Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نمایش «پیکار کنار پل» به نویسندگی «علی میرزاعمادی» و کارگردانی کیانوش احمدی پس از نزدیک به یک ماه اجرای خود در تماشاخانه ماه حوزه هنری را با استقبال تماشاگران به پایان رساند. تاریخ انتشار: 07:00 - 04 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۵۹۴۵

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، نمایش پیکار کنار پل به نویسندگی علی میرزاعمادی و کارگردانی کیانوش احمدی پس از نزدیک به یک ماه اجرای خود در تماشاخانه ماه حوزه هنری را با استقبال تماشاگران به پایان رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این نمایش با محوریت قراردادن موضوع دفاع مقدس به شرح و بیان اتفاقات آن دوران و رشادت‌های سربازان در دفاع از حق علیه باطل پرداخت، اثری که بیش از شلوغ کاری با ساده ترین راه به طرح موضوع و ارتباط با مخاطب مشغول بود. 

سیامک زین الدینی، فرزاد آیتی، اصغر شیرزاد، محمدمهدی رضائیان بازیگرانی بودند که در این نمایش به ایفای نقش پرداختند، این بازیگران هر چند ورود تازه ای به تئاتر داشتند اما در خلق باورپذیر کاراکترها با هدایتی درست بدون مکث داستان اثر را به مخاطب انتقال می دادند. 

دفاع مقدس در عرصه تئاتر موضوعی است که می‌باید بسیار بیش از این‌ها به آن پرداخته شود، حوزه هنری یکی از مراکزی است که بیشتر به تولید آثار ارزشی و دفاع مقدس می‌پردازد و از این دست تولیدات حمایت می‌نماید.

نمایش" پیکار کنار پل" به لحاظ متن قصه‌ای را در آخرین روز‌های سال ۱۳۶۲ و در میدان جنگ تحمیلی نقل می‌کند. عراقی‌ها ادوات خود را در جایی از جبهه متمرکز کرده‌اند و قصد دارند ازپلی عبور کنند و شهر را تصرف کنند و در مقابل یک سرباز و یک فرمانده هم مراقبت از این نقطه را بر عهده دارند.

آن‌ها نباید اجازه دهند که نیرو‌های عراقی از این پل عبور کنند. در نهایت یکی از سربازان با دستگیری یک ستوان عراقی به عنوان اسیر فرمانده لباسش را می‌پوشد و به پل نزدیک شده و خود و پل و عراقی‌ها را منفجر می‌کند.

نمایشنامه داستان درستی را پیش می گیرد اما شخصیت پردازی های این اثر می توانست بسیار بهتر شکل گیرد. شاید لازم بوده قبل از نوشتن در خصوص احوالات، موقعیت‌ها، شخصیت‌ها و روابط رزمندگان در جبهه‌ها و در زمان جنگ تحقیقی صورت بگیرد و تنها با قوه تخیل به این امر پرداخته نشود.

کارگردان، اما سعی کرده با چیدمان میزان و حرکاتی که همسو با موقعیت و نوع پرداخت و روابط شخصیت‌ها ست نمایش را به پیش ببرد.

کارگردان اثر درباره این نمایش گفته است: نمایش "پیکار کنار پل" رشادت‌ها و قهرمانی‌های جوانان و شهدای این مرز و بوم مقدس را به صحنه می‌کشد؛ اینکه چگونه علیرغم همه کمبود‌ها برای پاسداری از تمامیت ارضی و ناموس و اعتقاد وایمان این کشور جان خویش را بی‌مهبا و خالصانه در طبق اخلاص نهادند تا ما امروز اینگونه امنیت داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کیانوش احمدی اخبار تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۹۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه‌ی جشنواره‌ی ملی «افتخار من» همزمان با سراسر کشور در گیلان

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان در آیین اختتامیه این جشنواره گفت: در حوزه‌ی استانی جشنواره‌ی «افتخار من» که سال گذشته همزمان با سراسر کشور در گیلان برگزار شد، بیش از هزار اثر به دبیرخانه ارسال شد که ۸ اثر برتر به تهران معرفی شد.

سرهنگ حسن حبیبی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره آشنایی نسل جوان و آینده ساز با فرهنگ و تاریخ دفاع مقدس و تاسی از تاریخ شفاهی رزمندگان پیشکسوت است که در ۸ سال مقاومت ملی مردم ایران مقابل تجاوز حزب بعثی ، درس شهامت، ایثار و آزادگی را مشق نمودند و از کیان و شرف این سرزمین دفاع کردند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان تصریح کرد: در سلسله جشنواره‌های ملی «افتخار من» فرزندان و نوادگان پیشکسوتان دفاع مقدس، حوادث و خاطرات دوران جنگ را از اجداد خویش جویا شده ودر قالب نثر یا ضبط، به جشنواره ارایه می‌دهند. 

سرهنگ حسن حبیبی اضافه کرد: نخستین جشنواره‌ی ملی «افتخار من» سال ۱۴۰۰ همزمان با سراسر کشور در گیلان برگزار شد و فراخوان چهارمین جشنواره هم سوم خردادماه امسال همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر اعلام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • شناسایی هویت شهید دفاع مقدس
  • هویت ۲ شهید دوران دفاع مقدس در البرز شناسایی شد
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من
  • اختتامیه‌ی جشنواره‌ی ملی «افتخار من» همزمان با سراسر کشور در گیلان
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی
  • ۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم