Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رضا پناهی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار بسیج در ارومیه، اظهار کرد: تا جایی که می‌توان باید برای رعایت معیارهای دینی و فرهنگی کشورمان در معماری اهتمام شود، همچنین این موضوع باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود.

وی ادامه داد: تبدیل فرهنگ‌های رفتاری به گفتمان جزو مطالبات مردم است که باید مدیران شهری برای نیازهای فرهنگی و اجتماعی مردم پاسخ دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه رشد و ارتقای فرهنگ اسلامی و رعایت سبک زندگی اسلامی در گرو ورود عملی به حوزه‌ های شهروندی است، افزود: معماری اسلامی و ایرانی باید همانگونه که مورد تاکید مقام معظم رهبری است در شهرها و مخصوصا کلانشهرها رعایت شود.

رئیس سازمان بسیج مهندسین عمران و معماری آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: همه دست‌اندرکاران معماری اسلامی باید با هوشیاری و دقت مولفه‌های دینی و اسلامی را در معماری رعایت کنند، تا با همراهی مسؤولان در این عرصه شاهد معماری اصیل اسلامی در شهرها و روستاهای آذربایجان‌غربی باشیم.

وی با تاکید بر اهمیت موضوع معماری اسلامی و با توجه به اینکه سبک معماری شهری و روستایی از مهم‌ترین نیازمندی‌های کنونی در جوامع ما است، تصریح کرد: حفظ اصالت‌های شهری و روستایی و جلوگیری از ترویج سبک معماری غربی در نقاط مختلف شهر و روستا‌های آذربایجان‌غربی باید به شکل جدی در دستور کار مسؤولان استانی در این حوزه بزرگ و مهم قرار گیرد.

پناهی در ادامه ضمن تاکید بر ضرورت رعایت معماری اسلامی در ساخت و سازهای شهری و روستائی عنوان کرد: اسلام برای معماری و ساخت خانه و مساجد نیز طرح‌های جامعی ارائه کرده است که با رعایت این مولفه‌ها می‌توان خانه‌ای مناسب طراحی کرد به ویژه در خصوص استحکام خانه توصیه‌هائی دارد و از مردم می‌خواهد در معماری به گونه‌ای رفتار کنند که هر خانه در معرض دید دیگران نباشد و یا نتوان از منزل خود، به خانه‌های دیگر اشراف داشت.

رئیس سازمان بسیج مهندسین عمران و معماری آذربایجان‌غربی اظهار کرد: همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند باید هرچه ممکن است محیط زندگی، به گونه‌ای طراحی و ساخته شود که تحقق سبک زندگی اسلامی راحت‌تر، امکان‌پذیر باشد و بنابراین در راستای تحقق فرمایشات معظم له ما باید با مدیریت جهادی و کار و تلاش، تمام اهتمام و جدیت خود را برای ایجاد نمای اسلامی متناسب و در شأن یک انسان والامقام با ویژگی‌های دینی و اسلامی به‌کار گیریم.

وی افزود: یکی از راه‌های تغییر الگو و سبک زندگی توجه به زیرساخت‌ها و تغییر چهره فضای شهر محل زندگی مان با معیارهای دینی و ارزشی است.

پناهی به نقش کارگروه  تخصصی معماری و شهرسازی سازمان بسیج مهندسین عمران و معماری اشاره کرد و افزود: نظرات کارشناسانه و مطالبه گرانه در این کارگروه می تواند برنامه ای برای دست‌اندرکاران معماری اسلامی باشد تا با هوشیاری و دقت مولفه‌های دینی و اسلامی را در معماری رعایت کنند، تا با همراهی مسؤولان در این عرصه شاهد معماری اصیل اسلامی در شهرها و روستاها باشیم.

انتهای پیام

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۰۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت

دکتر نور محمد خالد اندیشمند اهل نیجریه در گفتگو با خبرگزاری تقریب با تاکید بر اینکه بیت المقدس همواره یک موضوع محوری در جهان اسلام بوده است، افزود: بیت المقدس به عنوان قبله اول مسلمانان به اشغال اسرائیلی درآمده است و به همین دلیل اتفاقات خونینی در سرزمین فلسطین رقم خورده است. این امر نتیجه جداسازی هایی است که میان کشورهای مسلمان اتفاق افتاد و برخی از این کشورها ناآگاهانه در دام کشورهای غربی افتادند.

دکتر نور محمد خالد ادامه داد: هدف اولیه تفرقه افکنی میان کشورهای مسلمان، پیشبرد اهدافی بود که غرب برای تحقق امیال سیاسی و مادی خود در میان کشورهای مسلمان جستجو می کرد. اشغال فلسطین یکی از این اهداف بود که اسرائیل با حمایت متحدان غربی اش ان را به دست اورد و در حالی که کشورهای مسلمان مشغول اختلافات داخلی میان خود بودند، این هدف را توسعه داد. اختلافاتی هم که با وجود اوج گیری جنگ در منطقه میان اسرائیل و مردم فلسطین همچنان پابرجاست.

او در ادامه افزود: یعنی در این شرایط انتظار می رفت که دولت های مسلمان علاوه بر موضع گیری سیاسی در حمایت از مردم فلسطین اقدام عملی هم انجام دهند اما همچنان فاصله خود را با یکدیگر حفظ کرده اند. بنابراین ضروری است که تمام مسلمانان جهان با هوشیاری و با تکیه بر اصول مشترکی که دارند انسجام خود را بیش از پیش حفظ و دشمنان اسلام را ناامید و ناکام سازند.‏

دکتر نور محمد خالد به نقش متفکران و نخبگان کشورهای اسلامی اشاره کرد و افزود: در شرایط کنونی متفکران دینی نقش مهمی دارند و درصورتی که از قالب مرزهای مجازی و طبیعی فراتر روند  که به جای اندیشه ملی، اندیشه امت را برجسته سازند، می توانند ظرفیت های بالقوه برای وحدت میان مسلمانان را بالفعل سازند. در حال حاضر امروز وحدت اسلامی هنگامی جنبه عملی به خود خواهد گرفت که منشور مهم امت اسلامی به عنوان یک اصل مهم و بنیادین قرآنی و تنها مفهوم غالب اسلامی مورد توافق و تعهد فقها، اندیشمندان ودولتمردان کشورهای مسلمان قرار گیرد. وحدت مذاهب اسلامی یک هدف متعالی و حیاتی در به همپیوستگی امت اسلامی می باشد که پرداختن به آن بیش از گذشته حائز اهمیت است.
 

دیگر خبرها

  • رعایت عدالت در توزیع اعتبارات استان سمنان/ نذر فرهنگی ترویج شود
  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت
  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • عادی‌سازی بی‌حجابی؛ شبیخون فرهنگی
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب