Web Analytics Made Easy - Statcounter

زاهد محمودی روز پنج شنبه در جمع خبرنگاران، یکی از اولویت های مسئولین شهرستان را زمینه سازی و ارائه سازوکارهای مرتبط در جهت تقویت اشتغال و سرمایه گذاری در منطقه برشمرد و خاطرنشان کرد: شهرستان اهر در جذب تسهیلات اشتغال زایی روستایی و عشایری رتبه برتر را در استان به خود اختصاص داده  است.

وی با انتقاد از عملکرد برخی ادارات گفت: با وجود قابلیتدهای شهرستان در حوزه های مختلف برخی ادارات کارنامه قابل قبولی نداشته و برحوزه کاری خود اشراف کامل ندارند و این امر موجب بدبینی مردم و از دست رفتن فرصت ها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار اهر با اظهار تاسف از اختلافات پیش آمده در شورای شهر، اینگونه حرکات را موجب خسارت برای شهر و تعلل در عمران و آبادانی شهر عنوان کرد و افزود: هرگونه اختلاف باید از مجاری قانونی حل شود و نباید سایه اختلافات بر عملکرد عمرانی شهر تاثیر گذار باشد و در عین حال هرگونه سوال و یا موارد دیگر حق قانونی شوراست که باید بصورت  قانونمند مسیرش را طی کند.

وی خطاب به مسئولین ادارات بر ضرورت تکریم ارباب رجوع و حل مشکلات مردم تاکید کرد و افزود: مدیران باید باتفکر جهادی بیش از بیش در فکر حل مشکلات مردم باشند زیرا معیار رضایت از مدیران، رضایت مندی مردم است.

محمودی همچنین با تاکید بر تعامل بیشتر با رسانه ها و همکاری با این قشر،  نقش سازنده و موثر رسانه ها را در تنویر افکار عمومی و روشنگری جامعه مهم ارزیابی کرد.

فرماندار اهر گفت: با اهتمام جدی مسئولین ارشد شهرستان و  همکاری شورای تامین در برخورد با متصرفان و آزادسازی حریم رودخانه قدم های مثبت برداشته شده است.

وی، آب‌رسانی به روستاهای فاقد آب شرب و قشلاق عشایری شهرستان اهر را از اولویت‌های دستگاه‌های اجرایی برشمرد و گفت: روستاهای آلپوت، خرده قشلاق، جالیق و دیزج تلخاج نیازمند آب‌رسانی و تامین آب شرب هستند و اعتبار مورد نیاز برای آب‌رسانی به این روستاها از محل اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری تامین می‌شود.

فرماندار شهرستان اهر اظهار کرد: هدف اصلی از اولویت‌بندی پروژه‌های عمرانی و تخصیص اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری، محرومیت‌زدایی از روستاها و مناطق عشایری است که در این راستا تامین آب شرب و احداث و مرمت راه‌های روستاهای فاقد دهیاری و مناطق عشایری مورد تاکید است.

فرماندار در پایان به تبلیغات زودرس انتخاباتی برخی نامزدهای احتمالی نیز گریزی زد و گفت: تمامی حرکات اینگونه افراد از سوی دستگاه های مرتبط رصد و با متخلفان برخورد می شود.

۷۲۲۵/۳۰۷۱

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۶۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی کاوسی صبح دوشنبه در مراسم کلنگ‌زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به ۶ روستای شهرستان درمیان به همت خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران اظهار کرد: یکی از اقدامات جمعیت هلال احمر استان تهران در قالب طرح نذر خدمت، آبرسانی به روستاهای محروم شهرستان درمیان بود که این مهم با جذب خیرین از مؤسسه خیریه نیک‌گامان جمشید تهران در سال جاری محقق شده است.

مدیرعامل هلال‌احمر خراسان‌جنوبی افزود: بنابراین جمعیت هلال احمر استان تهران با خرید و انتقال لوله‌های انشعاب آب، برای آبرسانی به ۶ روستای شهرستان درمیان پیش قدم شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان داشت: روستاهای تقندیک، سرش‌آباد، کلاته نظر، دونخی، قیک و مود علیا از جمله روستاهای دارای تنش آبی هستند که در این پروژه از نعمت آب آشامیدنی منتفع می‌شوند.

وی افزود: با اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع و اجرای ۲۹۷ انشعاب لوله آب، ۲۹۷ خانوار از اجرای این پروژه بهره‌مند می‌شوند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: ۳۵ میلیارد ریال از سوی مؤسسه خیریه نیک‌گامان جمشید تهران و ۸٠ میلیارد ریال از سوی شرکت آبفا در این پروژه سرمایه‌گذاری شده است.

کد خبر 6092066

دیگر خبرها

  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان