Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سعیدجندقیان  روز چهارشنبه در جمع دهیاران بخش مرکزی و اشترینان شهرستان بروجرد در محل سالن همایش های فرمانداری افزود: برای ایجاد سه هزار اشتغال روستایی ۲۲۰ میلیارد تومان اعتبار تسهیلات از پست بانک با اجرای ۷۰۰ طرح اجرا شده است.

وی اظهار داشت: علی رغم تلاش های فراوان توفیق چندانی برای تغییر ساختار روستاها نداشته ایم، معشیت قالب در روستاها جدی پیگیری نشده است کشوری که مبنا توسعه آن کشاورزی باشد پیشرفت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: خروج نخبگان از روستاها آرام آرام بر زندگی و رفتار اجتماعی روستا تاثیر گذاشته که عدم نگاه توسعه ای به روستاها و توجه بیشتر به شهرها یکی از اشکالات و علل عمده این مهم است.
معاون امور دهیاریها و شهرداریهای وزارت کشور اضافه کرد: ۲۸ دستگاه اجرایی خدمات رسان به روستاها در کشور داریم که برنامه های خود را طوری به روستاها عرضه می کنند که نتیجه آن مهاجرت از روستاها است.
جندقیان ادامه داد: مهاجرت از روستاها بی رویه نیست و اگر شان انسان ها در روستاها حفظ شود هیچ گاه مهاجرت نخواهد کرد، اگر امکانات زیر بنایی و زیر ساختی در روستاها موجود باشد هیچ وقت مهاجرت انجام نمی شود.
وی اظهار داشت: بنیاد مسکن برای اجرای طرح هادی در روستاها هیچگونه مشورت و نظر خواهی از روستاها انجام نمی دهد،  برای اجرای طرح هادی باید از نخبگان روستا نظر خواهی کرد.
وی بیان کرد: ویلا سازی شهر نشینان در روستاها بنیان کشاورزی در روستاها را نابود می کند، برای توسعه هر روستا باید پایه و اساس آن را محکم بنا کنیم.
وی با اشاره به اینکه اشتغال روستایی ‌شده موضوعی برای سخنرانی ها افزود: سخنرانی و همایش دردی از اشتغال روستایی دوا نمی کند و اگر بخواهیم اشتغال روستایی رونق بگیرد باید اقتصاد روستا را متحول کنیم، امروز اشتغال روستایی را بسیاری از پولدار های شهری گرفته اند و رونقی به حال اشتغال روستایی ندارد.
معاون امور دهیاریها و شهرداری های وزارت کشور گفت: از ابتدای تاسیس دهیاریها تا پایان سال ۹۷ بیش از ۱۹ هزار میلیارد تومان پول به دهیاریها داده ایم که سرانه توجه به روستاها در دولت های ۱۱ و ۱۲ چهار برابر بوده است.
وی با اشاره به اینکه ۳۵۰ هزار نفر در شهرداری ها ی کشور مازاد نیرو داریم، افزود: جالب این است که ۲۲ هزار پست خالی در شهرداری های کشور وجود دارد.
وی اظهار داشت: لایحه دهیاری ها را بعد از ۱۰ سال تایید شده و به دولت داده ایم و منتظر تصویب آن هستیم که به نفع دهیاران خواهد بود.
وی بیان کرد: در این لایحه برای بیمه و استخدام دهیاران کارهای خوبی انجام شده است و در این لایحه دهیاران از حقوق و مزایا و پاداش پایان خدمت بهره مند خواهند شد.
معاون دهیاریها و شهرداری های وزرات کشور گفت: ۳۷ هزار دهیاری در کشور وجود دارد.

۷۱۹۰/۷۲۷۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۲۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان

به گزارش خبرنگار مهر، صمد حسن‌زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، در نشست خبری دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور (کرمان آیدکس ۲۰۲۴) با اشاره به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» برای سال جاری و با توجه به مأموریت‌های اتاق ایران در راستای تحقق توسعه پایدار، اظهار کرد مشارکت اتاق‌های سراسر کشور در مسیر برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های اقتصادی شروع شده و در تلاشیم با ایجاد یک فضای تعاملی بین دولت و بخش خصوصی به نتایج خوبی برای توسعه اقتصادی دست پیدا کنیم.

وی افزود: این همایش با هدف بسترسازی و معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری، برگزار می‌شود و نمایندگانی از سایر کشورها، سفرا و رؤسای اتاق‌های بازرگانی کشورهای هدف دعوت شدند تا با حضور خود، اطلاعات لازم درباره اقتصاد ایران کسب کنند.

حسن‌زاده خاطرنشان کرد: اتاق ایران به نمایندگی از جامعه اقتصادی کشور آمادگی دارد با برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌ها، ظرفیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری ایران را به بهترین شکل، معرفی کند.

چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند

محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان نیز در این نشست، گفت: ظرفیت‌های متنوع بین شهرهای این استان یکی از مزیت‌های آن است که موجب شده محصولات کشاورزی این منطقه و ذخایر معدنی آن بسیار متنوع باشد. از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

وی ادامه داد: بخش خصوصی به خدمات دولت نیاز دارد و باید شرایط را برای سرمایه‌گذاری این بخش تسهیل کنیم. در این بین تلاش برای جلوگیری از خروج ارز و حتی بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خارجی، موضوعی است که به جد پیگیری می‌شود.

فداکار همچنین تصریح کرد: صادرات ۴۰ کالا با ارزش ۱۰ میلیارد دلار به ۵۰ بازار از استان کرمان برنامه‌ریزی شده است که هدفی قابل دستیابی است.

وی در پاسخ به سوالی در مورد حضور چینی‌ها در استان کرمان گفت: چینی‌ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده‌اند به طوری که در بخش خودروسازی و قطعه سازی برای ۱۲ هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند.

استاندار کرمان در مورد آب گرفتی برخی از صنایع استان کرمان از جمله خودروسازی‌ها بعد از سیل اخیر گفت: در منطقه بم در سطحی بالغ بر ۲۰ کیلومتر بارندگی و سیل وجود داشت تا وارد دشت شود اما با توجه به اینکه شدت جریان آب کند بود خسارتی آن‌چنانی وارد نکرده است. آب در حال حرکت به مدت حدود ۲ ساعت وارد پارکینگ‌های خودروسازان که در شیب قرار داشتند، شد اما آسیبی وارد نکرد وارد سالن‌ها و خط تولید نشد.

استاندار کرمان اظهار کرد: ظرفیت‌های زیادی در استان کرمان در بخش‌های مختلف از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر، گردشگردی، محصولات کشاورزی، ذخایر معدنی وجود دارد؛ از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

سرمایه‌گذاری به همت بخش خصوصی توسعه می‌یابد

علی نقوی، رئیس کمیسیون خدمات فنی مهندسی و احداث اتاق ایران و دبیر همایش کرمان‌آیدکس با بیان اینکه دولت بودجه کافی برای تأمین منابع عمرانی و سرمایه‌گذاری در اختیار ندارد، مشارکت بخش خصوصی در این مسیر را ضروری خواند و گفت: گفتمان‌سازی در مسیر سرمایه‌گذاری و رسیدن به راهکارهای پیشنهادی برای این بخش، هدف اصلی این همایش است.

وی تصریح کرد: کرمان از منظر گردشگری، توان بسیار بالایی برای جذب سرمایه دارد که ناشناخته ماندند و سرمایه‌گذاری کافی برای معرفی آنها صورت نگرفته است. برنامه‌ریزی برای این همایش انجام شد تا بتوانیم اطلاعات همه ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان را ارائه دهیم.

کد خبر 6098220 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سمنان ایجاد می‌شود
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری