Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 اقدام سپاه پاسداران در توقیف نفتکش انگلیسی در خلیج فارس امروز با تقدیر و همراهی مجلسی ها همراه شد. بیشتر تریبون هایی که امروز در صحن مجلس باز شد گریزی به این اتفاق زد. یک بیانیه هم صادر شد. اما مجلس با مباحثی پیرامون قیمت ارز و و بیت کوین هم روبرو بود.

بیانیه نمایندگان در حمایت از سپاه

۱۶۰ نماینده مجلس در حمایت از اقدام هوشمندان سپاه در توقیف کشتی انگلیسی طی بیانیه ای عنوان کردند: در هفته‌های اخیر تحرکات مشکوکی از خرابکاری و انفجار در برخی از نفتکش‌ها در منطقه و توقیف غیرقانونی نفتکش ایران توسط پیر استعمار، دولت انگلستان و در آخرین اقدام مشکوک نفتکش تحت پرچم و مالک انگلستان ضوابط عبور از تنگه هرمز را زیر پا گذاشته، به نظر می‌رسد مدعیان قدرت جهانی در تدارک ناامن نشان دادن آب‌های خلیج فارس برای انتقال انرژی مورد نیاز جهان هستند لذا هوشیاری و قاطعیت در برخورد با تخلفات در این حوزه را از وظایف ذاتی دولت محترم و حاکمیت می دانیم و از اقدام به جا و قاطع نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در توقیف نفتکش متخلف انگلیسی حمایت می‌کنیم و درخواست داریم در این مهم همچنان با قاطعیت و قدرت برخورد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در انتها از دولت و رئیس جمهور محترم درخواست داریم موضوع اخذ عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز را در دستور کار خود قرار دهد.

کواکبیان: انگلیس ایران را وادار به دریافت عوارض در تنگه هرمز نکند

مصطفی کواکبیان عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس هم در تذکری ضمن تشکر از اقتدار نیروی سپاه پاسداران و فعالیت‌های دیپلماتیک ظریف و دستگاه دیپلماسی گفت: به عنوان رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران انگلیس به وزیر خارجه این کشور می‌گویم که شما به دستور آمریکا کشتی ایرانی را به صورت غیرقانونی توقیف کردید اما کشتی شما به دلیل موارد نقض قوانین بین‌الملل در خلیج فارس متوقف شد از این رو به جای تهدید و تحریم، کشتی ایرانی توقیف شده در جبل‌الطارق را هر چه سریعتر آزاد کنید تا مجبور نباشیم از همه کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی که از تنگه هرمز عبور می‌کنند عوارض دریافت کنیم.

اکبریان:دشمن دید جنگ نظامی جواب نمی دهد سراغ معیشت مردم رفت

عزیز اکبریان نماینده کرج و عضو فراکسیون ولایی هم در نطق میان دستور خود گریزی به این اتفاق زد و گفت:دشمن وقتی دید با جنگ نظامی نمی‌تواند با ملت ایران مبارزه کند سراغ جنگ اقتصادی و فشار بر معیشت مردم رفت و مهمترین راهبردی که در پیش گرفت، فشار بر معیشت مردم است.

وی تعطیلی شرکتها و کارخانجات، افزایش تعداد بیکاران و ایجاد نارضایتی در شهروندان ایرانی را استراتژی و راهبرد آمریکا و کشورهای غربی در جنگ اقتصادی علیه ایران تحلیل کرد.

اکبریان با اشاره به قیمت مسکن و اجاره بهاء، گفت: افزایش چند برابر قیمت مسکن و اجاره بهاء برای مردم مشکلات اقتصادی بیشتری به وجود آورده است. دولت و وزارت راه سالهاست هیچ برنامه‌ای برای مسکن نداشته و به هشدارهای نمایندگان هم در این زمینه توجه نمی‌شود.

انتقاد از استخراج بیت کوین در برخی کارخانجات

محمدحسین فرهنگی نماینده مردم تبریز در مجلس هم در نطق میان دستورش در انتقاد از فعالیت‌های برخی از کارخانجات در خصوص استخراج بیت کوین انتقاد کرد.
نماینده مردم تبریز در مجلس ضمن تقدیر از بانک مرکزی در کنترل قیمت ارز گفت: چرا در مورد توسعه تولید و به کارگیری بیت کوین اقدام مناسبی وجود ندارد؟ تعداد ماینرها به تدریج کل کشور را درگیر می‌کند. درصد قابل توجهی از کارخانه‌ها هم اکنون خطوط تولید خود را تعطیل کرده و بیت کوین تولید می‌کنند. هر کدام می‌توانند ۳۰ ماینر به کار بیندازند که در حال حاضر ۱۰ میلیون ارزش دارد.

وی افزود: صرافی‌ها نیز با آنها همکاری می‌کنند. همچنین مقدار زیادی برق مصرف می‌شود و به شبکه‌ی اصلی برق فشار وارد می‌کند. بانک مرکزی هم در عمل کاری ندارد و هیچ دستگاهی نظارتی بر این فعالیت نمی‌کند. این فعالیت هیچ گونه مالیاتی پرداخت نمی‌کند.

 

 

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۱۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی با بیان اینکه سلامت شهروندان خط قرمز دستگاه قضاست، اظهار کرد: در همین راستا یک محموله ۴۴ هزار تنی روغن به ارزش ۷۰ میلیون یورو در بندر شهید رجایی وجود دارد و به هیچ عنوان اجازه ترخیص به آن نمی‌دهیم. شرکت فروشنده این روغن‌ها مدعی شده که محموله را پس می‌گیرد.

وی افزود: در حال حاضر پیگیر این موضوع هستیم و هفته آینده جلسه‌ای در این رابطه برگزار می‌شود و مسئولان مربوطه را دعوت کردیم که در این جلسه نسبت به این موضوع پاسخگو باشند. برای مدیران مربوطه، پرونده کیفری تضییع اموال عمومی تشکیل شده است و این پرونده در بازپرسی دادسرای بندرعباس در حال پیگیری است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان تصریح کرد: درباره این پرونده سازمان غذا و دارو رسالت خود را به خوبی انجام داده است و محموله‌ای که امکان مصرف ندارد را تحت هیچ شرایطی تأیید نکرده است. این روغن‌ها در قالب ۳ محموله به بندر شهید رجایی وارد شده است. ۲ مورد از این محموله‌ها مربوط به یک شرکت ترکیه‌ای و یک محموله مربوط به یک شرکت آرژانتینی است. وارد کننده این روغن‌ها شرکت بازرگانی دولتی است.

وی اضافه کرد: این محموله حدود ۳ سال ۹ مخزن بزرگ را اشغال کرده است که همین موضوع نگهداری این روغن‌ها هزینه زیادی را در بر می‌گیرد.

قهرمانی یادآور شد: محموله مهم دیگری که در این بندر وجود دارد، ۱۰ کانتینر تجهیزات بافندگی مربوط به یک شرکت در استان قم است. این شرکت بیش از ۷ ماه به دنبال ترخیص کالاهای خود بود و یک روز قبل از سفر ریاست قوه قضائیه به استان این محموله تعیین تکلیف و کالاهای آن ترخیص شد. حل مشکلات این شرکت یکی از برکات سفر قوه ریاست قوه قضائیه بود.

وی با اشاره به دستاوردهای سفر ریاست قوه قضائیه به استان، گفت: این سفر حساسیت بالایی را در بین مدیران ایجاد کرده و مسئولان نسبت به انجام وظایف خود دغدغه‌مندتر شدند و این یکی از برکات سفر رئیس قوه قضائیه است.

وی همچنین با اشاره به اینکه یکی از چالش‌های بنادر، معطلی کشتی‌ها بود، بیان کرد: معطلی کشتی‌ها از چند جهت دارای اهمیت است. هر روز معطلی یک کشتی در بندر حداقل حدود ۲ میلیارد تومان هزینه دموراژ در پی دارد. در گذشته کشتی‌هایی داشتیم که حدود ۶ ماه در بندر معطل بودند و چیزی حدود ۱۷۰ میلیارد تومان هزینه دموراژ این کشتی‌ها بود.

قهرمانی اضافه کرد: جلوگیری از فاسد شدن کالاها در کشتی و تأمین نیازهای اساسی مردم از طریق واردات این کالاها از دیگر موارد اهمیت ترخیص کالاها از این کشتی‌هاست. بعد از ورود دستگاه قضائی به این موضوع هیچ کشتی نه در اسکله و نه در لنگرگاه بیشتر از ۷ روز توقف ندارد.

وی با تقدیر از زحمات و هماهنگی مدیران استانی، تاکید کرد: رئیس قوه قضائیه در جریان سفر اخیر خود به این موضوع اشاره داشت که وضعیت بنادر در مقایسه با سفر قبلی بسیار بهتر شده است. یکی از علل توفیقاتی که در استان هرمزگان شاهد آن هستیم تعامل و همراهی همه مسئولین به ویژه استاندار، نماینده، ولی فقیه و دستگاه‌های اجرایی و امنیتی است. همه با یکدیگر همدل و همراه هستند و به دنبال حل مشکل هستیم.

کد خبر 6098695

دیگر خبرها

  • ارتش آلمان حضور نظامی در اقیانوس هند و آرام را تقویت می‌کند
  • واکنش سخنگوی کشتی آمریکا به دوپینگ بروکس و بازگشت تیلور
  • آماده‌سازی قوانین احتیاطی در مجلس نمایندگان آمریکا برای تحریم مقام‌های دیوان کیفری لاهه
  • پیش‌نویس لایحه تحریم مقامات دیوان لاهه در مجلس نمایندگان آمریکا در دست اقدام است
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟/ اوکراین: ترور زلنسکی توسط روسیه خنثی شد/ تهدید بلاروس به اقدام نظامی علیه لهستان
  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • توضیحات وزیر کشور درباره وضعیت کشتی توقیف شده
  • جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی