Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@03:33:28 GMT

شهر موزه در خرمشهر راه‌اندازی شود

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۷۴۰۰۷

شهر موزه در خرمشهر راه‌اندازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، کوروش مودت عصر امروز در جلسه تعیین رشته‌های هنری برای داشتن شهر خلاق در سالن شهید دورقی فرمانداری خرمشهر اظهار کرد: ایجاد شهری خلاق در بیانیه رهبری باهدف بازگشت به زندگی سالم قدیمی است و با ایجاد شهر موزه و موزه مردم شناسایی می‌توان در این مسیر گام برداشت.

وی، راه‌اندازی موزه مردم‌شناسی با همکاری شهرداری، انجمن هنرهای تجسمی، اداره میراث فرهنگی و ارشاد در خرمشهر را خواستار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست فرمانداری خرمشهر بر لزوم تقویت صنایع‌دستی بومی و صنعتگران فعال در این عرصه تأکید کرد و گفت: باید تدبیری اتخاذ شود که صنایع‌دستی خرمشهر خارج از پایانه مسافری در محلی در نقطه مرزی عرضه شود تا مشکل صنعتگران صنایع‌دستی نیز رفع شود.

مودت همچنین با تأکید بر ظرفیت‌های قومیتی موجود در خرمشهر، برگزاری جشنواره اقوام در خرمشهر را پیشنهاد داد.

وی در این رابطه اظهار کرد: در خرمشهر طوایف مختلفی وجود دارند که باوجوداین ظرفیت می‌توان جشنواره اقوام را در این شهرستان برگزار کرد و آداب‌ورسوم خاص منطقه اعم از پذیرایی در مضیف های عربی را به نمایش گذاشت.

سرپرست فرمانداری خرمشهر در بخش دیگری از سخنانش به موسیقی اشاره کرد و آن را نیاز جامعه خواند و از ترویج موسیقی در خرمشهر حمایت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در این جلسه که با حضور مسئولان برخی نهادهای فرهنگی هنری و نمایندگان سمن‌های فعال در این عرصه‌ها برگزار شد، کتاب، هنرهای تجسمی و موسیقی با حداکثر آرا به‌عنوان سه رشته انتخاب‌شده برای داشتن شهر خلاق در خرمشهر انتخاب شدند.

کد خبر 4671619

منبع: مهر

کلیدواژه: فرمانداری خرمشهر موزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۴۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود

بنابر اعلام روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان ، نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه اصفهان در دیدار با امیر کرم‌زاده مدیرکل و شورای مدیران اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان با اشاره به اهمیت مقوله میراث‌فرهنگی گفت: بی‌تردید وظیفه همگی ما حفاظت از میراث‌فرهنگی است، زیرا میراث‌فرهنگی بخشی جدا نشدنی از فرهنگ ما است و ما از طریق میراث‌فرهنگی می‌توانیم آنچه پدران ما ایجاد کردند را حفاظت و به سایر مردمان از سراسر جهان نشان دهیم.

آیت‌الله طباطبایی نژاد  تأکید کرد: پیشنهاد دارم تا باخرد جمعی و همت شما مسئولان، موزه بزرگ اصفهان تأسیس شود و تمامی آثار پدرانمان در معرض نگاه همگان قرار گیرد.

او گفت: باید تلاش کنیم در کنار حفاظت از میراث‌فرهنگی، مردم هم بتوانند مطابق با نیاز‌های روز زندگی خوبی داشته باشند، لذا پیشنهاد می‌کنم با تلفیق مناسب میراث‌فرهنگی و هنر‌های سنتی با علم روز، شرایط مناسبی را برای زندگی مردم خصوصاً مالکان خانه‌های تاریخی فراهم آورید.

آیت‌الله یوسف طباطبایی نژاد افزود: با توجه به اینکه اصفهان قلب هنر ایران است باید همان‌گونه که به هنر می‌پردازید، هنرمندان به‌ویژه هنرمند پیشکسوت را نیز مورد تفقد و دلجوئی قرار گیرند. 

در این دیدار مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان نیز گفت:  بی‌تردید توجه به زنده نگه‌داشتن میراث‌فرهنگی به‌ویژه میراث‌فرهنگی ایران دوران اسلامی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کرم زاده  افزود: رهبر فرزانه انقلاب همواره تأکید داشته‌اند این بنا‌ها فارغ از اینکه چه کسانی در آنها زندگی کرده‌اند مرهون و حاصل دسترنج مردم مسلمان ایران است.

او گفت: اصفهان نگین گردشگری و صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی کشور است، لذا با توجه به کمبود اعتبارات ،  تقاضامندم تا با جلب حمایت شرکت‌های بزرگ همچون ذوب‌آهن و همچنین مجامع خیرین استان در قالب جلب مسئولیت‌های اجتماعی آنها را به سمت مرمت و حفاظت از آثار تاریخی هدایت کنند.

استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار اثر تاریخی (یک هزار و ۹۴۰ اثر ملی و ۱۵ اثر ثبت جهانی) و بیش از ۶۰۰ خانه تاریخی و جاذبه‌های مختلف طبیعی، فرهنگی، مذهبی و تفریحی در کانون توجه گردشگران قرار دارد.

اصفهان یکی از بزرگترین مراکز تولید انواع مختلف صنایع دستی ایران به شمار می‌رود و از ۲۹۹ رشته صنایع دستی مربوط به ایران ۲۰۰ رشته مربوط به این استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • بزودی، راه اندازی شرکت تولید خودرو نیسان در خرمشهر
  • بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی به مناسبت روز سنندج
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق
  • راه اندازی نخستین بازارچه صنایع دستی دربنای تاریخی ملک زاهدان بزودی