Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از لرستان، غلام‌رضا آقامیرزایی، مدیرکل مدیریت بحران لرستان، شامگاه شنبه، 29 تیرماه در جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده استان با اشاره به سرعت مطلوب کار برای بررسی خسارت کشاورزان در استان لرستان، گفت: تشکیل 19هزار و 600 فقره پرونده برای برآورد خسارت کشاورزان نتیجه تلاش شبانه‌روزی و 24 ساعته رئیس جهاد کشاورزی و همکاران او در شهرستان و استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقامیرزایی با بیان این‌که متأسفانه سازمان فضایی کشور 14 هزار و 500 فقره پرونده را حذف کرد که با این کار مجموعه همکاران جهاد روحیه خود را از دست دادند، اظهار کرد: اگر دوهزار مورد پرونده حذف می‌شد قابل توجیه بود اما این‌که یک دفعه این رقم پرونده حذف شود قابل توجیه نیست و شاید محور کار سازمان فضایی تنها زمین‌های مسیر رودخانه کشکان بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران لرستان تأکید کرد: درست است که زمین‌های مسیر کشکان از بین رفتند، این درحالیست که زمین‌های کشاورزی ما در 11 شهرستان استان دچار آسیب شدند و ما انتظار داریم این مشکل حل شود و سرعت کار بالا رود.

وی با اشاره به این‌که سامانه سجاد برای اولین بار راه‌اندازی و نقاط ضعف و قوت آن شناسایی شده است، عنوان کرد: انتظار داریم این سامانه همیشه باشد و در این راستا اختیارات بیشتری به مدیریت بحران استان‌ها داده شود و متناسب با شرایط بحران‌هایی که در استان‌های مختلف داریم این سامانه تعریف شود.

آقامیرزایی تأکید کرد: چنانچه مشکل این پرونده‌ها حل نشود باتوجه به این‌که برای کشاورزان با تشکیل پرونده توقع ایجاد شده است با مشکلات عدیده‌ای مواجه خواهیم شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا لرستان اجتماعی آقامیرزایی مدیرکل مدیریت بحران لرستان خسارات کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۸۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان توفان و بارندگی‌های اخیر را بی سابقه در تاریخ خوزستان دانست و گفت: بارش‌های بهاری اخیر خسارت‌های سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.
مسعود اسدی افزود: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندمزار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.
او با بیان اینکه علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است، گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.
انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.
از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور می‌خواهیم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

دیگر خبرها

  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های خوزستان از دست رفت
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت به کشاورزان در پی طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها