Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی نوبخت حقیقی عصر پنجشنبه در نشست هم اندیشی اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و شرکتهای خراسانی تولیدکننده دارو در پارک علم  فناوری خراسان رضوی در مشهد افزود: تحریمهای اقتصادی مشکلاتی را ایجاد کرده و دشمنان با راه اندازی جنگ اقصادی در پی ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران هستند. همانطور که در دوران دفاع مقدس از شرایط به بهترین نحو یهره گیری و باعث رشد نظامی امنیتی کشور شد، می بایست از شرایط کنونی نیز در همین چارچوب به بهترین صورت بهره برداری صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: می بایست جبهه ای در مجلس شورای اسلامی تشکیل شود تا برای حضور فعال و موثر در عرصه جنگ اقتصادی آماده و تجهیز شویم.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: فعالانی که ۹۷ درصد داروی مورد نیاز کشور را در داخل تولید می کنند باید بیشتر مورد حمایت قرار گیرند.  ۵۴۰ میلیون دلار برای تولید ۹۷ درصد داروهای مورد نیاز در داخل کشور هزینه می شود اما برای واردات سه درصد داروی مورد نیاز باقیمانده، یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار هزینه می شود که مطلوب نیست.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماریهای وزارت بهداشت نیز در این نشست گفت: شرکتهای دانش بنیان در عرصه های مختلف ورود کرده اند،  از جمله در ساخت دستگاه دیالیز تولیدات داخلی ایران پا به پای تولیدات خارجی رقابت می کنند.

دکتر مهدی شادنوش در ادامه اظهارداشت: در فرآیند تولید محصول دارویی "فاکتور هشت" برخی مشکلات وجود دارد که منجر به انباشت آن در انبارها شده است. لذا باید در خصوص واردات بی رویه این محصول که در داخل هم تولید می شود بررسی صورت گیرد تا تولیدکنندگان داخلی ضرر نکنند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی نیز در نشست هم اندیشی اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و شرکتهای خراسانی تولیدکننده دارو گفت: باید به شرکتهای دانش بنیان که در حوزه تولیدات دارو فعالیت می کنند بیشتر توجه کنیم. موضوع بهداشت و محصولات دارویی جدای از اینکه تکنیکی و فنی می باشد، برای کشور هم مهم است.

حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی بر لزوم توجه به "اقتصاد درمان" به عنوان یک اصل در مجلس شورای اسلامی تاکید و بیان کرد: نقدینگی و نوسانات نرخ ارز برای مجموعه های تولیدی مشکلی است که باید به صورت ویژه در دستور کار مجلس قرار گیرد.

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی دیگر نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی نیز بر لزوم بهره مندی هرچه بیشتر از ظرفیت شرکتهای فناور تاکید و بیان کرد: شرکتهای دانش بنیان با وجود همه مشکلات رشد خوبی داشته اند.

تولیدکنندگان خراسانی دارو نیز در نشست با اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ضمن بیان نظرهای خود "افزایش نرخ ارز، واردات بی رویه دارو و طلبهای مالی" را از مشکلات پیش روی فعالان عرصه تولید دارو در کشور ذکر و خواستار تلاش برای کاهش این موارد شدند.  نمایندگان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز قول مساعد دادند تا با برپایی نشستهای تخصصی راهکارهای حل مشکلات تولیدکنندگان دارو در کشور ع تدوین شود.

۸۰۰۵/۷۵۰۷/۱۸۵۸

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۷۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الأجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش ها در مجلس برگزار شد.

آنگونه که فارس روایت کرده، قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت و گو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

حجت‌الاسلام بحرینی نماینده مشهد نیز در این جلسه صدای فردی را پخش کرد که در تماس با دفتر ارتباطات مردمی خود، انتقادات صریحی را علیه سیاست‌های کنونی مطرح کرده و تاکید می‌کرد که این رویکرد به تولید کننده و مصرف کننده آسیب زده است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899486

دیگر خبرها

  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی / فقط تا روز یکشنبه می‌مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • ضرب الأجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • منتظر برنامۀ بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • از برگزاری اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی کشور تا تدوین شناسنامه باغ‌های شهر قم
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی کلنگ‌زنی می‌شود
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • اختصاص ۷ همت به طرح دارویار