Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@07:32:27 GMT

عوامل ابتلا به انتروپیون

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۳۰۴۷۵

یک متخصص چشم گفت: برگشتگی پلک به داخل عارضه‌ای است که پلک به داخل برمی‌گردد و پوست و مژه‌ها به سطح چشم کشیده می‌شود. ناطقان: سعید یادگاری، متخصص چشم درباره انتروپیون اظهار کرد: (برگشتگی پلک به داخل) به عارضه‌ای گفته می‌شود که پلک به داخل برمی‌گردد و پوست و مژه‌ها به سطح چشم کشیده می‌شود. نتیجه این سایش تحریک و ناراحتی چشم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلک در بعضی موارد تمام مدت به داخل برگشته است و در باقی موارد فقط پس از چشمک زدن یا فشار دادن پلک به داخل برمی‌گردد.

وی افزود: برگشتگی پلک به داخل در میان سالمندان شیوع بالاتری دارد و معمولاً فقط پلک پایین را درگیر می‌کند. اشک مصنوعی و کرم چرب کننده چشم، علائم برگشتگی پلک به داخل را کاهش می‌دهند اما معمولاً جراحی باید برای اصلاح کامل عارضه انجام شود. اگر برگشتگی پلک به داخل درمان نشود، پوشش شفاف بخش جلویی چشم (قرنیه) آسیب می‌بیند، چشم عفونت  و دید کاهش پیدا می‌کند.

وجود اختلالاتی در عملکرد خوب چشم /انتروپیون

وی درباره نشانه‌ها و علائم این نوع بیماری گفت: برگشتگی پلک به داخل در اصل نتیجه سایش مداوم مژه‌ها و پلک به سطح چشم است و این عمل شامل موارد زیر می‌شود؛ احساس وجود چیزی در چشم، قرمزی چشم، درد گرفتن یا ملتهب شدن چشم، حساسیت به نور و باد، ریزش اشک شدید چشم، ترشح مخاط و پوسته پوسته شدن، کم‌بینایی است.

این متخصص چشم بیان کرد: چنانچه برگشتگی پلک به داخل تشخیص داده شده باشد و علائمی مانند افزایش سریع قرمزی چشم، درد، حساسیت به نور، کاهش دید بروز کند؛ باید به سرعت به پزشک مراجعه کرد. این موارد نشانه‌ آسیب دیدگی قرنیه چشم است که بینایی را به خطر می‌اندازد.

وی  تاکید کرد : اگر دائماً احساس می‌کنید که چیزی در چشم‌تان وجود دارد یا متوجه شدید که بعضی از مژه‌هایتان به سمت داخل چشم برگشته است، حتماً به چشم پزشک مراجعه کنید. اگر به موقع برای درمان برگشتگی پلک به داخل اقدام نکنید، ممکن است آسیبی دائمی به چشم وارد شود. تا زمان مراجعه به متخصص می‌توانید از قطره اشک مصنوعی و پماد‌های چرب کننده برای محافظت از چشم استفاده کنید.

وجود اختلالاتی در عملکرد خوب چشم /انتروپیون

یادگاری درباره عوامل خطرساز این نوع بیماری گفت: هر چه سن بالاتر می‌رود، احتمال بروز این عارضه نیز افزایش می‌یابد، همچنین اگر سابقه سوختگی یا آسیب دیدگی وجود داشته باشد، بافت همبند جای زخم احتمال برگشتگی پلک به داخل را افزایش می‌دهد. عفونت تراخم، پلک داخلی را زخم می‌کند، بیمارانی که دچار این عفونت شده‌اند، بیشتر مستعد برگشتگی پلک به داخل هستند.


وی درباره تشخیص زود هنگام این نوع بیماری گفت: برگشتگی پلک به داخل معمولاً هنگام معاینه چشم تشخیص داده می‌شود. چشم پزشک حین معاینه، پلک را می‌کشد یا از بیمار می‌خواهد که چشم را محکم ببندد. به این ترتیب متخصص موقعیت پلک نسبت به چشم، توان عضلانی و سفتی عضلات را ارزیابی می‌کند اگر بافت همبند، جراحی‌های پیشین یا عوارض دیگر علت برگشتگی پلک به داخل باشد، متخصص بافت‌های پیرامونی را نیز معاینه می‌کند.

وجود اختلالاتی در عملکرد خوب چشم /انتروپیون

متخصص چشم در ادامه درباره راه های درمان این بیماری بیان کرد: رویکرد درمانی برگشتگی پلک به داخل به علت آن بستگی دارد. درمان‌های غیرجراحی مختلفی به منظور برطرف کردن علائم و محافظت از چشم در برابر آسیب دیدگی انجام می‌شود اگر عفونت یا التهاب فعال علت برگشتگی پلک به داخل باشد، پلک پس از درمان چشم عفونی یا ملتهب به حالت عادی برمی‌گردد. اما برگشتگی پلک به داخل در سایر موارد حتی پس از درمان عارضه نیز اصلاح نمی‌شود. اصلاح کامل برگشتگی پلک به داخل معمولاً به جراحی نیاز دارد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: ابتلا ، انتروپیون ، قرنیه چشم

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ابتلا قرنیه چشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۰۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟

به گزازرش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: علت فوت فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.

او ادامه داد: فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی چهارم اردیبهشت در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت فوت او را محرمانه به اطلاع خانواده اش خواهد رساند. او همسر دکتر فرید شهریور فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر خبرهایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است‌. 

در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده اند و چند پزشک هم در کما هستند‌.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر دادند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

دیگر خبرها

  • ببینید | حرف‌های این متخصص را بشنوید تا دیگر ته‌دیگ نخورید!
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز | چیزهایی که درباره این میوه پرخاصیت نمی‌دانید