Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-27@01:14:48 GMT

چشم آموزش‌ و‌ پرورش کور شد!

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۷۶۶۶۶

چشم آموزش‌ و‌ پرورش کور شد!

به گزارش جهان نيوز، خبر‌ها حکایت از این دارد که سیدجواد حسینی، سرپرست وزارت آموزش‌ و‌ پرورش طی حکمی «جلال دلقندی» را به عنوان سرپرست مرکز حراست آموزش‌ و‌ پرورش منصوب کرد، انتصابی که ظاهراً عجله برای جابه‌جایی حتی این فرصت را به سرپرست نداده تا با رعایت تشریفات سازمانی از حضور مدیر قبلی (مظفر مظاهری) استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جابه‌جایی‌ها در حالی است که از یک‌سو دور سوم دادگاه‌های رسیدگی به متهمان یکی از بزرگ‌ترین پرونده‌های فساد در کشور که متعلق به اموال فرهنگیان است، به صورت جدی و موشکافانه برگزار می‌شود. 

همزمان با رسیدگی به اتهامات مدیران بانک سرمایه و تأیید حکم برادران ریخته‌گران به عنوان یکی از چهره‌های فساد در این پرونده، نماینده دادستان از صدور کیفرخواست برای غندالی مدیر اسبق صندوق ذخیره فرهنگیان خبر داد. اما ناگهان ریاست حراست وزارتخانه تغییر می‌کند و این تغییر منجر به حذف فردی می‌شود که از قضا بازرس ویژه در صندوق ذخیره فرهنگیان بوده و البته برخی پرونده‌های تخلفات در آموزش‌و‌پرورش را نیز پیگیری می‌کرده است!

مدتی است باز هم مستأجر دیگری در وزارتخانه آموزش‌و‌پرورش اقامت مدیریتی دارد. پرواضح است، وزارتخانه‌ای که با سرپرست اداره می‌شود دارای شرایط بسیار متفاوت است. بی‌ثباتی، تشنج‌های ناشی از تغییرات وزارتی و مسائل و مشکلات کلان این وزارتخانه برای تعریف شرایط متفاوت کفایت می‌کند.

از وزارت تا دادگاه
یکی از این شرایط وخیم برمی‌گردد به ابر پرونده فساد بانکی که متعلق به بانک سرمایه و صندوق ذخیره فرهنگیان است و تاکنون تعدادی از متهمان این پرونده را دادگاهی و حکم آن‌ها اجرا شده است و طبق آنچه نماینده دادستان در این پرونده گفته است، پای ۴۰۰ متهم درگیر این پرونده است. شهاب‌الدین غندالی مدیرعامل سابق صندوق ذخیره فرهنگیان از جمله همین افراد است که تقریباً می‌توان گفت در هیچ جلسه‌ای از دادگاه نبوده و از وی هم نامی به میان نیامده است. این در حالی است که نه تنها پای این فرد در میان است بلکه افراد مختلفی از بدنه وزارتخانه فرهنگیان هم درگیر این پرونده هستند.

جالب این است در روند برگزاری همین دادگاه‌ها بود که سرنوشت نامعلوم خودروی النترا معلوم شد! طبق گفته نماینده دادستان این خودرو توسط یاسر ضیایی، قائم‌مقام بانک سرمایه به مدیر ارشد حراست آموزش‌و‌پرورش به عنوان رشوه داده شده است!

بار‌ها و بار‌ها نماینده دادستان و قاضی تأکید داشتند که در این پرونده پای هر کس به میان باشد، باید پاسخگوی اقدامات خود باشد و هر هفته سرنخ‌های جدید از داد و ستد‌های مدیریتی فاش می‌شود. حالا در این میان و در حالی که آموزش‌و‌پرورش باید درگیر یارکشی برای تعیین وزیر مربوطه باشد تا بلکه اقامت وی از مستأجری به صاحب خانگی ترفیع پیدا کند، خبر‌هایی از جابه جایی شنیده می‌شود آن هم درست در یک نقطه کلیدی، یعنی حراست وزارت آموزش‌و‌پرورش!

تغییر چراغ خاموش
روز سه‌شنبه سیدجواد حسینی سرپرست وزارت آموزش‌و‌پرورش، جلال دلقندی حراست دانشگاه فرهنگیان با حفظ سمت به عنوان سرپرست مرکز حراست وزارتخانه توسط سرپرست وزارت آموزش‌و‌پرورش منصوب می‌شود. انتصاب چراغ خاموشی که هنوز ضرورت آن جای سؤال است و تا جایی عجولانه بوده است که حتی سرپرست وقت، فرصت دعوت از ریاست قبلی را هم نیافته است. یعنی جابه جایی بدون حضور مظفر مظاهری، رئیس مرکز حراست آموزش‌و‌پرورش و بدون هماهنگی با حراست کل صورت می‌گیرد. به عبارت دیگر، مراسم تکریم بدون حضور مدیر قبلی حراست برگزار شد.

فردی که گفته می‌شود در راستای مبارزه با سند وارداتی ۲۰۳۰ در آموزش‌و‌پرورش اقداماتی خوب و فارغ از جناح‌بندی‌های سیاسی انجام داده است، یکی دیگر از نمونه اقدامات مثبت مظاهری است که بهمن سال گذشته قرار بود همایش تخصصی رؤسای حراست آموزش‌و‌پرورش در استان خراسان رضوی را برگزار کند، اما مرکز حراست تصمیم گرفت به جای برگزاری همایش، صرفه‌جویی کند. مظفر مظاهری، رئیس مرکز حراست وزارت آموزش‌و‌پرورش آن زمان از لغو همایش تخصصی رؤسای حراست این وزارتخانه در بهمن سال ۹۷ با هدف صرفه‌جویی خبر داد؛ وی درباره علت لغو این همایش گفت: «با توجه به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه به هیئت‌وزیران و به استناد بند (ح) تبصره ۲۰ ماده واحده قانون بودجه سال ۹۷ کشور با موضوع جلوگیری از هزینه‌کرد اعتبارات در امور غیر و همچنین با هدف صرفه‌جویی در هزینه‌های غیرضروری این مرکز تصمیم‌گرفت همایش تخصصی رؤسای حراست آموزش‌و‌پرورش کشور را لغو کند.»

نکته جالب این است که شنیده‌ها حکایت از این دارد بعد از تغییر رئیس مرکز حراست آموزش‌و‌پرورش، برخی در کانال‌ها، شبکه‌های اجتماعی، سایت‌های خبری و غیرخبری به تمجید از حسینی در تغییر رئیس مرکز حراست پرداختند. یکی از نکات مورد اشاره در اظهارات وی در مراسم معارفه موشکافی از حراست به عنوان چشم بینای سازمان و نظام بوده است که در اصل نجیب‌ترین نیرو‌ها در آن خدمت می‌کنند. وی در توضیح بیشتر بیان می‌کند: «حراست مانند نورافکنی است که می‌تواند با روشن‌کردن تاریکی‌ها مانع بسیاری از تصمیم‌های اشتباه شود؛ همچنین ضربه‌گیری سازمانی، چهارمین وظیفه حراست است؛ بسیاری از امواجی که سایر قسمت‌ها را دچار اخلال می‌کند و باعث تصمیم‌گیری‌های نابه‌جا می‌شود، می‌تواند به وسیله حراست دفع شود.»

در شرایطی که حسینی به عنوان سرپرست وزارت آموزش‌و‌پرورش فعالیت می‌کند، تغییر رئیس مرکز حراست با ابعاد حساس کاری آن، مبهم به نظر می‌رسد؛ نکته جالب توجه دیگر این است که مظاهری چند ماه پیش به عنوان نماینده وزیر و بازرس ویژه در صندوق ذخیره فرهنگیان منصوب شده و در راستای به ثمررسیدن پرونده صندوق ذخیره نیز فعالیت‌های مختلفی داشته است. 

فارغ از همه اینها، سرپرست وزیر نیست! گماشتن سرپرست برای یک وزارتخانه برای تمشیت امور جاریه است نه عزل و نصب. آن هم عزل و نصب بسیار شبهه‌دار. هنوز حق چند ۱۰ هزار فرهنگی از فساد در صندوق ذخیره فرهنگیان استیفاد نشده که سرپرست آموزش‌و‌پرورش چنین تغییر شتاب‌زده‌ای را انجام داده است. معاونت در جرم پنهان‌کردن فساد مقام مسئول می‌تواند دامنگیر آقای سرپرست باشد.

منبع: روزنامه جوان کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۶۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن

ایسنا/همدان فرماندار رزن از پیش بینی ۵۲ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه عمرانی آموزش و پرورش این شهرستان در سال جاری خبر داد.

علی اصغر غفاری آثار پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در شورای آموزش و پرورش این شهرستان، اظهار کرد:برای حوزه آموزش و پروش شهرستان رزن اعتباری افزون بر ۵۲ میلیارد تومان در حوزه عمرانی پیش بینی شده که این میزان اعتبار برای ساخت مدارس فاطمیه رزن و  مدرسه روستای ملابداغ و سایر پروژه‌های حوزه آموزش و پرورش هزینه خواهد شد و باید در این رابطه نوسازی مدارس پیگیری تخصیص اعتبارات پیش بینی شده  برای تکمیل این پروژه ها را داشته باشد.

وی در ادامه افزود: در شهرستان رزن  از رشته های مختلف تحصیلی تعداد ۱۰۴۱ نفر  در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ شرکت کرده‌اند که در این رابطه ۱۴۰ نفر عوامل اجرایی فرایند برگزاری آزمون سراسری شهرستان را بر عهده دارند.

غفاری آثار با اشاره به در پیش رو بودن هفته تجلیل از مقام شامخ معلم گفت: با توجه به عملکرد بسیار خوب معلمان  در حوزه تعلیم و تربیت شهرستان، حتما مسئولین همکاری لازم را با آموزش و پرورش برای هرچه بهتر برگزار شدن هفته تجلیل از مقام شامخ معلم داشته باشند.

وی  در ادامه خواستار نگاه ویژه آموزش و پرورش نسبت به حرفه و  مهارت آموزی دانش آموزان شد و تصریح کرد: بازدید دانش آموزان رزنی از واحدهای موجود شهرک صنعتی رزن از نقش موثری در آشنایی  آنان با حرفه های مختلف و هدایت آنان به سمت مهارت و حرفه آموزی برخوردار خواهد بود.

وی  همچنین با تاکید بر ارتقاء سواد رسانه‌ای دانش آموزان توسط آموزش و پرورش گفت: آموزش سواد رسانه‌ای توسط آموزش و پرورش به دانش آموزان تاثیر بسزایی در آشنایی این قشر مهم جامعه با واقعیت های فضای مجازی و استفاده صحیح آنان از این فضا دارد.

امام جمعه رزن هم در این جلسه با بیان اینکه آموزش و پرورش جزو ارکان اصلی هر جامعه است که بقاء، دوام و پیشرفت آن به کیفیت تعلیم و تربیت بستگی دارد، اظهار کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب و حاصل خون شهدا، تحول عظیم در نظام آموزشی و دستگاه تعلیم و تربیت بود که باید با توجه به آموزه‌های دینی، معنوی و تربیتی، این مهم حفظ شود.

حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر منصوری افزود: تربیت نسل آینده انقلاب و سکان‌داران نظام اسلامی توسط جامعه فرهیخته فرهنگیان در آموزش و پرورش رقم می‌خورد و در همین رابطه مدارس، اساس و پایه تزکیه و تعلیم هستند.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان رزن هم از برگزاری امتحان نهایی برای سه پایه متوسطه نظری با ۱۲۰۰ نفر  دانش آموز خبر داد و گفت: برای برگزاری هر چه بهتر آزمون نهایی نیازمند حمایت بیشتر مسئولین هستیم.

پرویز علی بنده لو افزود: با تلاش های دانش آموزان و همت فرهنگیان شهرستان رزن، این شهرستان از بین  ۷۲۸ منطقه و شهرستان در کشور رتبه  ۲۶ کشور و اول استانی در قبولی امتحانات نهایی و میانگین نمرات را در سال گذشته کسب کرده است.

وی خاطرنشان‌کرد: در هفته معلم، مسئولین در مدارس حاضر شده و از زحمات معلمان عزیز تجلیل خواهند کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش عجیب بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳
  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند
  • پیگیری و اجرای طرح های جوانی جمعیت در آموزش و پرورش
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • فرش خراسان شمالی قابلیت درخشش در سطح ملی را دارد
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند