Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا از پیگیری پلیس برای استفاده از سیستم هشدار سریع جاده‌ای (RDS) برای سفرهای جاده‌ای خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار سید کمال هادیانفر در مراسم رونمایی از استودیوی پلیس راهنمایی و رانندگی که پیش از ظهر امروز با حضور سخنگوی ناجا ، رئیس پلیس پایتخت، رئیس شورای شهر تهران و جمعی از مسئولان و فرماندهان پلیس برگزار شد، گفت: انضباط مساله‌ مهمی در ترافیک است که باید حتما مورد توجه قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انضباط در حال حاضر در کشور ما خوب است، اما مطلوب و در تراز کشوری مانند جمهوری اسلامی نیست، گفت: بزودی پنج موضوع را در حوزه پلیس راهور در کل کشور ابلاغ خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های جدی پلیس، مساله نظم و انضباط ترافیکی است گفت: کاهش تصادفات و به تبع آن کاهش آمار جانباختگان و مصدومان حوادث نیز اولویت دیگری است.

به گفته رییس پلیس راهور کشور ، سال گذشته بیش از  ۱۷ هزار در تصادفات جان خود را از دست داده و بالغ بر ۳۶۵ هزار نفر نیز مصدوم یا مجروح شده‌اند. که این آمار گرچه در مقایسه با سال ۸۵ که تعداد جانباختگان بیش از ۲۷ هزار نفر بود کاهش داشته اما همچنان نیز از نظر ما بالاست و باید کاهش یابد.

عابران، ۲۷ درصد کشته‌های تصادفات

سردار هادیانفر در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که امروز ۲۷ درصد کشته‌های تصادفات عابران پیاده بوده و ۷ درصد نیز کودکان هستند، اظهار کرد: باید این آمار کاهش یابد ، کودکان بدون هیچ گناهی در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند و باید به این مسائل توجه شود . باید تمام دستگاه‌ها یعنی آن ۳۳ دستگاه مسئول در حوزه ترافیک و کاهش تصادفات پای کار بیاید.

سردار هادیانفر از پیگیری پلیس برای استفاده از سیستم آر بی اف یعنی سیستم هشدار سریع جاده‌ای به خودروها از طریق رادیو خبر داد و گفت: امیدواریم بتوانیم با همکاری صدا و سیما و پلیس از این سیستم  استفاده کنیم تا نظارتمان بر جاده‌ها افزایش یابد.

رئیس پلیس راهور ناجا درباره‌ی آمار جانباختگان حوادث رانندگی در سال جاری نیز گفت: برابر اعلام پزشکی قانونی در سه ماهه نخست امسال بالغ بر ۴۰۰۰ نفر در تصادفات جان خود را از دست داده‌اند.

همچنین سردار احمدنوریان معاون اجتماعی ناجا نیز دراین مراسم در سخنانی کوتاه گفت  امیدواریم همکاری ما با صداوسیما به حدی برسد تا بتوانیم اخبار را به شکل آنلاین به مردم برسانیم. چرا که جامعه به شدت تشنه اخبار صحیح بوده و ما باید در حوزه‌های مختلف اخبار را به شکل آنلاین به مردم مخابره کنیم.

وی با بیان این که پیشگیری باید مبنای تمام فعالیت‌های ناجا باشد، گفت: ما می‌توانیم با استفاده از ظرفیتی مانند همین استودیو موضوعاتی مورد علاقه و مورد نیاز مردم را به شکل لحظه‌ای برای مخاطبان ارسال کنیم.

در ادامه سردار محمدرضا مهماندار رئیس پلیس راهور تهران بزرگ نیز در ابتدای این مراسم با تشریح چگونگی فعالیت استودیوی پلیس ، اظهار کرد:‌ جلسات مختلفی با مسئولان صدا و سیما در این خصوص داشتیم و نمونه‌های مختلف از استودیوها در پکن، سئول، مسکو ، لیون، ملبرن و ... را بررسی کردیم. در نهایت این استودیو با به‌روزترین تجهیزات رونمایی شد.

به گفته‌ی رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، این استودیو از طریق فیبر نوری با صدا و سیما در ارتباط است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پليس راهور تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۲۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی عصر شنبه در نشست ایمنی راه‌های استان با گرامیداشت هفتم اردیبهشت ماه روز حمل و نقل و ایمنی اظهار کرد: در کنار اعمال جرایم رانندگی، علائم رانندگی و نصب دوربین‌های نظارتی می‌تواند در کاهش آمار تصادفات مؤثر و بازدارنده باشد.

استاندار گیلان خط‌کشی راه‌ها و تقویت روشنایی جاده‌ها را نیز برای افزایش ایمنی رانندگی لازم و ضروری دانست و افزود: از آنجا که پلیس راهنمایی و رانندگی نمی‌تواند در همه جا مستقر باشد باید نسبت به نصب دوربین‌های نظارتی اقدام شود تا قبل از وقوع هر حادثه جاده‌ای و تصادف، با متخلفان اعمال قانون شوند.

عباسی هدایت عابران برای استفاده از پل‌های عابر پیاده را هم موضوعی ضروری خواند و تصریح کرد: نصب سرعت گیر نمی‌تواند به تنهایی در کاهش حوادث جاده‌ای کمک کننده باشد چه بسا همین افزایش تعداد سرعت گیرها به عاملی در جهت حوادث رانندگی تبدیل شوند.

وی بیان داشت: آمار ورود خودروها به استان گیلان بسیار بالاست بنابراین طبیعی است که در چنین وضعیتی آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای زیاد باشد که البته باید برای کاهش آن همه دستگاه‌های ذیربط همکاری کنند.

عباسی با بیان اینکه کنار گذر کوچصفهان قادر به هدایت ترافیک نیست، گفت: باید از تغییر کاربری و احداث ابنیه در مجاورت جاده‌ها جلوگیری به عمل آید زیرا چنین سازه‌هایی اهمیت بزرگراه‌ها که اعتبارات زیادی برای احداث آن صرف می‌شود را زیر سوال می‌برد.

استاندار گیلان عنوان کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور باید متناسب با شرایط استان‌ها در مورد آنها تصمیم گیری کند زیرا در بعضی استان‌ها تعداد زیادی کنارگذر و پل احداث شده اما در برخی استان‌ها مانند گیلان و شهر رشت این کار صورت نگرفته است.

عباسی بیان داشت: در کنار نصب دوربین‌های هوشمند، اداره کل راهداری و پلیس راهور باید همکاری بیشتری با یکدیگر داشته باشند تا بتوانیم آمار تصادفات در جاده‌های گیلان به خصوص در محور سراوان به سمت امامزاده هاشم و ورودی سنگر به سمت سیاهکل را کاهش دهیم.

کد خبر 6090242

دیگر خبرها

  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود
  • تصادفات فوتی و جرحی در تنگستان کاهش یافته است
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • تجلیل از فعالان حوزه حمل و نقل در استان همدان