Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@02:28:36 GMT

برای مبارزه با قاچاق کتاب وقفه‌ای در کار نبود

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۳۳۳۰۰

برای مبارزه با قاچاق کتاب وقفه‌ای در کار نبود

یکی از اعضای کارگروه صیانت اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران می‌گوید: برای مبارزه با قاچاق کتاب وقفه‌ای در کار نبوده و ما به دنبال فرهنگ‌سازی در این زمینه بودیم.

یکی از اعضای کارگروه صیانت از حقوق ناشران، مولفان و مترجمان اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران درباره وقفه‌ای که به نظر می‌رسد در کشف کتابفروشی‌ها و انبارهای کتاب قاچاق وجود داشته، به ایسنا گفت: وقفه‌ای در کار نبود؛ زمانی که هیئت‌مدیره قبلی کارها را به هیئت‌مدیره جدید تحویل داد، کارگروه‌ها  شکل گرفته و فعالیت‌ خود را شروع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگروه صیانت نیز همان همکاران قبلی هستند که هیئت‌مدیره جدید آن‌ها را ابقا کرد و آن‌ها نیز با جدیت کارها را دنبال می‌کنند.

او با تاکید بر این‌که وقفه‌ای برای پیگیری موضوع کتاب قاچاق در کار نبوده است، افزود: تا زمانی که کارگروه جدید ابقا شود، اعضای کارگروه به دنبال فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در زمینه کتاب قاچاق بودند؛ مثلا در نمایشگاه کتاب تهران مصاحبه‌های مختلفی درباره قاچاق کتاب داشتند و پوسترهایی برای اطلاع‌رسانی چاپ شد.

این عضو کارگروه صیانت از حقوق ناشران، مولفان و مترجمان خاطرنشان کرد: بحث قاچاق کتاب بحثی ملی است. بضاعت اتحادیه همین‌قدر است و نمی‌تواند به تنهایی از پس آن بربیاید. باید تمامی ارگان‌ها و نهادها همکاری کنند تا بحث قاچاق کتاب کم شود. اتحادیه تا جایی که توان دارد در زمینه قاچاق کتاب زحمت کشیده و بر روی آن کار کرده است.
 
این عضو اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران درباره سرنوشت کتاب‌های دپوشده از انبارهای قبلی اظهار کرد: تکلیف آن‌ها را مقامات قضایی مشخص می‌کنند و هنوز حکمی برای این کتاب‌ها صادر نشده است. تعدادی از قاچاقچیان کتاب مراحل قضایی را می‌گذرانند، در بخش‌هایی نیز تحقیقات تمام نشده است. پس از اتمام تحقیقات، پرونده به دادگاه ارسال می‌شود و دادگاه حکم صادر می‌کند و اگر آن‌ها اعتراض نکنند، حکم قابل اجرا  است. در واقع مقامات قضایی تصمیم می‌گیرند که این کتاب‌ها امحا یا پخش شوند.

او درباره این‌که آیا روند بررسی پرونده قبلی طولانی نشده است، بیان کرد: پرونده ‌پرونده بزرگی بود و ابعاد گسترده‌ای داشت، همچنین تنوع جرم هم بسیار زیاد بود؛ کتاب‌های کشف‌شده شامل کتاب‌های سیاسی، بدون مجوز و کتاب‌های ناشران بود و  زمان می‌برد تا این موضوع بررسی شود. باید به مقامات قضایی حق داد. البته در همین روزها این پرونده به سرانجام می‌رسد.

پی‌نوشت: نام فرد مصاحبه‌شونده که نخواست اسمش در این خبر قید شود نزد ایسنا محفوظ است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قاچاق کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۳۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف دو محموله میلیاردی قاچاق در این استان

به گزارش خبرآنلاین،رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف دو محموله قاچاق در پایتخت به ارزش بیش از ۱۸۰ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ مهدی افشاری جزئیات دو پرونده اخیر پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ در کشف محموله‌های قاچاق را تشریح کرد و گفت: اولین پرونده مربوط به کشف ۵۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در شمال تهران است. چندی پیش ماموران این پلیس، اخباری مبنی بر دپوی مقدار زیادی کالای خارجی قاچاق در یکی از فروشگاه‌های شمال تهران دریافت کرده و رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ ادامه داد: در بررسی‌های اولیه ماموران مشخص شد چندین خودروی شوتی شبانه به محل این فروشگاه آمده و مقادیر زیادی کالای قاچاق در آنجا دپوی شده است. در همین راستا هماهنگی با مقام قضایی انجام و مجوزهای عملیات اخذ شد.

وی با اشاره به حضور ماموران در محل و انجام بازرسی از آن گفت: ماموران در جریان بازدید از این مغازه ۴۰ دستگاه لوازم خانگی از قبیل ۲۰ دستگاه ماشین لباسشویی، ۹ دستگاه یخچال فریزر، و ۱۵ دستگاه سایر لوازم آشپزخانه قاچاق را که فاقد هرگونه مدارک گمرکی بود، کشف و ضبط کردند.

افشاری با بیان اینکه ارزش محموله کشف شده ۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: در این خصوص یک نفر دستگیر و به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

وی با اشاره به دومین پرونده نیز گفت: با انجام اقدامات پلیسی، مشخص شد یک مغازه در محدوده شمالی پایتخت، مشغول به دپو و فروش البسه، کیف و کفش قاچاق کرده است. در همین راستا و اخذ حکم قضایی، ماموران به این مرکز مراجعه کرده و در بازدید از این فروشگاه، ۳۳۰ جفت کفش و ۱۶۰۰ ثوب پوشاک و ۱۵۰ عدد کیف خارجی قاچاق را کشف و ضبط کردند.

افشاری با بیان اینکه در این پرونده یک نفر دستگیر شد، گفت: کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را ۱۳۰ میلیاد ریال برآورد و اعلام کردند.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901443

دیگر خبرها

  • نقش سازنده سپاه در امنیت پایدار منطقه و مبارزه با تروریسم
  • جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان مهریز
  • اعلام جرم دادستانی علیه برخی ناشران اخبار جعلی درباره پرونده نیکا شاکرمی
  • کارنامه و کتابشناسی شهیدمطهری؛ از مشهد و قم تا مبارزه با مارکسیسم
  • کتاب بنیه فیلمساز را قوی می‌کند/ حتما به نمایشگاه کتاب تهران می‌روم
  • داستان شگفت‌انگیز یک معلم در«مدیر مدرسه شریعت»/ از مبارزه با بهائیت تا تربیت چوپانی که مدیر مدرسه شد
  • کشف دو محموله میلیاردی قاچاق در این استان
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • تحلیل وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی