Web Analytics Made Easy - Statcounter

شکوری با بیان اینکه مجوز پرورش ۲۰ هزار تن ماهی تیلاپیا در کشور صادر شده، گفت: هم اکنون چهار استان مجاز برای پرورش ماهی تیلاپیا هستند و یکی از برنامه های سازمان شیلات جلوگیری از پرورش غیر مجاز ماهی تیلاپیا در سایر مناطق کشور است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «مهدی شکوری» شامگاه (1 مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: مصرف آبزیان در کشورهای در حال توسعه حدود 17 کیلوگرم و در ایران این میزان کمتر از 12 کیلوگرم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران با بیان اینکه در سال گذشته مصرف ماهی در خراسان‌جنوبی متأسفانه حدود پنج کیلوگرم بوده است، گفت: البته در سال های اخیر با برگزاری نمایشگاه و کلاس‌های طبخ و اقدامات ترویجی برای خردسالان میزان مصرف آبزیان در کشور افزایش یافته است.

 

شکوری با اشاره به اینکه قیمت در سرانه مصرف ماهی تأثیرگذار است و افزود: سال گذشته به دلیل افزایش قیمت نهاده‌ها قیمت ماهی هم 100 درصد افزایش یافت اما به دلیل تقاضای بسیار پایین در سال جاری قیمت ماهی 50 درصدی افت کرده است.

 

به گفته وی ذائقه و سلیقه مردم بیش از قیمت در مصرف ماهی موثر است چرا که مردم به راحتی برای یک فست فود پول پرداخت می کنند اما برای ماهی به عنوان غذای سالم و مغذی حاضر نیستند هزینه ‌کنند.

 

مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران تاکید کرد: در دهه 70 میانگین مصرف ماهی در کشور کمتر از چهار کیلوگرم بوده اما اکنون با اقدامات ترویجی میزان مصرف ماهی به حدود 12 کیلوگرم برای هر فرد رسیده است.

 

شکوری با اشاره به پرورش ماهی تیلاپیا در کشور، ادامه داد: در حال حاضر موافقت اصولی برای پرورش 20 هزار تن ماهی تیلاپیا در کشور صادر شده که برنامه‌ریزی بر پرورش 50 هزار تن تا پایان برنامه ششم توسعه است.

 

وی یکی از اهداف پرورش ماهی تیلاپیا را تعادل بخشی به بازار دانست و گفت: اقدامات ترویجی برای پرورش ماهی تیلاپیا در دستور کار است و طی روزهای آینده 500 هزار قطعه ماهی تیلاپیا و 300 هزار قطعه ماهی آمور و کپور در استان خراسان جنوبی به صورت رایگان توزیع خواهد شد.

 

مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران بیان کرد: هم اکنون چهار استان مجاز برای پرورش ماهی تیلاپیا هستند و یکی از برنامه های سازمان شیلات این است که از پرورش ماهی تیلاپیا در استان‌ها و مناطقی که مجوز ندارند جلوگیری شود.

 

شکوری به پرورش ماهی زینتی در کشور اشاره کرد و افزود: خراسان‌ جنوبی در سال گذشته حدود 1.5 میلیون قطعه ماهی زینتی پرورش داده و ظرفیت پرورش ماهی زینتی در پساب تصفیه شده منازل خانگی یا همان آب های خاکستری وجود دارد.

 

وی ادامه داد: در کشور به دنبال راه اندازی پایانه ای برای صادرات ماهی‌های زینتی هستیم که بتوانیم ماهی‌های زینتی را به کشورهای اروپایی ارسال کنیم.

 

مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران به ارزآوری 2 میلیون دلاری صادرات ماهیان زینتی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: کشورهای عربی، افغانستان، ترکیه و آذربایجان عمده کشورهای هدف صادرات ماهیان زینتی هستند.

 

شکوری با اشاره به پرورش زالو، بیان کرد: مهمترین عامل بازدارنده و ممنوعیت زالوپروری در چند سال گذشته بحث ممنوعیت استفاده از خون در مراحل پرورش بوده که خوشبختانه با هماهنگی صورت گرفته بین سازمان غذا و دارو، دامپزشکی و سازمان شیلات ایران این مشکل در کمیته ملی زالو بررسی و مقرر شده است که مصرف خون با توجه به شرایطی که دامپزشکی تعیین و سازمان غذاو دارو هم آن را تکمیل کرده مجاز شناخته شود.

 

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبي خسارت سیل شهرستان دزفول دزفول بیرجند اردبیل نماز جمعه پرورش ماهی تیلاپیا ماهی زینتی صادارت خراسان جنوبي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۷۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت، وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیات وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت، معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (۱۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور تصویب کرد:

۱- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (۲ هزار) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال با تایید وزارت راه و شهرسازی و تایید تامین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

۲- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تفیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (۵۰) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • کدام کشورها خواهان محصولات شیلاتی قشم هستند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده