Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بازیگر فیلم سینمایی «جامه دران» گفت: هرکسی می‌تواند بنا به اهداف و شرایط خود از شبکه‌های مجازی به شکل بهینه استفاده کند، از نظر من خیلی از هنرمندان هم می‌توانند از شبکه‌های مجازی به خوبی و درست استفاده کنند. تاریخ انتشار: 15:39 - 01 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۴۹۴۶

مریم کاظمی بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون آخرین فعالیت‌های خود در عرصه هنر گفت: آخرین فعالیت تئاتری‌ام به اجرای نمایش کودک و نوجوان «ساعت هشت در کشتی» باز می‌گردد که اسفند ماه سال گذشته ساخت آن آغاز شد و تا اردیبهشت ماه امسال ادامه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادی از بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون ادامه داد: قرار بود «حسین محب‌اهری» در نمایش «ساعت هشت در کشتی» به ایفای نقش «حضرت نوح (ع)» بپردازد، اما متاسفانه با درگذشت وی این اتفاق نیفتاد و اصغر همت جایگزین وی در این نقش شد.

بازیگر نمایش "برج عقرب" درباره حضور خود در عرصه تصویر اذعان کرد: علاوه بر نمایش فوق در سریال «از سرنوشت» به ایفای نقش می‌پردازم، فاز اول و دوم این سریال به اتمام رسیده و فاز سوم آن از اواخر مرداد ماه کلید خواهد خورد، کارگردانی این سریال بر عهده محمدرضا خردمندان است و من در فاز سوم آن نیز حضور خواهم داشت.

وی در مورد فعالیت‌های گروه تئاتر مستقل اظهار کرد: کار‌های کلاسی ما معمولاً به صورت سالانه برگزار می‌شود، در حال حاضر نمایش آرش کمانگیر، بابالنگ دراز و پیترپن از جمله برنامه‌های آتی ما هستند که با حضور دانشجویان و فارغ التحصیلان دوره آموزشی در گروه تئاتر مستقل اجرا خواهند شد.

این فعال عرصه تئاتر درباره سایر فعالیت‌های گروه تئاتر مستقل افزود: تولید جدید نمایش ما در عرصه اجرای عموم به سال آینده موکول خواهد شد، دو نمایش برای رده سنی بزرگسال در برنامه داریم، "ملودی ورشو" و "سه زن چاق انتیب" آثاری هستند که در صورت فراهم شدن شرایط و فضا در تماشاخانه ایرانشهر و یا تئاترشهر تمرینات آن‌ها را آغاز خواهیم کرد.

وی ادامه داد: در برنامه تولیدات تئاتر کودک هم در همکاری مشترک با کانون پرورشی کودک و نوجوان مراحل انتخاب اثر و پیش تولید آن را پشت سر می‌گذاریم، به محض قطعی شدن متن و آغاز مراحل تمرین خبر این نمایش کودک را به صورت هماهنگ اعلام خواهیم کرد، علاوه بر آن در قالب رپرتوار برای سه نمایش "کلوچه دارچینی"، "ماه پیشونی" و "شاهزاده خانم بد ترکیب" که قبلا اجرا شده‌اند در پاییز و زمستان امسال باز اجرا خواهیم داشت.

بازیگر سریال "ماه و پلنگ" درباره غیبت خود در عرصه سینما تاکید کرد: دلیل کم کاری من در سینما به موقعیت و شرایطی بر می‌گردد که شاید از دسترس شخص من خارج باشد، حداقل در مورد خودم می‌گویم که از زمانی که مستمر به تولید تئاتر مشغول شده ام، فرصت کمی برای انتخاب و گزینش آثار تصویری در سینما و تلویزیون برایم پیش می‌آید.

وی در همین رابطه تصریح کرد: شاید دلیل کم کاری دوستان دیگر بازیگرم اتفاقات دیگری باشد که این روز‌ها شایع شده، اما تعهدات من در تئاتر و یا کلاس‌های آموزشی باعث شده تا از بین یک یا دو کاری که درهر فصل ممکن است به من پیشنهاد شود نتوانم بازی در آن‌ها را قبول کنم.

بازیگر سریال تلویزیونی "بچه‌های بهشت" دلیل دوری خود از عرصه تصویر را اینگونه تفسیر کرد: پروژه‌های تئاتر تمامی زمان من را گرفته است، گاهاً پیشنهادات خیلی خوبی هم اتفاق افتاده که از لحاظ کیفیت اثر، نقش و مقوله مالی همه شرایط را داشته، اما به دلیل مشغله امکان حضور در آن‌ها را نداشته ام، مجموعه اتفاقات فوق باعث می‌شود تا من در بعضی از مقاطع در عرصه تصویر کم کار باشم.

وی در مورد وجود رانت و لابی در عرصه سینما افزود: وقتی شرایط نابرابر در بدنه شغل هنری وجود دارد، طبیعی است که رانت‌ها و اتحادیه‌های زیرزمینی و دست‌های پنهان وارد کار می‌شوند و آدم‌ها برای اینکه بقای خودشان را حفظ کنند دست به دست یکدیگر داده و صرفاً از افراد خاصی به منظور محافظت خودشان، حمایت می‌کنند، وقتی سیستم یکپارچه اصولی و درستی وجود ندارد، طبیعی است که برخی از آدم‌هایی که منافع مشترکی دارند با یکدیگر کار کنند، از نظر من این اتفاقات اجتناب ناپذیر است.

بازیگر فیلم سینمایی "جامه دران" اضافه کرد: حال در این وضعیت اگر ما در حلقه دوستانه و هارمونی این افراد قرار نگیریم به آن رانت می‌گوییم و اگر در آن حلقه باشیم آن را هماهنگی و دوست داشتن برای ادامه کار با دوستان هنری می‌نامیم، وقتی سالن‌ها، سینما‌ها و این اماکن برای عموم هنرمندان به صورت عادلانه تقسیم و پخش نمی‌شود طبیعتاً ایجاد باند‌ها و دسته‌ها اجتناب ناپذیر است.

وی مشکل اصلی و ایجاد کننده لابی بازی در هنر را اینگونه شرح داد: ما با شرایط نابرابر تقسیم کار و تقسیم بودجه‌های کاری روبرو هستیم، این اتفاق از سمت افراد نابلد و پول دوست رخ می‌دهد، وقتی از بیرون به قضیه نگاه می‌کنیم احساس می‌کنیم این انحصار از سوی هنرمندان شکل گرفته که در اصل از سوی برخی مدیران فرهنگی روی می‌دهد.

بازیگر فیلم سینمایی "نیمه پنهان" ادامه داد: برخی مدیران فرهنگی از امکانات خود استفاده کرده و حرفه و خودشان را تبلیغ می‌کنند، این مدیران بعد از مدتی به سازندگان و تهیه کنندگان سینما یا تئاتر تبدیل می‌شوند، طبیعی است که در این راه از برخی هنرمندان استفاده می‌کنند، در همین راستا بسیاری از ما از ادامه کار ناامید می‌شویم، این شرایط در حال حاضر وجود دارد و ما نباید با خودمان بجنگیم بلکه برای پیشگیری از ادامه و ایجاد این شرایط بجنگیم.

وی ظهور بروز شبکه‌ها و فضای مجازی را عنصری تازه در عرصه هنر نامید و افزود: وقتی من وارد تئاتر شدم نه خبرنگاری به این وسعت وجود داشت و نه تا این حد در مورد آثار بحث و نظر بود، بدون شک با توجه به علاقمندی و نیازهاست که برخی مدیوم‌ها به وجود آمده اند، این نوع از خبررسانی به صورت گسترده در قبال آثار بدون شک با توجه به تعدد آثار و وضعیت فعلی شکل گرفته است.

این کارگردان تئاتر در همین راستا ادامه داد: از نظر من این تعداد از خبرگزاری، خبرنگار و شبکه‌های مجازی نیاز تئاتر و سینما بوده است، اتفاقاً استفاده درست هنرمندان از این رسانه‌ها بسیار هم خوب است، زیرا سرعت بسیار بالایی در انتقال اخبار بوجود آمده که نسبت به قبل حتی کم هزینه‌تر هم است، من با استفاده درست از شبکه‌های مجازی به شدت موافقم و خودم هم به شکل گسترده‌ای در کارم از آن استفاده می‌کنم.

وی وجود شبکه‌های مجازی را اتفاقی مثبت دانست و اضافه کرد: شبکه‌های اجتماعی مجازی گاهاً به منبع درآمدزایی و دکان تبدیل شده اند، البته هیچ اجباری در استفاده از این فضا وجود ندارد، هرکسی می‌تواند بنا به اهداف و شرایط خود از شبکه‌های مجازی به شکل بهینه استفاده کند، از نظر من خیلی از هنرمندان هم می‌توانند از شبکه‌های مجازی به خوبی و درست استفاده کنند.

کاظمی استفاده صحیح از شبکه‌های مجازی را لازم دانست و خاطرنشان کرد: به نظر من سلیقه ما شبکه‌های اجتماعی را شکل می‌دهد و نه اینکه شبکه اجتماعی سلیقه شما را جهت می‌دهد، به نظر من شبکه‌های اجتماعی برای ما تعیین تکلیف نمی‌کنند، به شخصه، چون حق انتخاب را برای خودم قائلم و می‌دانم چطور از شبکه مجازی استفاده کنم می‌توانم بگویم که فضای مجازی برای هنرمندان بسیار هم خوب است.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مریم کاظمی سریال از سرنوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۱۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی چهره هنر انقلاب اسلامی در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد شهباز گهرویی گفت: فرآیند انتخاب چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب خوزستان بر اساس شاخص‌هایی، چون خلق اثر با انتشار وسیع یا اکران موفق در سال گذشته، تأثیرگذاری اجتماعی، تلاش ویژه درباره آموزش هنر به هنرمندان جوان انقلابی، تجربه مؤثر در جریان‌سازی فرهنگی هنری همسو با انقلاب اسلامی و واکنش هنرمندانه، تأثیرگذار و سریع به اتفاقات و رویداد‌های روز کشور به انجام می‌شود.

وی افزود: انتخاب اولیه و معرفی کاندیدا‌ها در رشته‌های داستان، شعر، نمایش، موسیقی، عکس، طنز، ادبیات پایداری، خوشنویسی، نقاشی، گرافیک، نگارگری، کاریکاتور، مجسمه‌سازی، تصویرسازی، فیلم داستانی، مستند، انیمیشن و پژوهش انجام خواهد شد.

رئیس حوزه هنری خوزستان اظهار کرد: چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی با یک نظرخواهی سراسری از هنرمندان، فعالان فرهنگی و رسانه‌ای آغاز و پس از برگزاری این نظرسنجی نام تعدادی از هنرمندان به‌عنوان نامزد‌های اولیه عنوان «چهره سال هنر انقلاب» مشخص و به کمیته انتخاب نامزد‌های نهایی چهره سال هنر انقلاب خوزستان ارائه می‌شود.

رئیس حوزه هنری خوزستان بیان مرد: آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب اسلامی و معرفی چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب خوزستان روز شنبه ۸ اردیبهشت ماه ساعت ۱۹ در تالار مهتاب اهواز برگزار می‌شود. 

دهمین سال است که حوزه هنری انقلاب اسلامی معرفی «چهره سال هنر انقلاب» را با مشارکت هنرمندان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر در دستور کار خود قرار داده است.

سال گذشته «فاطمه طیوب» به‌عنوان چهره هنر انقلاب خوزستان معرفی شد.

دیگر خبرها

  • نمایش فیلم تئاتری از عباس جوانمرد در خانه هنرمندان ایران
  • معرفی چهره هنر انقلاب اسلامی در خوزستان
  • علی مصفا: فیلیمو عمدا «نبودن» را تبلیغ نکرد و سرم منت گذاشت!
  • «تشریفات ساده»، تلفیقی از تئاتر و سینما
  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • ورود جدی ساترا به فرایندهای اقتصادی شبکه نمایش خانگی
  • راهیابی ۲ اثر نمایشی از چهارمحال و بختیاری به جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • نشست علمی«تبلیغ دین؛ آسیب ها و بایسته ها» برگزار می شود
  • پرده جدیدی از شبکه نمایش‌های خانگی؛ آیا حرف اول و آخر را پول می‌زند؟