Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریمی با اشاره به اینکه مجلس با طرح تسهیل تسویه بدهی بدهکاران غیرجاری شبکه بانکی جلوی سود روی سود را گرفت، گفت: این طرح برای زمان فعلی است و بدهکاران می توانند از این فرصت استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، «علی اکبر کریمی» در گفتگوی 18 و 30 دقیقه شبکه خبر سیما درباره طرح تسهیل تسویه بدهی بدهکاران غیرجاری شبکه بانکی کشور و الزام بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی و حذف سود و جریمه مضاعف از بدهی تسهیل گیرندگان که امروز (سه شنبه اول مرداد) به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید به بیان توضیحاتی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مجلس با این طرح جلوی سود روی سود را گرفت، گفت: قبل از تصویب این طرح مشکلی وجود داشت مبنی بر اینکه گاهی مبلغ وام طی چند سال با توجه به سودهای مضاعف به چندین برابر می رسید و این مشکلاتی را برای دریافت کنندگان تسهیلات به وجود می آورد.

 

کریمی با اشاره به اینکه بررسی طرح تسهیل بدهی بدهکاران بانکی از سال 96 آغاز شده بود، گفت: این طرح در آن سال به نتیجه نرسید تا اینکه سرانجام به جمع بندی رسید و ملاک محاسبه بدهی متقاضیان مشمول این قانون، «قرارداد اولیه» است.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در توضیح بیشتر درباره نحوه محاسبه بدهی متقاضیان مشمول این قانون مبتنی بر «قرارداد اولیه» گفت: در صورتی که قرارداد اولیه یک یا چند نوبت از طرقی مانند انعقاد توافقنامه، قرارداد جدید و یا اعطای تسهیلات جایگزین امهال شده باشد، آخرین قرارداد و یا توافقنامه قبل از  اول فروردین 1393 «قرارداد ملاک محاسبه» تلقی و محاسبه مانده بدهی مشتری براساس آن انجام می شود.

 

وی با بیان اینکه این قانون خاص و ویژه است و ممکن است تداوم نداشته باشد، افزود: این طرح برای زمان فعلی است و بدهکاران می توانند از این فرصت استفاده کنند.

 

کریمی با بیان اینکه 28 میلیون و 300 هزار پرونده زیر رقم 4 میلیارد تومان وجود دارد، گفت: این طرح می تواند مشکلات این پرونده ها را حل کند و این افراد را از یوغ بروکراسی اداری درآورد.

 

در بخش دیگری از این گفتگوی خبری نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه طرح مجلس یک حرکت مثبت است اما ضعف هایی هم دارد، گفت: نقطه قوت طرح، از سود مرکب بانک ها جلوگیری می کند.

 

«حسین سلاح ورزی» بر این نکته اشاره داشت که در این طرح برای افراد خوش حساب تسهیلاتی در نظر گرفته نشده و این نقطه ضعف طرح است و خاطرنشان کرد: طرح مجلس یک قدم رو به جلوست که هم به نفع بدهکاران و دریافت کنندگان تسهیلات بانکی است هم به نفع بانک است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: شیراز بیرجند کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبي کانون های مساجد اردبیل معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده فضای مجازی اوقات فراغت علی کریمی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۴۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تین نیوز

سقف برداشت از حساب های بانکی که بصورت حضوری و غیرحضوری با تصمیم بانک مرکزی تا پایان فروردین ماه افزایش یافته بود به حالت قبل بازگشته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، با تصمیم بانک مرکزی و در راستای مصوبات شورای پول و اعتبار، آستانه های برداشت مقرر در دستورالعمل شفاف سازی تراکنش های بانکی اشخاص همزمان با آغاز سال جدید افزایش یافت.

بانک مرکزی همزمان با ابلاغ این تصمیم تأکید کرده بود که این اقدام پس از تمهید اقدامات فنی لازم با هماهنگی شبکه بانکی و شبکه پرداخت کشور، تا انتهای فروردین ماه ۱۴۰۳ اجرایی می شوند.

برهمین اساس نیز در هفته های گذشته، سقف مجموع تراکنش های خرید کارتی هر مشتری حقیقی در کل شبکه بانکی از مبلغ یک میلیارد ریال، به دو میلیارد ریال افزایش یافته بود.

همچنین هر مشتری حقیقی مجاز بود از کلیه حساب های خود در هر موسسه اعتباری، روزانه مبلغ دو میلیارد ریال را بصورت غیرحضوری برداشت نماید. این آستانه پیش تر معادل یک میلیارد ریال تعیین گردیده بود.

بر همین اساس، مشتریان حقیقی که متقاضی برداشت مبالغ بیش از دو میلیارد ریال از حساب های خود می باشند، مجاز بود تا سقف چهار میلیارد ریال از حساب را بصورت حضوری از طریق شعب بانکی برداشت نموده و برداشت مبالغ بالاتر از چهار میلیارد ریال نیز صرفاً بصورت حضوری از طریق شعب بانکی و پس از ارائه مدارک مثبته مجاز بود.

باتوجه به اتمام مهلت تعیین شده توسط بانک مرکزی برای افزایش سقف برداشت از حساب های بانکی افراد به صورت حضوری و غیرحضوری، از ابتدای اردیبهشت ماه این سقف به حالت قبل بازگشته است.

بنابراین سقف مجموع تراکنش های خرید کارتی هر مشتری حقیقی در کل شبکه بانکی مبلغ یک میلیارد ریال خواهد بود. ضمن اینکه هر مشتری حقیقی مجاز خواهد بود از کلیه حساب های خود در هر موسسه اعتباری، روزانه مبلغ یک میلیارد ریال برداشت کند.

همچنین سقف برداشت مشتریان حقیقی بصورت حضوری از طریق شعب نیز ۲۰۰ میلیون تومان خواهد بود، این رقم در ماه نخست سال جدید به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافته بود. برداشت مبالغ بالاتر از رقم تعیین شده صرفاً بصورت حضوری از طریق شعب بانکی و پس از ارائه مدارک مثبته مجاز خواهد بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بدهی کلان استقلال به بانک پرسپولیسی!
  • بدهی کلان استقلال به بانک سهام‌دار پرسپولیس!
  • شبکه ملی تسهیل‌گر جوانی جمعیت در سمنان ایجاد می‌شود
  • اولین معامله مالکین جدید سرخابی‌ها/ تسویه بدهی میلیاردی استقلال با مالک پرسپولیس!
  • درویش: هنوز درباره ادامه همکاری با من صحبت نکردند/ بعد از بازی با سپاهان به قرارداد اوسمار می پردازیم+ فیلم
  • اولین اثر بانکی شدن پرسپولیس: تهاتر پاداش AFC
  • وصول ۱۱۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در سال گذشته
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • خاندوزی: تمام بدهی های کشور به بانک توسعه اسلامی را تسویه کردیم
  • سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت