Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی حق شناس روز پنجشنبه در مراسم بزرگداشت روز محیط بان در گرگان اظهار داشت: اگر چه ممکن است این خسارت‌ها در بخش‌های زیرساختی و مسکن ارزیابی و حتی جبران شود اما تخریب‌های صورت گرفته در سایر بخش‌های طبیعی بسیار وسیع و جبران آن به سادگی امکان پذیر نیست.

وی گفت: بهرهمندی از آب و هوای خوب یکی از دلایل رغبت و هجوم پایتخت نشینان به استان‌های شمالی است که به دلیل استفاده نادرست، محیط زیست این استان‌ها دچار آسیب‌هایی در بخش منایع طبیعی و محیط زیست شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تخریب عناصر مؤثر در محل زیست جوامع انسانی قابل جبران و جایگزین نیست به نحوی که اگر خاک و آب منطقه‌ای دچار نابودی شود مکمل و جایگزینی برای آن وجود ندارد.

استاندار گلستان ادامه داد: از دست دادن مؤلفه‌های محیط زیستی در برخی کلان شهرها سبب شده تا این مناطق با چالشی جدی روبه رو باشند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گلستان نیز در این مراسم گفت: در حال حاضر ۱۰۹ محیط بان گلستانی وظیفه حراست و پاسداشت عرصه‌های محیط زیستی استان را بر عهده دارند.

محمدرضا کنعانی گفت: با توجه به وسعت زیستگاه و مناطق چهارگانه تحت مدیریت گلستان، هر محیط بان وظیفه حراست از ۶ هزار هکتار از مناطق را عهده دارد در حالی که این رقم در جهان رقمی معادل هزار هکتار است.

بگفته وی بر اساس چارت سازمانی ابلاغی استان گلستان می‌بایست ۴۲۹ محیط بان داشته باشد.

وی با بیان اینکه کمبود محیط‌بان کار را بر محیط‌بان سخت کرده گفت: محیط‌بانان در ماه ۱۸ شبانه‌روز کار کرده و ۱۲ شبانه‌روز استراحت می‌کنند و بر این اساس ۲۵۶ ساعت بیش از سقفی که قانونگذار تعیین کرده مشغول حراست از محیط زیست استان هستند.

کنعانی از زحمات تشکل‌های مردم‌نهاد و سمن‌ها قدردانی کرد و افزود: بدون مشارکت تشکل‌ها و جوامع محلی نمی‌توانیم از مناطق تحت مدیریت حفاظت کنیم.

در این آئین از چند محیط بانان نمونه گلستان و نیز خانواده شهید تاج محمد باشقره که سال گذشته توسط شکارچیان غیر مجاز به شهادت رسید تجلیل شد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محیط زیست خسارت سیل استانداری گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۰۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد

به گزارش همشهری آنلاین، در ویدئوی زیر، آتش گرفتن یک باتری را می‌توانید مشاهده فرمایید. آتشی که می‌تواند یک جنگل سرسبز را به ویرانه‌ای سوخته تبدیل کند.

بیشتر بخوانید:

در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟ کد خبر 849391 برچسب‌ها باتری آتشفشان محیط زیست جنگل محیط زیست جهان محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • عرصه مناسبی برای دفع پسماند در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد
  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • اهدا بیش از پنج هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان