Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی جهان نيوز: سید محمد خاتمی، رئیس شورای عالی سیاتسگذاری اصلاحات و از سران فتنه 88 به تازگی دست به قلم شده و در اقدامی قابل تامل و مشکوک سرمقاله روزنامه انگلیسی «گاردین» را نوشته است که نقش انگلیس در وقایع سال 88 بر کسی پوشیده نیست. خاتمی در نوشته اش که با عنوان «گفت و گو یا فاجعه؟» منتشر شده از همه دعوت کرده است تشکیل «ائتلاف برای صلح» بسیج شوند تا صدای « نه به جنگ با ایران» را بلند کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخش دیگری نوشته است: «با توجه به سطح بالای تنش کنونی در منطقه‌ خلیج فارس، شرایط شکننده و انفجاری است». مهم تر از فعال شدن خاتمی و یادداشت نویسی مشکوک او برای یک روزنامه مطرح انگلیسی آن است که ظاهرا چهره اصلی اصلاح طلبان در حال چینش یک بازی فراگیر و البته همزمان در سطح داخل و بین الملل در آستانه انتخابات مهم است. خاتمی هفته گذشته در اقدامی عجیب کلیدواژه براندازی را به حامیان خود منتقل کرده بود و صریحا گفته بود که اگر مردم از اصلاحات ناامید شوند ممکن است در براندازی موفق شوند و نظام باید پاسخ دهد در مسیر تاکنون چه گام هایی برداشته است. حال شق دوم سناریوی خاتمی در حال تحقق است و رئیس دولت های هفتم و هشتم موسوم به دولت اصلاحات رو به حامیان غربی اش کرده و با دراز کردن دست یاری به سوی آنها، مسئله امنیت خلیج فارس را پیش کشیده و با بیان اینکه منطقه در آستانه یک انفجار است از همه خواسته تا با تشکیل «ائتلاف برای صلح» بسیج شوند تا صدای « نه به جنگ با ایران» را بلند کنند. این همه شتابزدگی برای انتقال هزمان پیام براندازی در داخل و جنگ هراسی در خارج، آن هم در یک رسانه معتبر خارجی چه معانی می تواند داشته باشد؟ به احتمال زیاد گام بعدی تلقین جنگ هراسی از درون ایران به سطح بین المللی، فشار داخلی برای امتیازدهی نظامی باشد که بعضا از زبان برخی خرده اصلاح طلبان بیان شده و تهدید به براندازی هم برای باج گیری در داخل است.

تخصص اصلاح طلبان در تبدیل نقاط قوت به ضعف بر کسی پوشیده نیست. در روزگار قدرت نمایی ایران که در مقابله هر جاسوسی و راهزنی، پاسخ قاطع می دهد، عده ای شاید به عنوان همکاران و شاید هم مامور(!) از طرف غربی که اتفاقا سابقه خوبی هم در اجرای سیاست ها دارند، دست به جنگ هراسی زده و به ارسال پالس ضعف مشغول شده اند. به فرض خوش بینی(!) هم، باید به خاتمی طرح گفتگوی تمدن ها در سال های مسئولیتش و همزمان محور شرارت لقب گرفتن را یادآور شد. آن چیز که مشخص است باید به فعالیت های خاتمی و تحرکات او با توجه به بدسابقگی شدید او و همچنین ضربات جبران ناپذیر شخص وی و جریان تحت اشراف وی به دید شک و بدبینانه نگریست.

به گزارش جهان نيوز، بخش های مهم یادداشت خاتمی در گاردین را خواهید خواند:

دولت ترامپ با خروج قاعده‌شکنانه‌اش از برجام  (که نقض قطع‌نامه‌ی ۲۲۳۱ شورای امنیت بود که از جمله با حمایت خود آمریکا به تصویب رسیده‌ بود) و برافروختن جنگ اقتصادی شدیدی علیه مردم ایران دور جدیدی از اقدامات خصمانه علیه کشورم را آغاز کرد.

*خروج از برجام، هجمه‌ی دولت ترامپ به ارزش گفت‌وگو، تعامل و ائتلاف جهانی برای تحقق صلح بود. تحریم حداکثری اقتصادی علیه ایران ستم جمعی به مردمی است که هیچ خطایی نکرده‌اند.  

*برای این‌که منطقه {خاورمیانه} دوباره اسیر یک طوفان ویرانگر نشود، باید خردمندان رشته‌ی امور را در دست بگیرند و این چرخه‌ی یک‌جانبه‌گرایی متکبرانه و نشاندنِ حمله‌ی نظامی به جای راه حل سیاسی متوقف شود.

*دولت آمریکا باید به تعهدات بین‌المللی‌‌اش احترام بگذارد و به جای تهدید به جنگ و زورگویی، گفت‌وگو را انتخاب کند.

*از همه‌ی آنان که در آمریکا و سراسر جهان حسن نیت دارند و «گفتگوی تمدن‌ها» و «صلح» را جایگزین «برخورد تمدن‌ها» و «جنگ» می‌خواهند، دعوت می‌کنم برای تشکیل «ائتلاف برای صلح» بسیج شوند تا صدای «نه به جنگ با ایران» را بلند کنند. با توجه به سطح بالای تنش کنونی در منطقه‌ی خلیج فارس، شرایط شکننده و انفجاری است.

*ترامپ همچنان مختار است که تنش‌هایی که دولت خودش بی‌دلیل افزوده را بکاهد. او باید بداند که ایرانی‌ها مقاوم اند. هم‌وطنان من بیش از صد سال است که از انقلاب مشروطه برای حفظ کرامت و استقلال‌شان مبارزه کرده‌اند.

*گفتگو، همدلی و آمادگی برای شنیدنِ دیگری تنها راه گشودن افق‌های امیدبخش به آینده‌ی روشن است. کپی متن خبر برچسب ها: سید محمد خاتمی دونالد ترامپ برجام جنگ هراسی براندازی

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: سید محمد خاتمی دونالد ترامپ برجام جنگ هراسی براندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۷۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟ /عکس

امیرمسعود عابدین: ام‌جی سایبرستر ازجمله خودروهایی است که توانسته توجه فراوانی را در جهان به سمت خود جلب کند. این خودروی چینی-انگلیسی به‌تازگی در تهران و روی خودروبر دیده‌شده و احتمالاتی مبنی بر ورود این خودرو به کشور وجود دارد.

خودروساز MG سال ۱۹۲۴ در آکسفورد انگلستان تأسیس شد. در طول سال‌ها، این برند تغییر کرده و اکنون تحت مالکیت سایک‌موتور چین است. MG سایبرستر برای اولین بار در جشنواره سرعت گودوود در جولای ۲۰۲۳ حضور یافت.

زبان طراحی محصولات ام‌جی در سایبرستر دیده می‌شود. طراحی خودرو به صورت کلی مدرن به نظر می‌رسد، اما ادای احترام به رودسترهای نمادین MG هم در آن دیده می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، چراغ‌های جلویی تلفیقی از خطوط تند و تیز و همچنین خطوط منحنی دارند. کاپوت خودرو کشیده و خمیده به سمت پایین طراحی‌شده و باعث شده تا دماغه خودرو باریک‌تر به نظر برسد. درب‌های قیچی‌شکل و بالارونده از جذابیت‌های این خودرو به‌حساب می‌آیند. گرافیک داخلی چراغ‌های جلویی زیبایی و جذابیت خاصی دارند.

چراغ پشتی از سبک Lمانند و متصل بهره برده و درون آن‌ها یک فلش دیده می‌شود. نمای کناری طراحی خمیده و منحنی‌شکلی دارد. تیونینگ شاسی سایبرستر توسط گروه ایتالیایی DANISI انجام می‌شود که قبلاً با گروه فرمول یک فراری همکاری می‌کرد.

سایبرستر به‌عنوان میراث MG، عناصر طراحی کلاسیک خود را با نمای جانبی متمایز و فضای داخلی با صندلی‌های چرمی ناپا و پنل مرکزی فیبر کربنی ادامه می‌دهد. در بالای فرمان، نمایشگر کیلومترشمار را خواهید دید که از سه پنل LCD تشکیل‌شده است. سیستم اطلاعات-سرگرمی سایبرستر از تراشه کوالکام اسنپدراگون ۸۱۵۵ بهره می‌برد که در مقایسه با دیگر رقبا ضعیف‌تر است.

نسخه پایه سایبرستر به یک موتور الکتریکی روی محور عقب تجهیز شده است که ۳۱۴ اسب‌بخار قدرت دارد. بهترین نسخه چهارچرخ محرک بوده و خروجی آن به ۵۴۴ اسب‌بخار می‌رسد. حداکثر سرعت سایبرستر ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت است. دو باتری برای این خودرو اسپرت در نظر گرفته‌شده است؛ باتری ۶۴ کیلووات و باتری ۷۷ کیلووات که برد آن‌ها به ترتیب ۵۰۱ تا ۵۸۰ کیلومتر است.

شاید این برد کم به نظر برسد؛ اما ام‌جی برای کنترل وزن خودرو، باتری بزرگ‌تری را نمی‌توانست نصب کند. سایبرستر چهارچرخ محرک برابر ۱۹۸۵ کیلوگرم وزن دارد.

این خودروی زیبا و اسپرت در صورت ورود به بازار ایران، می‌تواند لقب زیباترین و خاص‌ترین خودروی وارداتی بازار ایران را یدک بکشد!

جهت مشاهده لیست قیمت روز خودرو های داخلی و خارجی می توانید به صفحه لیست قیمت روز خودرو در خبرآنلاین مراجعه کنید.

۵۴۳۲۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903099

دیگر خبرها

  • محمود احمدی نژاد به خارج از کشور رفت /علت چیست؟ +تصاویر
  • گزارش گاردین از سربازان فراری اوکراین؛ «نمی‌خواهیم بمیریم»
  • (تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟
  • خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟ /عکس
  • فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است
  • اعزام سفیران کریمه به خارج و داخل کشور با ۱۳۰ برنامه
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • روایتی کامل از شب حمله ایران به اسراییل