Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید مستغاثی کارشناس سینما و تلویزیون گفت:کاهش بودجه ی صدا و سیما سبب می شود تا این نهاد محافظه کار شود، در حالی که صدا و سیما باید مستقل باشد تا بتواند نهادهای مختلف حاکمیتی را مورد انتقاد قرار دهد اما دولت با چنین اقدامی به واقع دیکتاتوری دولتی را اعمال کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید مستغاثی کارشناس سینما و تلویزیون درگفتگو با راه آرمان؛ با اشاره به اخبار منتشر شده در خصوص عدم تخصیص بودجه به صدا و سیما در سه ماه دوم به دلیل پخش سریال گاندو گفت:سالها این سوال مطرح است که چرا دولت باید تعیین کننده ی بودجه ی برخی سازمان های مستقل از جمله صدا و سیما باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: متاسفانه در برخی دولت های دیگر هم شاهد این بودیم که هرگاه صدا و سیما دولت را نقد می کرد بودجه اش کاهش می یافت و یا حقوق کارمندان دیر داده می شد.

اعمال دیکتاتوری دولتی در کاهش بودجه صدا و سیما

مستغاثی تاکید کرد: کاهش بودجه ی صدا و سیما سبب می شود تا این نهاد محافظه کار شود، در حالی که صدا و سیما باید مستقل باشد تا بتواند نهادهای مختلف حاکمیتی را مورد انتقاد قرار دهد اما دولت با چنین اقدامی به واقع دیکتاتوری دولتی را اعمال کرده است.

این کارشناس سینما و تلویزیون با اشاره به این که صدا و سیما به عنوان صدای مردم باید توان انتقاد داشته باشد و صدای مردم را برساند، اضافه کرد:  اگر قرار باشد هریک از نهادها به صورت دیکتاتوری عمل کنند و در صورت انتقاد، بودجه صدا و سیما کم شود به واقع به دیکتاتوری زمان طاغوت خواهیم رسید .

مستغاثی با اشاره به این که جدا شدن معاونت صدا و سیما از دولت در قانون اساسی یک دوراندیشی در برابر دیکتاتوری بوده است، تشریح کرد: متاسفانه قرار دادن بودجه در اختیار دولت یک معضل است  و به نظر می رسد از جمله اولین کارهایی که مجلس باید انجام دهد تجدید نظر بر این موضوع است چرا که  سازمان مستقل از دولت بودجه اش نیز باید مستقل باشد.

اقدام عهد قاجاری دولت امید و اعتدال

این کارگردان تاکید کرد: دولت کنونی  مدعی امید و اعتدال است در حالیکه دیکتاتوری دولتی انجام می دهد و اقدامش عهدقاجاری است.

وی با اشاره به هجمه ی عظیم تبلیغاتی رسانه های بیگانه  با میلیاردها دلار سرمایه، علیه ایران آن هم از طریق کانال ها ی ماهواره ای، شبکه های تلویزیونی،رادیویی، شبکه های اجتماعی، توضیح داد: متاسفانه بودجه هایی را که حداقل برای کنترل کردن این شرایط باید در اختیار داشته باشیم در جاهای دیگر به کار برده می شود و به دست نا اهلان می افتد.

مستغاثی بیان داشت: افرادی که متولی بودجه ها هستند باید بدانند که امانتی در دست دارند و اگر بودجه ها را خلاف راه انقلاب به کار گیرند به واقع خیانت در امانت کرده اند و علاوه بر این دنیا در آخرت نیز باید پاسخ گو باشند.

این کارشناس سینما و تلویزیون اضافه کرد: آن چیزی که مربوط به بیت المال است باید در راه انقلاب و اهداف آن صرف شود و اگر افرادی سنگ اندازی کنند یا در برابر آن بایستند خیانت در امانت است چرا که  به واقع از پشت به انقلاب صدمه می زنند.

بودجه انقلاب سند منگوله دار برخی افراد نیست

وی تاکید کرد: بودجه انقلاب سند منگوله دار برای برخی نیست بلکه امانتی است که باید حفظ شود و شرم آور است که چنین اقداماتی علیه صدا و سیما صورت می گیرد.

مستغاثی توضیح داد: برافروخته شدن برای پخش سریالی که ذره ای به مسائل جاسوسی در کشور پرداخته، به واقع نشان از عدم تحمل یک حرف ساده است حال چگونه این افراد مدعی هستند که منتقدان را احترام می گذارند.

این کارگردان تلویزیون افزود: شش سال است ملت حیران موضوعی به نام برجام هستند حال این که مسئولین دولتی انتقاد را بر نمی تابند و از طریق فشار اقتصادی بر صدا و سیما اقدام می کنند به واقع این نوعی تحریم است و فرقی با تحریم های غربی ندارد.

وی افزود: اقدام دولت  نشان از این دارد که هم دست غربی ها است همانطور اگر بر خلاف منافع غرب اقدامی شود، تحریم را پیش می گیرند دولت نیز چنین اقدامی را پیش گرفته و  تحریم مضاعفی بر افراد مظلوم اعمال کرده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۶۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خادم: پیچ هرز را هر چقدر بپیچانی، هرز است

به گزارشش خبرگزاری خبرآنلاین، امیررضا خادم قهرمان کشتی و از مدیران اسبق ورزش ایران، پیرامون واگذاری باشگاه های استقلال و پرسپولیس مصاحبه ای انجام داده که بخش هایی از آن را در ادامه می خوانید:

به گزارش اعتماد، به نظرم واگذاری دو باشگاه اتفاق مثبتی بوده است. مشکل ما این است که اصلا بخش خصوصی که بتواند دو تیم را در اختیار بگیرد، نداریم. یعنی بخش خصوصی داریم که توانایی این کار را داشته باشد ولی نکته این است که سیستم فوتبال ما و در مجموع ورزش حرفه‌ای ما واقعا حرفه‌ای نیست و درآمدهای داخل آن هم واقعی نیست. آنهایی که به صورت مستقیم و غیرمستقیم به دولت وصل هستند درآمد بهتری دارند و آنهایی که وصل نیستند ورشکسته و زمینگیر می‌شوند.

شما دیدید در همین سیستمی که فروش انجام شد هیچ بخش خصوصی وارد نشد. این هایی که هستند هیچ کدام خصوصی نیستند. به هر حال به نحوی وابسته به دولت هستند. ولی در مجموع شاید این شکل واگذاری، چون باعث می‌شود دو باشگاه از زیر دست مستقیم دولت خارج شوند، زمینه‌ای بشود که اینها برای خودشان هم شده، یعنی همین بانک‌ها و پتروشیمی‌ها و خصولتی‌ها و حالا هر عنوانی که دارند، دو باشگاه را نظام‌مند کنند.

اصل مطلب این است شرکت‌هایی این دو باشگاه را در اختیار گرفته‌اند که پولی به دولت نمی‌دهند. این تهاتر با بدهی‌هایی است که دولت به آنها دارد. این بدهی و طلب در واقع جابه‌جا می‌شود. در عمل و واقعیت باز هم دو باشگاه به قیمت صفر واگذار می‌شود. این اعداد و ارقامی که مطرح می‌شود به نوعی فقط روی کاغذ است. وگرنه در عمل پولی جابه‌جا نمی‌شود. طلب‌هایی که این بانک‌ها از دولت داشتند و امیدی به وصول آنها نداشتند و در تمام طول این ۱۰، ۲۰، ۳۰ سال گذاشته وصول نشدند. به نوعی می‌توان گفت این کار همان مصداق نذر کردن روغن ریخته برای امامزاده است. برای همین باز هم عدد صفر است. من آن زمانی که مسولیت داشتم این پیشنهاد را ارائه دادم و در مصاحبه‌هایم وجود دارد. غیر از این مسیر هم قابل واگذاری نبوده و نیست. چون ما فوتبال حرفه‌ای نداریم.

نکته اصلی ما چرخه فوتبال است. مساله پیچ هرزی است که در اقتصاد کلان ما وجود دارد. شما پیچی که هرز شده را هر چقدر بپیچانی، هرز است. سیستم از لحاظ اقتصادی معیوب است. وقتی صدا و سیما را مجاب می‌کنی - از طریق مجلس یا هر جای دیگر - که بیا و حق پخش بده صدا و سیما باید ببیند درآمدش از کجا تامین می‌شود. اگر صدا و سیمای ما خصوصی بود این انتظار کاملا منطقی بود. ولی وقتی صدا و سیما به عنوان کار حاکمیتی یا وظیفه حاکمیتی باید رشته‌ای کم بیننده یا کم‌طرفدار را به اجبار پخش کند و بابتش نه درآمدی دارد و نه کسی به آن پول می‌دهد، شرایط فرق می‌کند. طبیعتا این چرخه اقتصادی را از دست می‌دهیم.

اگر قرار باشد صدا و سیما فقط به فوتبال پول بدهد یا به این باشگاه‌ها انگار به این شکل است که ما این وظیفه را از سرش باز کردیم که تو بیا به باشگاه‌ها پول بده و از آن طرف بی‌خیال بقیه رشته‌ها بشو! چون طبیعتا صدا و سیما می‌خواهد چیزی را پخش کند که برایش درآمد داشته باشد. این چرخه باید سالم باشد. وقتی صدا و سیما می‌خواهد پول بدهد به پرسپولیس برای پخش بازی از کنارش درآمد دارد. ولی وقتی مسابقه تکواندو پخش می‌کند که درآمد ندارد. پولی هم که دولت با مصوبه مجلس به صدا و سیما می‌دهد به صورت گلوبال و باز است. صدا و سیما با همین پول باید تمام رشته‌ها و زمینه‌های فعالیت‌های اجتماعی را پوشش بدهد. ولی اگر برایش حد و مرز تعیین شود، شرایط فرق می‌کند. حتی برای خود لیگ برتر؛ مثلا بازی استقلال و پرسپولیس جذاب است و پخش می‌کند ولی ممکن است یک بازی دیگر جذابیت نداشته باشد و پخش نکند. چون درآمدی از آن ندارد. ولی وقتی موضوع حاکمیتی است و بحث ماموریت ملی وسط می‌آید باید همه را با کم و زیادش پخش کند.

۲۵۱۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899289

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش خواهد یافت؟
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش نخواهد داشت/ ساعات و روزهای کاری ما نسبت به برخی از کشورها بیشتر است
  • واکنش رئیس سازمان سیما و منظر شهرداری قم به پلمب چاه‌های آبیاری فضای سبز/ بخش قابل‌توجهی از فضای سبز قم نابود می‌شود
  • خادم: پیچ هرز را هر چقدر بپیچانی، هرز است
  • رمزگشایی از حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در جلسه حزب اعتدال و توسعه /پیش بینی می شود دولت نتانیاهو سقوط کند
  • تظاهرات دانشجویی در آرژانتین 
  • رونمایی از ترانه تیتراژ «هیس، هیچی نیس!»