Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان با انتقاد به کمرنگ بودن نقش ایمیدرو در استان گفت: مدیریت بسیاری از شرکت‌های فولادی خوزستان در خارج از استان قرار دارد و امیدواریم ایمیدرو به این مسئله ورود کند. ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۱ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، امیرحسین نظری امروز در مراسم روز صنعت، معدن و تجارت با اشاره به مشکلات واحدهای صنعتی بزرگ و کوچک در خوزستان اظهار داشت: امروز در بخش محصولات فولادی یکی از استان‌های رتبه‌دار کشور با ظرفیت تولید 9 میلیون تن فولاد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این بخش 20 هزار نفر اشتغال مستقیم وجود دارد اما  این واحدها وضعیت خوبی نداشته و برای برطرف کردن مشکلات آنها از ایمیدرو درخواست کمک داریم.

رئیس سازمان صمت خوزستان گفت: گروه ملی صنعتی فولاد ایران با ظرفیت یک میلیون و 350 هزار تن تولید فولاد متاسفانه در سال 97 شاهد 7 هزار تن تولید بود، این شرکت قابلیت اشتغال برای 3 هزار نفر و ارتزاق 12 هزار نفر را دارد.

881 واحد صنعتی در قزوین متقاضی دریافت تسهیلات بهین یاب هستندوزیر صنعت: اجازه نمی‌دهیم خودروسازان قطعه سازی کننداردبیل| سهم شرکت‌های دانش‌بنیان در صنعتی‌سازی رونق می‌یابد

وی عنوان کرد: برخی اوقات دیده می‌شود بسیاری از سرمایه‌های ملی به نقاط دیگر کشور برده می‌شود تا یک واحد تولیدی مانند گروه ملی احداث شود در حالی که این ظرفیت در خوزستان وجود دارد اما از آن استفاده نمی‌شود.

نظری با اشاره به مشکلات فولادسازان خوزستان، تصریح کرد: در بخش فولادسازی مشکل عمده ما این است که مالکان واحدها عمدتا در تهران هستند و تصمیمات آنها به صورت متمرکز در تهران انجام می‌شود به همین دلیل دست استان در دخالت این بخش‌ها کوتاه است.

وی با ابراز گله‌مندی از سازمان ایمیدرو، عنوان کرد: از سازمان ایمیدرو گله‌مند هستیم زیرا این سازمان  نقش خود را در استان خوزستان به خوبی ایفا نمی‌کند و ما به تناسب دیگر استان‌ها شاهد حضور این سازمان در خوزستان  نیستیم.

رئیس سازمان صمت درباره وضعیت نامناسب شرکت‌های فولادی در خوزستان گفت: اکنون فقط 25 درصد واحدهای فولادسازی استان خوزستان به‌کارگیری شده و 75 درصد آنها بر روی زمین مانده است در واقع خون واحدهای صنعتی ما با توجه به وضعیت اقتصادی روز به روز کمتر می‌شود بنابراین صنعت استان خوزستان نیاز به خون تازه دارد.

وی افزود: نسخه اقتصادی برای خوزستان باید متفاوت با سایر استان‌ها باشد زیرا حال صنعت در خوزستان خوب نیست هر چند که تلاش مجموعه مدیریتی استان در جهت کمک به واحد‌های صنعتی است.

نظری بیان داشت: ستاد تسهیل استان نزدیک به 201 جلسه در سال گذشته برای رسیدگی به واحدهای صنعتی برگزار کرده که فقط 50 درصد مصوبات آن تاکنون محقق شده است.

وی با اشاره به وضعیت سرمایه‌گذاری استان گفت: امروز نزدیک به 2 هزار جواز تاسیس داریم که اگر 50 درصد آنها فعال شود و تسهیلات دریافت کنند حدود 90 هزار استغال‌زایی مستقیم به دنبال دارند.

رئیس سازمان صمت خوزستان با بیان اینکه در بحث صادرات انتظار داریم مشکلات به صورت کارشناسی شده واکاوی شوند، افزود: امروز بسیاری از واحدهای تولیدی در وارد کردن مواد اولیه و ترخیص آنها نیز مشکلات جدی دارند، واحدهای تولیدی تکاوران جبهه اقتصادی هستند و نباید در شرایط تحریم آنها را از داخل نیز تحت فشار قرار داد.

انتهای پیام/ح

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۰۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌

ایسنا/هرمزگان مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان، حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود، اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

حبیب مسیحی تازیانی امروز (ششم اردیبهشت‌ماه) در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، اظهار کرد: نگاه سازمان محیط‌زیست رسیدن به تولید سبز است و تنها به دنبال اهرم قرار دادن قانون نیستیم، بلکه رویکردمان این است که با دانش‌های روز دنیا به مدیران صنعتی در راستای ایفای تعهدات زیست محیطی کمک کنیم.

وی افزود: در حال حاضر رویکرد حفاظتی محیط زیست، تحقق چرخه حیات در کل صنعت است و تلاش بر این است که تولیدات صنعتی منطبق بر فاکتورهای محیط‌زیستی باشد. از این رو مدیران صنایع باید به این درک برسند که وظیفه آن‌ها تنها تولید نیست، بلکه باید برای اکوسیستم نیز احترام قائل باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان عنوان‌کرد: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیفتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود، ضمن اینکه تاکید داریم باید دوره‌های توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.

مسیحی عنوان‌کرد: در حوزه مدیریت پسماند استان، گام‌های بلندی برداشته شده است اما از جهت ملموس بودن اقدامات انجام شده برای مردم، نتایج مطلوب ارزیابی نمی‌شود.

وی عنوان‌کرد: متأسفانه مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می‌شود هر چند که شاید چند شهر انگشت شمار در استان مدیریت پسماند را بروز رسانی کرده باشند، اما مطلوب ما بروز رسانی این امر مهم در تمام شهرهای استان و تفکیک پسماند از مبدا است.

سالانه ۱.۳ میلیون تن پسماند صنعتی تولید می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار کرد: بالغ بر ۵۲۰ هزار تن در سال پسماند عادی در روستاها تولید می‌شود که به صورت سنتی مدیریت می‌شود و به همین میزان نیز حجم تولید پسماند شهرهای استان را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید پسماند صنعتی و بالغ بر ۴۰۰ تن روزانه تولید پسماند ویژه داریم، از این رو باید مدیریت صحیح پسماند در استان در دستورکار همه بخش‌های تولید کننده زباله و ضایعات قرار گیرد.

مسیحی حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

مسئولان امر برنامه‌ای برای فرآوری ۱.۳ میلیون تن ضایعات کشاورزی ندارند

وی خاطرنشان‌کرد: در عرصه کشاورزی نیز بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن در سال ضایعات تولید می‌شود که می‌توان آن را فرآوری کرد اما به نظر می‌رسد متولیان امر برنامه‌ای در این حوزه ندارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان در دستور کار قرار گیرد
  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • واحدهای سیار برای پخش HD لیگ برتر!
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • اقتصاد فوتبال ایران رونق می‌گیرد؟
  • مدیریت آبرسانی به زمین های کشاورزی پایین دست سد زیردان چابهار سرعت می‌گیرد