Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا؛ «محمدباقر قالیباف»، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در اواخر خرداد بود که طی پیامی از جوانان خواست تا چهره‌های نو را از میان افراد توانمند و با صلاحیت برای نامزدی در انتخابات مجلس معرفی کنند.

بر اساس اخباری که وجود دارد جامعه روحانیت در تلاش است تا انسجام و وحدتی را در بین اصولگرایان ایجاد کند بنابراین در همین راستا با یکی از چهره های اصولگرایی به گفت‌وگو نشستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«امیررضا واعظ آشتیانی»، فعال سیاسی اصولگرا، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری برنا در رابطه با وجود وحدت و انسجام در بین اصولگرایان مطرح کرد: خانواده اصولگرایی، با در نظر گرفتن تنوع نگاه خانواده بزرگی است؛ هماهنگی بین این جریان کار بسیار دشواری است. من معتقد هستم اگر بتوان این تنوع نگاه را به یک اجماع نسبی رساند به نتیجه خوبی منتج می‌شود. اما اگر این جریان به اجماع نرسد به احتمال زیاد با چالش روبرو شده و اصولگرایان آسیب پذیر می‌شوند، ضمن اینکه در فضای عمومی کشور نگاه به اصولگرایان مثبت‌تر است.

واعظ آشتیانی در پاسخ به این سوال که آیا در بین جریان اصولگرا انشقاق وجود دارد؟ اظهار کرد: انشقاقی در جریان اصولگرایی وجود ندارد؛ بلکه تنوع نگاه است که این جریان را به چند دسته تقسیم کرده که باعث می‌شود یک وحدت جامع و کامل برای این جریان حاصل نشود. ضمن اینکه در مجموعه اصلاح‌طلبان نیز این تنوع نگاه وجود دارد؛ برای مثال عده‌ای می‌گویند ما باید پای دولت بایستیم عده‌ای عقیده دارند که ما بی‌خود خود را هزینه کرده‌ایم و عده‌ای دیگر نیز می‌خواهند، هرچه زودتر خود را از دولت جدا و تطهیر کنند بنابراین نمی‌توان گفت که آرامش در دو جناح اصلی ایران وجود دارد.

او افزود: جمع کردن و به اجماع رساندن نسبی گروه‌های سیاسی کار دشواری است اما در عین حال ناشدنی نیست و می‌توان به نتیجه‌ای رسید.

این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این سوال که آیا جامعه روحانیت می‌تواند در اجماع اصولگرایان تاثیر گذار باشد؟ بیان کرد: جامعه روحانیت یک نقش سنتی دارد و از گذشته نیز جمعی از جامعه روحانیت نقشی را برای اتحاد و انسجام اصولگرایان ایفا می‌کردند. جامعه روحانیت در دوران گذشته وزن بالایی داشتند اما در شرایط امروز، جامعه روحانیت نمی‌تواند نقش گذشته را ایفا بکند اما باید اشاره کرد که تاثیر گذار خواهند بود.

وی افزود: هر گروهی که در مجموعه اصولگرایی در راستای وحدت و انسجام پیش قدم شود حتما تاثیرات خود را خواهد داشت. اما در عین حال ممکن است که اثرات خود را نداشته باشد.

واعظ آشتیانی در خصوص اینکه چرا تاکنون اصولگرایان به وحدت نرسیده‌اند؟ بیان کرد: به وحدت نرسیدن اصولگرایان دلایل متعددی دارد چراکه در این جریان گروه‌های مختلفی وجود دارد. گروهی از آنها عافیت طلب هستند، گروهی سهم بیشتری می‌خواهد و... چنین مسائلی حول این جریان وجود دارد که باعث می‌شود انسجام در بین این جریان سخت شود. این موضوعات جدید نیست و از گذشته در مجموعه اصولگرایی وجود داشته است؛ اما چون بزرگترهایی بودند که تلاش در جهت انسجام نسبی می‌کردند باعث می‌شد که خیلی از مسائل به وجود نیاید.

فعال سیاسی اصولگرا در پایان تشریح کرد: اما طیف اصلی اصولگرایی که به سمت کارآمدی نظام، انسجام، بهروری در کشور و شایسته سالاری  هستند، به دنبال سهم خواهی نبوده و دغدغه انقلاب و ارزش های انقلاب برای آنها مهم است و می‌توانند در مجلس نقش خوبی را ایفا کنند. اگر بنا باشد که اصولگرایان به سمت چهره های تکراری و جنجالی بروند کار سختی را در پیش خواهند داشت. بنابر این نیاز است تا افرادی خوش فکر، کارآمد و افرادی که بتوانند اثر گذار باشند انتخاب شوند. مردم دوست دارند افرادی را انتخاب کنند که دغدغه انقلاب و ارزش ها را داشته باشند و همچنین منفعت طلب و ژن خوب نباشند.

خبرنگار: علی چاهه

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصولگرایان انقلاب اصولگرا انتخابات98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۹۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود معینی پور در اولین جلسه از سلسله نشست‌های اکران، نقد و ایده پردازی تولید فیلم از دیدگاه اندیشه اسلامی که در سالن نمایش معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد تصریح کرد: ایده اصلی اندیشه سینما عمومی کردن اندیشه و تحلیل‌های اندیشه‌ای و دانایی است.

وی با بیان اینکه فیلم تولید روایت می‌کند، داستان می‌سازد و جهان خلق می‌کند و در افکار عمومی و جامعه تأثیرگذار است افزود: اساتیدی که در حوزه علوم انسانی اسلامی و اجتماعی فعالیت دارند، اگر نتوانند جهانی خلق کنند و فضای ذهنی و داشته‌های علمی خودشان را برای دیگران و جامعه بیان کنند زبان الکنی خواهند داشت و با دیگران نمی‌توانند گفتگو کنند.

عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) اضافه کرد: کما اینکه اگر نتوانند چیزی که دیگران ساخته‌اند از یک جهان جدید را ببینند و تحلیل و بررسی و نقد انجام دهند، کر و کور خواهند بود.

وی بیان داشت: پس مجبوریم کسانی که در حوزه علوم انسانی اسلامی فعالیت دارند و تجربیاتی در تخصص خود کسب کرده‌اند را با عرصه فیلم و سینما آشنا کنیم و هم اینکه انگاره‌های اساتید درباره فیلم را ارائه بدهیم.

معینی پور اظهار داشت: اگر کسی بخواهد به صورت تخصصی به نقدها بپردازد، باید به نقدهایی که نوشته شده مراجعه کند اما ما در سینما اندیشه از منظر اندیشه‌ای در حوزه تخصصی خودمان و با یک رویکرد علمی – اندیشه‌ای به فیلم‌ها نگاه می‌کنیم.

وی با بیان اینکه فیلم جهان خلق شده کسی است که آن فیلم را ساخته و این جهان باید آسیب شناسی شود گفت: چارچوبی که بر اساس آن می‌بایست به این فیلم‌ها نگاه کرد رمزگانی دارد که شامل رمزگان فنی و سرگرمی و تکنیکی و تلفیقی از فرم و محتوا می‌شود.

معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی عنوان داشت: اصحاب اندیشه و علم در حوزه فرهنگی باید به زبان عوام و تولید تصویر از اندیشه‌هایشان توجه کرده و ارائه آنها را یاد بگیرند که یکی از ضعف‌های جدی جریانات حوزوی و علوم انسانی اسلامی در ایران است که بلد نیستند اندیشه‌شان را به تصویر بکشند.

وی تصریح کرد: ما در انتقال اندیشه و مضامین دینی بلد نیستیم آنها را به تصویر بکشیم و از معضلات اصلی محسوب می‌شود و فرم‌های محدود – روش‌های گفتگوی محدود – تعامل با عرف بسیار محدود و هم اینکه بلد نیستیم با دیگران چگونه به تفاهم برسیم و خوب بشنویم.

معینی پور یکی از مزیت‌هایی که عالمان دینی در گذشته داشته‌اند را تعامل و ترابط با عموم مردم دانست و گفت: یکی از مظاهر مدرنیته و یکی از خواسته‌های مدرنیته که درباره ما اعمال شده این است که روز به روز از عرف جامعه و فضای عمومی جامعه فاصله گرفته‌ایم و تبدیل به یک طبقه شده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: طبقه فکر و اندیشه و طبقه علم و این تعامل در سینما اندیشه شکل خواهد گرفت و اندیشه و تحلیل‌های اندیشه‌ای و دانایی در حوزه سینما عمومی خواهد شد.

در ابتدای این نشست نیز، حمید بایرامی دبیر علمی این نشست نیز با بیان اینکه سینما در دنیای امروز، به عنوان یک وسیله‌ی قدرتمند برای انتقال اندیشه‌ها، ارزش‌ها و دیدگاه‌ها به جوامع مختلف شناخته می‌شود گفت: از طرفی، فیلم‌های ساخته شده در جوامع غربی، با تمرکز بر موضوعات مختلف، تأثیرات عمیقی بر باور و ناخودآگاه جوانان و نسل‌های جدید گذاشته و می‌گذارد.

وی افزود: خلائی که در نظام جمهوری اسلامی ایران وجود دارد این است، با اینکه صاحبنظران و اندیشمندان اسلامی در برهه‌ای با استفاده از ابزارهایی که قابلیت انتقال اندیشه را داشته توانسته‌اند این امر را محقق کنند و پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) از جمله این انتقال اندیشه‌هاست اما با اینکه ابزارهای انتقال اندیشه به جامعه و مردم با گذشت زمان به لحاظ کمی و کیفی پیشرفت روزافزونی داشته ولی به نظر می‌رسد، اندیشه‌های ناب انقلاب و نظام جمهوری اسلامی به خوبی به جامعه و مردم منتقل نمی‌شود.

دبیر علمی سلسله نشست‌های سینما اندیشه گفت: ما در این برنامه‌ها در صدد هستیم با استفاده از توان علمی اساتیدی که در تخصص خودشان از جمله صاحبنظران و اندیشمندان محسوب می‌شوند، استفاده کنیم و تا حدودی به این خلاء و مساله موجود در کشور بپردازیم.

کد خبر 6089777 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • وحدت مهم‌ترین رکن جامعه است
  • وحدت در جامعه اسلامی مهم‌ترین رکن پیشرفت است
  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند
  • افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین
  • کارشناسی صحنه جنجالی در شکست پرسپولیس برابر آلومینیم
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • کارشناسی صحنه جنجالی در شکست پرسپولیس
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است