Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، ابراهیم غفاری روز شنبه درحاشیه مراسم افتتاح دو مرکز مشاوره روانشناختی عمومی و یک مرکز اشتغال حمایتی معلولان شهرستان گنبدکاووس در جمع خبرنگاران گفت: از این تعداد شهروند، ۳۰ هزار نفر به صورت حضوری با تعرفه دولتی و ۱۱ هزار نفر نیز به صورت غیرحضوری و رایگان از طریق شماره تلفن ۱۴۸۰ بهزیستی از خدمات مشاوره ای بهره مند شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درحال حاضر با دو مرکز مشاوره ای که امروز در گنبدکاووس افتتاح شد، تعداد مراکز مشاوره روانشناختی بخش غیردولتی استان گلستان به ۸۴ مرکز افزایش یافت که ۲۰ مرکز آن در این شهرستان فعالیت دارند.

غفاری اضافه کرد: مشاوره تحصیلی، خانوادگی، آسیب های اجتماعی، هراس و اضطراب، اختلالات رفتاری و شخصیتی و کودک و نوجوان از مهمترین بخش های مشاوره توسط مراکز روانشاختی استان گلستان است که توسط کارشناسان مجرب و متخصص هر بخش به شهروندان ارائه می شود.

وی با قدردانی از فعالیت مراکز روانشاختی بخش غیردولتی که زیرنظر بهزیستی فعالیت می کنند، تصریح کرد: دولت به تنهایی نمی تواند به شهروندان خدمات مشاوره ای ارائه نمایند لذا با حمایت از مراکز غیردولتی و نظارت بر آنها، رسالت خود را در این حوزه انجام می دهد.

مدیرکل بهزیستی گلستان همچنین در حاشیه افتتاح هفتمین مرکز اشتغال حمایتی و حرفه آموزی به معلولان گلستان در گنبدکاووس به خبرنگاران گفت: در این مراکز، معلولان پس از رسیدن به ۱۴ سالگی در کنار فعالیت های آموزشی، مهارت آموزی نیز فرا می گیرند.

غفاری افزود: مهارت آموزی معلولان بیشتر جنبه توانمندسازی آنان، تشویق به حرکت کردن و یادگیری مهارت دارد، هرچند رسیدن به استقلال اقتصادی و ایجاد کسب و کار برای معلولان نیز مورد توجه است.

وی اضافه کرد: هم اکنون در هفت مرکز حرفه آموزی ویژه معلولان استان گلستان در مجموع ۲۰۰ نفر مشغول مهارت آموزی هستند و پس از یادگیری کامل، گروه های بعدی معلولان وارد چرخه حرفه آموزی می شوند.

غفاری همچنین از شهروندان گلستانی درخواست کرد که حتی المقدور با خرید از دست ساخته های معلولان به این قشر زحمتکش و کم ادعا برای ادامه فعالیت هایشان و امید بخشی به آینده کمک نمایند.

به گزارش ایرنا، درمراسم افتتاح مرکز مشاوره روانشاختی نیلی، مرکز مشاوره روانشناختی بهروان و مرکز اشتغال حمایتی معلولان ذهنی گنبدکاووس علاوه بر مدیرکل بهزیستی گلستان، فرماندار ویژه و رییس اداره بهزیستی این شهرستان حضور داشتند.

شهرستان گنبدکاووس با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت درشرق گلستان واقع است و اداره بهزیستی آن حدود ۱۰ هزار مددجو زیرپوشش دارد که حدود هشت هزار نفر آنان را معلولان تشکیل می دهند.

/‌۳۰۳۹/‌/‌۱۸۶۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس اجتماعی بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۹۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا بریمانی صبح شنبه در گفت وگ و با خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن روز «روانشناس و مشاوره» با بیان اینکه روانشناسان در ایجاد یک جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی نقش بسزایی دارند، گفت: روانشناسان به افراد جامعه کمک می‌کنند تا بتوانند احساسات و رفتارهای خود را بهتر درک کرده و آنها را مدیریت کنند تا زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران یکی از اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه دانست و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقا توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و … به شهروندان فعالیت دارند.

بریمانی به ارائه خدمات مشاوره حضوری اشاره و عنوان کرد: ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر در سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین امر خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی نیز صورت می‌گیرد، افزود: طی یک سال اخیر ۱۹۴ هزار و ۵۶۸ نفر طی تماس با خط ۱۴۸۰ صدای مشاور، جهت برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانوداگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی مشاوره تلفنی دریافت و از مزایای این خط بهره مند شدند.

این مسؤول از ارائه آموزش به بیش از هشت هزارو ۳۰۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: بی شک، یکی از راهکارهای مؤثر پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین، آموزش پیش از ازدواج است که به ارتقای توانمندی فردی در انتخاب همسر مناسب و تشکیل خانواده موفق کمک می‌کند که این افراد جهت تقویت و ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند.

وی اعلام کرد: سال گذشته، ۱۴۰۹۹ زوج مازنی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کرده‌اند.
مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴ هزار و ۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره مند شدند.

وی انتخاب همسر و ازدواج را هم از بعد اجتماعی و هم از بعد فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر در سال گذشته از مراکز مشاوره سراسر استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت نمودند. چرا که انتخاب درست و مناسب هم فرد را به آرامش می‌رساند و هم جامعه را از بحران مسائل اجتماعی آسیب زا مانند طلاق و پیامدهای آن حفظ می‌کند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد، ۴۶ هزار زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند و از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است که عمده ترین دلایل طلاق عدم مسؤولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بوده است.‌

کد خبر 6089518

دیگر خبرها

  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • اعطای تسهیلات 4 میلیاردی به کارفرمایان در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • اعطای تسهیلات 40 میلیاردی به کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان تا ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت می کنند