Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با تاکید بر اجرایی شدن طرح پژوهشی در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بر اساس نیاز استان گفت: با نیازسنجی ظرفیت‌های استان و ارائه آموزش‌های مهارتی زمینه ترغیب جوانان به سمت مهارت‌آموزی بیشتر می‌شود. ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۵ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سعید زرین‌فر عصر امروز در نشست با کارکنان بخش دولتی و خصوصی آموزش فنی و حرفه‌ای  به مناسبت هفته مهارت با تاکید بر اینکه همه جوانان باید به سمت مهارت‌آموزی سوق داده شوند اظهار داشت: باید خانواده‌ها جوانان خود را به مهارت‌آموزی در محیط کار واقعی ترغیب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تیریک هفته ملی مهارت و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای افزود: در این هیاهوی بیکاری آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارت‌آموزی یکی از نیازهای اصلی امروز است که باید با تلاش همه مسئولان توسعه یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با بیان اینکه نقش مهارت‌آموزی در کنار آموزش‌های تئوری دانشگاه‌ها به نوعی هدایت کننده به طرف چرخه تولید است تصریح کرد: مهارت‌افزایی نقش مهمی در رونق اشتغال و کارآفرینی در توسعه پایدار دارد و امروز بخش عظیمی از فارغ التحصیلان به سبب عدم مهارت بیکار هستند و باید تحصیلات آکادمیک و مهارت آموزی در کنار هم به دانشجویان ارائه شود.

زرین‌فر با اشاره به اینکه مهارت آموزی باید از سنین پایین در سطح جامعه ارایه شود اظهار کرد: فراگیری مهارت در سنین پایین شاکله اشتغال و آینده فرد را رقم می‌زند و باید بر این موضوع در آموزش و پرورش نگاه ویژه ای در راستای طرح ایران مهارت شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با تاکید بر اینکه فرهنگ مهارت‌آموزی باید در همه جامعه نهادینه شود ،تصریح کرد: از آنجا که علم و عمل توأمان، عامل پیشرفت همه‌جانبه و پایدار کشور است، باید الگوی تفکیکی حاکم بر نظام فعلی علم و فناوری به سرعت برای الگویی تلفیقی تحول یابد تا فرهنگ مهارت آموزی به جایگاه اصلی خود در جامعه دست یابد.

وی با تاکید بر اینکه باید طرح پژوهشی در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بر اساس نیاز استان اجرایی شود،گفت: با نیازسنجی ظرفیت های استان و ارایه آموزش‌های مهارتی زمینه ترغیب جوانان به سمت مهارت آموزی بیشتر می‌شود.

مدیرکل تعاون ،کار و رفاه اجتماعی نیز ضمن تبریک هفته ملی مهارت خاطرنشان کرد: جوانان با فراگیری آموزش فنی و حرفه‌ای تبدیل به نیروی انسانی ماهر و متخصص شده و به عنوان کارآفرین جذب بازارکار می‌شوند.

حمید رضا پناه مهمترین علت عدم توسعه اشتغال در جامعه را فقدان مهارت جوانان دانست و افزود: به طور یقین مهمترین چالش و دغدغه فعلی مسئولان و مردم، حل مشکل اشتغال افراد بیکار و غیرفعال است که جمعیت قابل توجهی از افراد جامعه را در برمی‌گیرد و به طور جدی در معرض آسیب‌های اجتماعی و روانی هستند.

وی بر رفع مشکلات در حوزه مهارت آموزی تاکید کرد و اظهار داشت: ریشه اصلی مشکل بیکاری جوانان به ویژه دانش آموخته را باید در نداشتن مهارت یا ضعف مهارتی دانست که شانس دست یافتن به اشتغال به‌ویژه اشتغال پایدار را از آنها گرفته است.

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی بوشهر با تاکید بر لزوم همراهی صنف‌های مهارتی برای نهادینه شدن طرح مهارت آموزی در جامعه ،تصریح کرد: مهمترین بخش توسعه اشتغال در کشور در حوزه خدمات است که 75 درصد از حوزه اشتغال را در برگرفته و نیاز است آموزش فنی و حرفه‌ای برای توسعه اشتغال در این حوزه برنامه هدفمندی داشته باشد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر نیز با بیان اینکه هفته ملی مهارت فرصتی برای توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه‌ای است، گفت: ترویج فرهنگ مهارت آموزی برای برون رفت از معضل بیکاری امری ضروری است.

عبدالمجید دراهکی از همت آموزش فنی و حرفه‌ای برای توسعه مشاغل نوین در استان بوشهر خبر داد و افزود: رسالت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در اشتغال بسیار تعیین کننده است زیرا تاثیر به‌سزایی در توسعه کار آفرینی  جامعه دارد.

طرح ایران مهارت با 500 حرفه مهارتی در مدارس استان بوشهر اجرا می‌شود بوشهر| زمینه‌ سازی برای مهارت آموزی منجر به کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود آموزش‌های مهارتی مرتبط با اقتصاد کرانه‌ای در استان بوشهر ارائه شود

وی ارتقای آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را برای اعتلای کشور و استان بوشهر بسیار ارزشمند دانست و تصریح کرد: ترویج فرهنگ مهارت آموزی برای برون رفت از معضل بیکاری امری ضروری است و برای رسیدن به اهداف توسعه و اشتغال پایدار در استان بوشهر باید گام‌های اساسی برداشته شود.

دراهکی با بیان اینکه یکی از راه‌های ایجاد اشتغال مهارت آموزی است، تصریح کرد: مهمترین رسالت مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای ارائه مهارت‌های مختلف برای افراد جویای کار بوده که انتظار می‌رود مسئولان و والدین در سوق دادن جوانان جویای کار به مراکزآموزش فنی و حرفه‌ای گام‌های موثرتری بردارند.

انتهای پیام/ح

R41363/P/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۸۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری دوشنبه شب در دیدار رییس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: هر کشوری که دارای آموزش و پرورش قوی باشد، آینده پیشرفت تمدن آفرین آن ممکن است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: این یک قائده است و می‌شود گفت تمامی فضای مدیریت کشور از آموزش و پرورش عبور می کند، و آموزش و پرورش مادر تمام وزارتخانه هاست.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش یک وزارتخانه راهبردی و منشا ثروت و قدرت است، گفت: چون ثروت یک مملکت منابع سرزمینی نیست بلکه منابع انسانی است و قدرت یک کشور با منابع انسانی و اندیشه ها و محصولات دانش بنیان و اقتدار آفرین است.

آیت الله صفایی بوشهری بیان داشت: رشد دانش آموزان در آموزش و پرورش، باعث تولید موشک ها و پهباد شده و امروز عملیات وعده صادق را ممکن کرد. بنابراین آموزش و پرورش هم مولد ثروت و قدرت است که نتیجه آن اقتدار ملی و بین المللی می‌باشد به همین خاطر توجه به آموزش و پرورش یک توجه راهبردی است.

امام جمعه بوشهر اظهار داشت: در نظام محاسباتی مدیریت، یکی از نشانه ها توجه به حوزه زیرساختی است که مهمترین آن آموزش و پرورش می باشد. آموزش و پرورش یک ریشه برای درخت است.

وی ابراز داشت: حوزه زیرساخت ساختمانی یکی از موارد مهم در آموزش و پرورش است. یک نقشه آمایشی بسیار مهم برای این موضوع را می طلبد که باید به صورت دقیق باشد. وزارت آموزش و پرورش نباید دغدغه زیر ساخت داشته باشد و بایستی همیشه آموزش و پرورش در حوزه زیر ساخت جلوتر از جمعیت باشد، هرچند در شرایط کنونی عقب تر از جمعیت هستیم.

آیت الله صفایی بوشهری با بیان اینکه ساخت مدارس بایستی بر اساس استانداردهای مهندسی و معماری و مناسب با فرهنگ آن منطقه باشد ابراز داشت: نمی توانیم مدرسه ای که مناسب شمال است را در استان کویری بسازیم.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه همیشه مواجه با مدارسی هستیم که بعد از چند سال دچار خوردگی می شود گفت: باید در حوزه مهندسی دارای تحول باشیم، در مدل مدرسه سازی یک مدل سنتی وجود داشته است بنابراین باید به سمت مدل های پرجاذبه برویم تا دانش آموز در کلاس خسته نشود.

وی افزود: امروز حضور در فضای مجازی متنوع شده از جهتی سیستم اکنون آموزش و پرورش و کلاس ها باعث خستگی می شود و یکی از علت های ارتباط امروز دانش آموزان با فضای مجازی پرتنوع بودن آن است.

امام جمعه بوشهر با اشاره به کمبود امکانات آموزشی در ایجاد مهارت افزایی گفت: در حال حاضر فضاهای مختلفی حتی متناسب با جنسیت برای ایجاد مهارت وجود دارد و باید مدرسه را طوری پرجاذبه کنیم که دانش آموزان آنجا را محل ورزش و پرورش و حتی محلی برای کسب کار بداند و از این فضا استفاده شایسته کند.

منتخب مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری همچنین خواستار تخمین رشد جمعیت ملی و منطقه‌ای و محلی شد و گفت: نیازها از قبل مشخص شود و اعتبارات استانی و خیرین هم برای آن لحاظ شود. بسیاری از امکانات در حاشیه مدرسه همچون حسینیه ها و مساجد وجود دارد که باید با مدرسه پیوند زده شود.

وی افزود: برگزاری جشن ها و برپایی نماز جماعت و برگزاری جلسات اولیا و مربیان در مساجد و مدرسه می تواند این ارتباط را فراهم کند. این ارتباط فیزیک ساختمانی و انسانی رشد ایجاد می کند.

آیت الله صفایی بوشهری همچنین حضور روحانیون در مدارس را بسیار موثری دانست.

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت بازنشستگان نیروی انتظامی گفت: بسیاری از بازنشستگان آموزش و پرورش جوان و توانمند هستند، می توان از این افراد استفاده شود تا پیوند نسل بازنشسته با نسل کنونی حفظ شود.

امام جمعه بوشهر خواستار ایجاد اردوگاه بزرگ در استان شد و گفت: بوشهر پایتخت مقاومت است، اگر اردوگاه بزرگ دانش آموزی با منظر گردشگری فرهنگی پرورشی مقاومت ایجاد شود و دانش آموزان به استان بیایند می توانند با پیشرفت ها و تاریخ مقاومت استان آشنا شوند. علاوه براین می توانیم میزبان دانش آموزان محور مقاومت هم در استان بود.

کد خبر 6092618

دیگر خبرها

  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای