Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه ایران در نشست عدم تعهد در کاراکاس گفت: مردم ونزوئلا همانند هر کشور دیگری مرجع اصلی و عالی انتخاب رئیس جمهور خود هستند، آنان اکنون حق دارند تا در دفاع از رئیس جمهور برگزیده خویش به پاخیزند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (شنبه) در نشست وزیران امور خارجه جنبش عدم تعهد در کاراکاس پایتخت ونزوئلا شرکت کرد و به ایراد سخنرانی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ابتدا ضمن قدردانی از مردم و دولت جمهوری بولیواری ونزوئلا برای سازماندهی عالی این نشست و نیز مهمان نوازی آن‌ها عنوان کرد: نشست‌ها و رایزنی‌های منظم ما به عنوان اعضای جنبش عدم تعهد نشان دهنده عزم ما برای حفظ و تقویت جنبش و ارتقاء همکاری‌های خود در مسیر حفاظت از منافع ملت‌هایمان است.

وزیر خارجه خاطرنشان کرد: در مواجهه با چالش‌های سهمناک کنونی و همچنین چالش‌های در حال ظهور نیازمند به کاربست ظرفیت کامل جنبش خویش نیازمندیم.

ظریف با بیان اینکه موج نوین ماجراجویی یکجانبه گرایانه افراطی آمریکا مهم‌ترین چالشی است که اکنون تقریباْ همگی ما به طریقی با آن روبرو هستیم، اظهار داشت: این چالش در حال تضعیف حاکمیت قانون در سطح بین‌المللی است و به انحاء گوناگون صلح و ثبات در سراسر جهان را در معرض تهدید قرار داده است.

وی ادامه داد: همکاری بین المللی در بسیاری از زمینه‌ها از جمله تجارت آزاد، محیط زیست، حاکمیت قانون، سازمان‌های بین‌المللی و مواردی بیشتر به گونه‌ای بی سابقه در حال صدمه دیدن و خدشه دار شدن است. در شرایطی که برخی ملت‌ها از ناحیه تحریم‌های اقتصادی یکجانبه و تهاجم نظامی تهدید می‌شوند، دیگر ملت‌ها بار سنگین ضربات ناشی از موج سیاست‌های حمایت گرانه ناپخته آمریکا را تحمل می‌کنند. وضعیت به گونه‌ای است که حتی بسیاری از متحدان آمریکا در معرض سیاست بی سابقه مداخله در امور داخلی آن‌ها قرار دارند.


ظریف افزود: با یادآوری نتایج فاجعه آمیز موج قبلی یکجانبه گرایی آمریکا در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی شامل اشغالگری‌ها، بی رحمی‌ها و افراط گرایی خشن، بر ما است تا در مقابل این موج جدید ایستادگی کرده و آن را به عقب برانیم.

وزیر خارجه بیان کرد: کشور من پیشتاز و در خط مقدم جبهه مقاومت در برابر تمایلات یکجانبه گرایانه جدید آمریکا است که از جمله تروریسم اقتصادی تمام عیار را شامل می‌شود. کوشش‌های صمیمانه ما برای پاسخگویی به نگرانی مربوط به برنامه هسته‌ای صلح آمیزمان، که بی پایه هم هست، در شمار یکی از بسیار قربانیان یکجانبه گرایی نوین است.

*دولت آمریکا به رغم سرمایه گذاری کل دنیا برای انعقاد موافقتنامه هسته‌ای، درصدد است تا آن را به ورطه شکست بکشاند

وی گفت: دولت آمریکا به رغم سرمایه گذاری کل دنیا برای انعقاد موافقتنامه هسته ای، درصدد است تا آن را به ورطه شکست بکشاند. آمریکا در روند محقق ساختن این هدف خود نه تنها قطعنامه‌های مربوط شورای امنیت را نقض کرده است، بلکه همچنین به روشی ملامت آمیز آنانی را که بر آن بوده‌اند تا به موافقتنامه مزبور وفادار مانده و آن را رعایت کنند، تحریم کرده است.

رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: دخالت فاحش آمریکا در امور داخلی ونزوئلا دولت میزبان ما از جمله از طریق دامن زدن به تلاش‌های مربوط به کودتای نظامی در ماه آوریل گذشته نمونه‌ای دیگر از رفتار بدخواهانه آمریکا است. نکته تازه در این زمینه آن است که دولت جدید آمریکا نقاب از چهره برداشته و بی احترامی آشکار و بی پرده خود نسبت به حقوق بین‌الملل و حقوق ملت‌های مستقل را به نمایش گذاشته است.              
  وی خاطرنشان کرد: مردم ونزوئلا همانند هر کشور دیگری مرجع اصلی و عالی انتخاب رئیس جمهور خود هستند همان گونه که در ماه مه ۲۰۱۸ چنین کردند. آنان اکنون حق دارند تا در دفاع از رئیس جمهور برگزیده خویش به پاخیزند.

*سیاست یکجانبه گرایانه بوالهوسانه آمریکا/اندک رژیم‌های عرب که با طرح‌های آمریکا همراهی می‌کنند صلح و امنیت منطقه را به مخاطره می‌افکنند

وی گفت: در موردی مشابه، سیاست یکجانبه گرایانه بوالهوسانه و شریرانه آمریکا در حال نابودسازی هر مبنایی است که پیش از این برای حل و فصل مسئله فلسطین با محوریت اشغال آن بنا نهاده شده بود. تحرکات غیرقانونی آمریکا که انکار حقوق اساسی مردم فلسطین را هدف دارد، در حال تشدید وضعیت در سراسر خاورمیانه است. اندک رژیم‌های عرب که با این تحرکات و دیگر طرح‌های توطئه آمیز آمریکا همراهی می‌کنند، نه تنها به مردم فلسطین خیانت می‌کنند که صلح و امنیت سراسر منطقه را به مخاطره می‌افکنند.

 ظریف در پایان خاطرنشان کرد: مخالفت با یکجانبه گرایی و کوشش برای حاکمیت قانون در سطح بین المللی از زمان تأسیس جنبش عدم تعهد پیوسته در صدر دستور کار آن بوده است. اکنون که نظم قانونمند بین المللی بیش از هر زمانی در گذشته مورد تهدید است، لازم است که دولت‌های عضو جنبش عدم تعهد در صفی واحد قرار گرفته و بر چگونگی رفع این تهدید تمرکز کنند که اگر چنین نکنیم، همه بازنده خواهیم بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ظریف کاراکاس آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۹۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برزیل و ونزوئلا حمله رژیم صهیونیستی به رفح را محکوم کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، دولت‌های برزیل و ونزوئلا آغاز عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در شرق شهر رفح در نوار غزه را محکوم کردند و از جامعه بین‌المللی، سازمان‌ها و شورای امنیت سازمان ملل خواستند بر بی‌تفاوتی نسبت به نقض حقوق بشر و اقدامات بشردوستانه غلبه کنند.

دیروز دوشنبه ارتش رژیم صهیونیستی پس از درخواست از ساکنان برای تخلیه، عملیات نظامی را در بخش‌های شرقی رفح آغاز کردند. جنبش فلسطینی حماس اعلام کرد که با مفاد توافق آتش‌بس غزه که از سوی مصر و قطر پیشنهاد شده بود، موافقت کرده، اما بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم این آتش‌بس را غیرقابل قبول خواند. گفته می‌شود هم‌اکنون بیش از یک میلیون فلسطینی در این شهر پناه گرفته اند.

وزارت خارجه برزیل با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد «دولت برزیل آغاز عملیات نیروهای مسلح اسرائیل در شهر رفح در نوار غزه را محکوم می‌کند. با این اقدام نظامی و بالابردن عمدی سطح تنش‌ها در نوار غزه که هم‌اکنون بیشترین تراکم جمعیتی را دارد، اسرائیل علی‌رغم درخواست جامعه بین‌المللی از جمله نزدیک متحدانش، بار دیگر عدم پایبندی‌اش به اصول اولیه حقوق بشر و قوانین بین‌المللی را نشان می‌دهد.

ونزوئلا دیگر کشور آمریکای لاتین نیز اعلام کرد که «ونزوئلا قاطعانه بمباران شهر رفح در جنوب نوار غزه را از سوی دولت صهیونیستی اسرائیل محکوم می‌کند؛ دولتی که همچنان به سیاست توسعه‌طلبانه و جنایتکانه نظامند در این منطقه را ادامه می‌دهد؛ شهری که هم‌اکنون جایگاه و محل اسکان ۱.۴ میلیون به‌زور آواره‌شده فلسطینی است.

کد خبر 6099221

دیگر خبرها

  • افشاگری تازه؛ پخش فایل صوتی جنجالی ظریف، عمدی و برای پالس به آمریکا بود!
  • پوتین به‌عنوان رئیس‌جمهور سوگند یاد کرد/ استعفای دولت روسیه
  • برزیل و ونزوئلا حمله رژیم صهیونیستی به رفح را محکوم کردند
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • آقای رئیسی! به‌قول حسین‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست /۳۴ ماه از عمر دولت تان گذشته و شما هنوز دارید می گویید: باید فلان شود و نباید بهمان شود!
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • اسرائیل از مقاومت فلسطینیان خسته شده است/جنبش دانشجویی شکل گرفته،برخلاف تصور صهیونیسم جهانی است
  • رئیسی: مردم با حضورشان انتخابات باشکوه را رقم بزنند
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد