیت حضور کارگران در اقتصاد و افزایش تولید در کشور است.

فتحی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در حوزه کار انجام گرفت، افزود: اولین اقدام دولت سیزدهم که ریاست جمهوری نیز به آن تاکید کرد، بحث اشتغال است.

وی تاکید کرد: سال گذشته هدفگذاری ایجاد یک میلیون شغل با برنامه‌ریزی موثر و اقدامات انجامی توسط وزارت کار محقق شد، سال جاری نیز این وزارتخانه مصمم است تا با ایجاد اشتغال بالغ بر یک میلیون نفر، نرخ بیکاری را همچنان کاهش دهد و بستر اشتغال فارغ التحصیلان را فراهم کند.

وی بیان کرد: خوشبختانه در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در آذربایجان شرقی بحث تعهد اشتغال رشد ۱۴۰ درصدی داشته است در سال گذشته ۴۷ هزار ۱۶۵ هزار تعهد اشتغال توسط واحدهای تولید، صنعتی، تعاونی و بخش‌های خصوصی انجام گرفته است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی افزود: بیش از ۶۱ هزار ۸۶۹ در سال گذشته در سامانه‌ی ملی رصد بر خط و بر اساس کد ملی ثبت شده و سپس برای صحت سازی آن‌ها در سامانه رصد به ثبت رسیده است.

وی ادامه داد: استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ با ثبت رکورد ۷.۴ درصدی نرخ بیکاری، پایین‌ترین نرخ بیکاری طی ۱۰ سال اخیر را رقم زده و این روند کاهشی هر روز نسبت به دیروز بیشتر به چشم می‌خورد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه تعاون بیش از ۳۴ درصد اشتغال جدید یعنی ۹ هزار فرصت شغلی جدید در سال ۱۴۰۲ در استان صورت گرفته است، 

مشاغل خانگی پیشران اقتصادی در آذربایجان شرقی

وی بیان کرد: مشاغل خانگی مزیت‌های زیادی دارد که با اعتبار کم می‌توانند بیشترین سود را داشته باشند و آذربایجان شرقی سهم خوبی را در ایجاد مشاغل خانگی در کشور دارد.

فتحی افزود: اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی استان آذربایجان شرقی در سال گذشته افزون بر ۲۰۴ میلیارد تومان بوده که برای هشت هزار ۸۶۹ نفر پرداخت شده است. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص رکورد آذربایجان شرقی در صدور مجوز مشاغل خانگی گفت: بیش از ۷۰۰۰ هزار مجوز در سال ۱۴۰۲ برای مشاغل خانگی صدور شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید