Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@03:41:42 GMT

خطرات سرمایه‌گذاری روی بیت‌کوین

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۱۷۰۷۱

 ولی باز هم معلوم نیست چطور؟ شانس و کار مورد نیاز با یک رایانه برای حل مسائل بسیار مشکل ریاضی معادل کار یک معدنچی است که از معدن طلا خارج می‌کند. در زمان نوشتن، شانس رایانه‌ای که یکی از این دست مسائل را حل می‌کند، ١ در ٦ تریلیون است اما تفاوت اصلی بعد از این است.

 اخبار اقتصادی- نتیجه «استخراج بیت‌کوین» دو قسمت است؛ اول این‌که وقتی رایانه‌ها این مسائل پیچیده ریاضی را در شبکه بیت‌کوین حل می‌کنند، آنها بیت‌کوین جدید تولید می‌کنند، نه برخلاف زمانی که یک کارگر از معدن و زیر زمین طلا استخراج می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوم این‌که با حل مسائل محاسباتی ریاضی، معدنچیان بیت‌کوین با تأیید اطلاعات مربوط به معامله، شبکه پرداخت بیت‌کوین را امن و با اعتماد می‌کنند.

برای این‌که توضیح دهیم بیت‌کوین دقیقا چطور تولید می‌شود باید از کمی عقب‌تر شروع کنیم؛ بیت‌کوین دقیقا چیست و از کجا به وجود آمده است؟ بعد از آن شاید بتوانیم دقیق‌تر مراحل استخراج و تولید بیت‌کوین را توضیح دهیم.

بیت‌کوین چیست؟

بیت‌کوین اغلب به‌ عنوان یک ارز رمزگذاری‌شده یا یک ارز مجازی یا ارز دیجیتال شناخته می‌‌شود؛ یک نوع پولی که کاملا مجازی است مانند نسخه آنلاین پول نقد، شما می‌توانید از آن برای خرید محصولات و استفاده خدمات استفاده کنید اما آن را همان لحظه نمی‌بینید و در صورتی قابل مشاهده است که آن را به صورت اسکناس چاپی از دستگاه یا بانک دریافت کنید. نکته اصلی بیت‌کوین این است که اگر بخواهید هم نمی‌توانید آن را به صورت اسکناس یا سکه یا هیچ چیز دیگری دریافت کنید.

در حال حاضر این تفاوت هم بین بیت‌کوین و پول وجود دارد که شما می‌توانید از کارت‌های بانکی‌تان در هر مغازه و فروشگاهی برای خرید استفاده کنید اما تعداد زیادی از مغازه و فروشگاه‌ها، چه اینترنتی و چه واقعی، این امکان را به شما نمی‌دهند که با استفاده از بیت‌کوین‌تان خرید کنید. البته بیت‌کوین‌هایی هم در عکس‌ها دیده می‌شوند که به‌تازگی به شکل فیزیکی وجود دارند اما بدون کدهای مخصوص که درون آنها ذخیره و چاپ شده، بی‌ارزش‌اند و هنوز به شکل گسترده تولید نشده و نمی‌شوند.

در ایالات متحده آمریکا مصرف‌کنندگان هنوز به ارزها و پول‌های چاپی اعتقاد دارند و به این دلیل است که دلار آمریکا توسط یک بانک مرکزی به نام فدرال رزرو «Federal Reserve» کنترل می‌شود. پرداخت‌های دیجیتال با استفاده از دلار آمریکا توسط مقام مرکزی کنترل می‌شود؛ برای مثال هنگام خرید آنلاین با استفاده از کارت اعتباری خود، این معامله توسط یک شرکت پردازش مانند Mastercard یا Visa پردازش می‌شود، علاوه بر ضبط سابقه تراکنش، این شرکت‌ها تأیید می‌کنند که معاملات جعلی نیستند و یکی از دلایلی که در هنگام سفر ممکن است کارت‌های اعتباری به حالت تعلیق درآیند، همین موضوع است.

و اما یکی از تفاوت‌های بیت‌کوین با ارز چاپی یا کارت‌های اعتباری در همین است؛ بیت‌کوین توسط یک مقام مرکزی تنظیم نمی‌شود. بیت‌کوین توسط میلیون‌ها کامپیوتر در سراسر جهان که «معدنچیان» (miners) نام دارند حمایت می‌شوند. به ‌هر حال این شبکه کامپیوتری همانند فدرال رزرو، ویزا و مسترکارت عمل می‌کند اما چند تفاوت اصلی دارد. با این حال و برخلاف مقررات مقامات مرکزی، معدنچیان بیت‌کوین در سراسر جهان پخش و داده‌های معاملات در یک لیست عمومی ثبت می‌شوند که می‌تواند توسط هر کس و حتی شما قابل دسترسی باشد.

زمانی که هر کس خرید یا فروشی با استفاده از بیت‌کوین انجام می‌دهد ما آن را معامله می‌نامیم. معاملات انجام‌شده در همه جاهایی که می‌تواند انجام شود، مثل فروشگاه‌های آنلاین و فیزیکی، ثبت می‌شوند. معدنچیان بیت‌کوین بدون هماهنگی با نهادها این بیت‌کوین‌ها را در یک «بلوک» «block» جمع می‌کنند و اضافه‌کردن آنها به یک رکورد عمومی به نام «بلاک‌چین» «blockchain» انجام می‌شود و زمانی که معادن بیت‌کوین یک بلوک جدید از معاملات را به بلاک‌چین اضافه می‌کنند، بخشی از کار آنها این است که مطمئن شوند این معاملات دقیق هستند؛ مخصوصا معدنچیان بیت‌کوین مطمئن می‌شوند که بیت‌کوین تکراری نیست و منحصربه‌فرد است. وقتی شما یک اسکناس را در فروشگاه خرج می‌کنید، دیگر آن پول دست کارکنان فروشگاه است؛ اما این موضوع با ارز دیجیتال متفاوت است کسی نمی‌تواند آن را در دستش بگیرد و مطمئن شود شما دیگر آن پول را ندارید.

اطلاعات دیجیتال را نسبتا می‌توان راحت تولید کرد؛ بنابراین وقتی با بیت‌کوین یا دیگر ارزهای دیجیتال معامله‌ای انجام می‌شود، یک خطر وجود دارد که شخص می‌تواند یک کپی از بیت‌کوین خود را خرج کند و اصل آن در حسابش باقی بماند. به این فکر کنید که از یک اسکناس کپی گرفته‌اید و می‌خواهید اصل و کپی آن را در یک فروشگاه خرج کنید، نخستین راه این است که اگر کارمند فروشگاه شماره‌های آنها را چک کند، سریع متوجه می‌شود که یکی از آنها کپی است در بیت‌کوین هم این موضوع وجود دارد و هر بیت‌کوین شماره منحصربه‌فرد خود را دارد.

عوامل زیادی باعث رشد بیت‌کوین در سال‌های اخیر شدند. مهمترین دلیل این موضوع ظرفیت بالقوه‌ ‌فناوری بلاک‌چین است که بیشتر ارزهای دیجیتالی بر پایه‌ آن عمل می‌کنند‎.‎‌ از دیگر دلایل رشد بیت‌کوین ‌می‌توان به کاهش ارزش دلار آمریکا، روند رو به رشد پذیرش بیت‌کوین به‌عنوان معاملات قانونی و ‌سرمایه‌گذاران خرده‌فروشی که نمی‌خواهند از رقابت عقب بمانند، اشاره کرد. با وجود این سرمایه‌گذاری روی ‌بیت‌کوین با خطرات بسیاری مواجه است. برای مثال تنها در مدت ٥ ماه ارزش آن سه مرتبه تا ٣٨، ٤٠ و ٢٩ ‌درصد سقوط کرد. می‌توان به چندین مورد اشاره کرد که سرمایه‌گذاری روی بیت‌کوین را خطرناک می‌کند:   ١- ‌از بین رفتن جذابیت بلاک‌چین بیت‌کوین،  ٢- احتمال عدم پذیرش بیت‌کوین توسط شرکت‌های بزرگ، ٣- ‌شمشیر دو لبه به نام قوانین، ٤- حمله‌ سایبری، ٥- دخالت وال‌استریت و ٦-اقدامات احساسی. ‌

ارزش واقعی ارزهای دیجیتالی به علت بلاک‌چینی است که بر پایه آن ایجاد شده‌اند. بلاک‌چین بیت‌کوین به ‌دلایل مختلف ارتقا پیدا کرده است. این ارتقا در تلاش برای جذب شرکت‌های بیشتر، بخشی از اطلاعات ‌بلاک‌چین بیت‌کوین را به منظور  افزایش ظرفیت کاهش هزینه و زمان معاملات منتقل کرد‎.‎‌ چه اتفاقی ‌خواهد افتاد، اگر بلاک‌چین بیت‌کوین نتواند خود را به‌عنوان بستری مناسب برای کسب و کارها معرفی کند؟

از‌سال ٢٠١٤ شرکت‌های بزرگی مانند مایکروسافت و پی‌پل، بیت‌کوین را به‌عنوان روشی برای انجام ‌پرداخت‌ها به رسمیت شناختند. همچنین تعدادی از سرمایه‌گذاران رشد بستر پرداخت این ارز را دلیل  ‌خوبی برای خرید آن دانستند. در مقابل تعدادی از کسب و کارهای کوچک در سال‌های اخیر با آن مخالفت ‌کردند‎.‎‌ با وجود این بیت‌کوین می‌تواند به منبعی برای سرخوردگی سرمایه‌گذاران تبدیل شود.‌

برخی کشورها تاکنون بیت‌کوین را قانونی اعلام کرده‌اند، اما از آن طرف هم بسیاری از آنها هنوز بیت‌کوین را ‌به عنوان یک ارز نمی‌شناسند. البته که محیط قانونمند یاد شده هم می‌تواند بیت‌کوین را از بازارهای سودآور ‌دور نگاه دارد. ‌

یکی دیگر از خطراتی که بیت‌کوین و تمام ارزهای رمز پایه را تهدید می‌کنند، احتمال بالای حمله‌ سایبری به ‌آنها است. برای نمونه، در‌سال ٢٠١٣، به شرکت «‌Mt. Gox ‎» که ٧٠‌درصد معاملات بیت‌کوین را مدیریت ‌می‌کرد، حمله شد. در این هجوم ٨٥٠‌هزار بیت‌کوین معادل ٦,٨‌میلیون دلار امروزی به سرقت رفت و باعث ‌ورشکستگی این شرکت در مدت‌زمان کوتاهی شد.‌

معاملات آینده به وال‌استریت اجازه می‌دهند روی شکست بیت‌کوین شرط‌بندی کند. این موضوع سبب ‌می‌شود، سرمایه‌گذاران به حاشیه رانده شده و در فرصت‌های کوتاه مدت شرکت کنند؛ در نتیجه اگر ارزش ‌این ارز کم یا زیاد شود، حاشیه‌ پیرامون آن افزایش یافته و بازاری بی‌ثبات را به وجود می‌آورد. از طرفی از ‌آنجایی که ارز مورد بحث بدون پشتوانه بوده و نمونه‌ آن وجود ندارد، تنظیم محدودیت برای آن تنها به پایه‌ ‌حدس و گمان خواهد بود.‌

اقدامات احساسی سرمایه‌گذاران بیت‌کوین به‌عنوان یک کاتالیزور می‌تواند باعث رشد یا سقوط ارزش آن شود. ‌از زمان به وجود آمدن این ارز رمز پایه سرمایه‌گذاران شخصی ارزش آن را کنترل کرده‌اند. خرده‌فروشی‌ها، در ‌مقایسه با شرکت‌های وال‌استریت، معمولا براساس احساسات خود تصمیم‌گیری می‌کنند که معمولا نتیجه‌ ‌خوبی به همراه دارد.‌

بیت‌کوین از چه راه‌هایی به دست می‌آید؟

سه راه اصلی برای دریافت بیت‌کوین وجود دارد:  

   شما می‌توانید بیت‌کوین‌ها را با استفاده از پول واقعی بخرید.

  شما می‌توانید هر چیزی که می‌‌خواهید را برای فروش بگذارید. و مردم با بیت‌کوین به شما پرداخت کنند.

  بیت‌کوین‌ها می‌توانند با استفاده از یک رایانه ایجاد شوند. 

چطور بیت‌کوین جدید تولید می‌شود؟

برای این‌که سیستم بیت‌کوین کار کند، مردم می‌توانند با اَبَرکامپیوترهای خود پردازش‌هایی را انجام دهند؛ البته که باید همیشه به یاد داشته باشند که از هر ٦ تریلیون بار ١ بار امکان تولید بیت‌کوین وجود دارد. مردم برای ساختن بیت‌کوین‌های جدید کامپیوترهای قدرتمند نصب می‌کنند و به همین معدن بیت‌کوین می‌گویند. حال باید بقیه ماجرا را هم در نظر بگیریم. برای تولید یک بیت‌کوین می‌توان چندین ابر کامپیوتر را همزمان به کار انداخت، این چندین کامپیوتر می‌تواند هزاران عدد باشد که البته باز هم باید بگوییم، اگر امروز کامپیوترهای‌تان را برای ساختن بیت‌کوین فراهم و روشن کرده‌اید، شاید سال‌ها طول بکشد تا اولین بیت‌کوین را به دست آورید. همچنین باید بدانید برای راه‌اندازی هر کدام از این ابر کامپیوترها و کارکردن مداوم و شبانه‌روزی آنها مقدار بسیار زیادی برق لازم است؛ برقی که بدون قطعی و نوسان بتواند در تمام طول روز و روزها و ماه‌ها به سیستم‌ها برق بدهد و هیچ‌گاه قطع نشود که اگر احیانا دستگاهی در حال تولید یک بیت‌کوین است، با قطع برق کارش ناتمام نماند؛ چون اگر دوباره بخواهد آن مراحل را برود، دوباره باید خوش‌شانس باشد که بین ٦ تریلیون قرعه به او بیفتد.

البته که هر چه جلوتر می‌رویم مردم بیشتری برای ساخت بیت‌کوین تلاش می‌کنند و حالا چند وقتی است بحث تولید بیت‌کوین در ایران هم بالا گرفته است و مردم دست به استخراج بیت‌کوین زده‌اند. در کشوری که هنوز بیت‌کوین کاملا قانونی نیست، به دلایلی نمی‌توان آن را راحت خرج یا به دلار تبدیل کرد و برای تولید باید شرایط ویژه‌ای داشت؛ استخراج بیت‌کوین کار سختی است. هر چند برخی معتقدند که استخراج بیت‌کوین می‌تواند راه چاره‌ای برای قطع‌‎کردن تحریم‌های آمریکا در برابر کشورمان باشد اما از آن طرف هم هنوز این کار در کشور قانونی و در چارچوب درست انجام نمی‌شود.

یکی از دلایلی که برخی حس می‌کنند استخراج بیت‌کوین در ایران کم‌هزینه و بی‌دردسر است، این است که  قیمت هر کیلووات برق کشاورزی بین ۳۰۰ تا ۵۲۴ ریال است و هر کیلووات برق صنعتی هم حدود ۴۰۰ تا ۸۲۵ ریال محاسبه می‌شود. برق مدارس و مساجد هم با توجه به یارانه‌های دولتی، تقریبا رایگان است. البته که برق شهری و تجاری را حتما باید از این گزینه‌ها جدا کنیم و به نظر کسی حتی نباید به این فکر کند که با برق شهری بیت‌کوین تولید کند؛ چون حتما مصرف برق آن سر به فلک می‌کشد. برق شهری با توجه به نسبت برق مصرفی به صورت تصاعدی بالا می‌رود و برای انجام چنین کاری نمی‌صرفد. اگر چه درباره برق کشاورزی و صنعتی هم باید بگوییم که وزارت نیرو هشدار داده که نمی‌گذارند عده‌ای از برق ارزان برای تولید ارز دیجیتال سوءاستفاده کنند و باید تعرفه برق استخراج‌کنندگان ارز مجازی واقعی باشد.

علاوه بر تمام اینها باید بدانید که تولید بیت‌کوین واقعا کار سختی است، شما باید بتوانید خودتان را بین معدنچیان بیت‌کوین ثبت کنید و این کار به سادگی امکان‌پذیر نیست و باید توسط دیگر معدنچیان درستی کار شما ثبت شود تا بتوانید به‌ عنوان یک معدنچی کار کنید و بلوک‌های بیت‌کوین اضافه کنید و تمام اینها توسط همان ابر کامپیوترها باید انجام گیرد.

برای این‌که معدنچیان بیت‌کوین بتوانند معامله‌ای را انجام دهند باید دو چیز رخ دهد؛ اول این‌که آنها باید ١ مگابایت ارزش معاملات را بررسی کنند که به لحاظ تئوری به نظر می‌رسد  تراکنشی کوچک باشد، اما اغلب چندین‌ هزار تراکنش است و به میزان هر تراکنش اطلاعات زیادی وجود دارد اما باز باید گفت این بخش آسان است.

دوم این‌که برای اضافه‌کردن یک بلوک از معاملات به بلاک‌چین، معدنچیان باید یک مسأله محاسباتی پیچیده ریاضی را حل کنند که این عمل همان «اثبات کار» «proof of work» نامیده می‌شود. آن‌چه که آنها واقعا انجام می‌دهند این است که سعی دارند با یک شماره hexadecimal ٦٤ رقمی به نام «هش» «hash» را حدس بزنند یا درواقع حل کنند. کامپیوتر یک معدنچی با نرخی ثابت و با سرعت بالا باید بتواند تمام این ٦٤ رقم  را حدس بزند و برای این کار باید به یک راه‌حل برسد؛ به عبارت بهتر باید بگوییم همه ‌چیز به شانس هم بستگی دارد.

بنابراین باید بگوییم هر چند که می‌گویند استخراج بیت‌کوین درآمدی پرسود دارد اما باید همه زوایای آن برای ایجاد این کسب‌وکار در نظر گرفته شود. همه خطرات، هزینه‌ها و احتمالات و باز هم بگوییم از هر ٦تریلیون بار ١ بار بیت‌کوین تولید می‌شود.

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سرمایه گذاری بیتکوین استخراج بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۷۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا

 استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آنها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت. 

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آنها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. دراین صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

منبع: آنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • نگاه سرمایه‌گذاران به این آلت‌کوین‌ها/ پتانسیل سودآوری این رمزارزها بالا است!
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؟
  • آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل