Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای سه‌شنبه اول مردادماه 98 نشستی خبری به مناسبت بزرگداشت هفته ملی مهارت برگزار کرد و سلیمان پاک‌سرشت، رئیس این سازمان و معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تشریح برنامه‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در سال جاری پرداخت.

یکی از اقدامات جدید سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برای گسترش مهارت‌آموزی در سراسر کشور، تأسیس نخستین آموزشگاه فنی و حرفه‌ای آزاد الکترونیکی بوده که مجوز تأسیس این آموزشگاه‌یار به تازگی صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین آموزشگاه فنی و حرفه‌ای آزاد الکترونیکی در ایران فعالیت رسمی خود را آغاز کرده و بنا دارد هر نوع مهارتی را بسته به علاقه افراد با کمترین امکانات مورد نیاز حتی در دورترین نقاط کشور آموزش دهد.

پاک‌سرشت درباره تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای آزاد الکترونیکی به خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، گفت: «آموزشگاه‌یار، گامی برای استفاده از ظرفیت‌های فناوری اطلاعات در مسیر توسعه آموزش‌های مهارتی است. این آموزشگاه همپای دیگر آموزشگاه‌های ما فعالیت کرده و با تمرکز بر آموزش مجازی در حوزه مهارت‌آموزی پیش می‌رود.»

سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با هدف شناسایی و گسترش مهارت‌ها در حوزه تکنولوژی و فناوری، آموزشگاه فنی و حرفه‌ای آزاد الکترونیکی را در همراهی با یک کانون تبلیغاتی، تأسیس کرده است و جالب این‌که در جدیدترین اتفاق، شبیه‌سازی منحصربه‌فرد در این آموزشگاه‌یار طراحی و ساخته شده که هیچ نمونه مشابهی از آن در جهان وجود ندارد.

کشورهای پیشرفت و صاحب تکنولوژی در عرصه واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) مدعیان جدی به شمار می‌روند؛ اما بنا بر تأکید رئیس هیئت مدیره کانون تبلیغاتی مورد نظر که با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای همکاری می‌کند، ایران پنج سال پیش به دستاوردی رسیده که بسیار پیش‌روتر از غرب است. پنج سال پیش شبیه‌ساز مورد نظر در ایران طراحی و ساخته شده، در حالی که نیروی دریایی آمریکا به تازگی توانسته به آن دست پیدا کند.

همچمین 120 فیلم آموزشی از سوی آموزشگاه‌یار سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برای تحقق عدالت آموزشی در کشور، تهیه و تدوین شده است. شبیه‌ساز ایرانی برخلاف واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) نیاز به تجهیزات ندارد و فقط با یک گوشی موبایل می‌توان مهارت مورد نظر را آموزش دید؛ به طور مثال می‌توان هواپیما را به صورت کامل اورهال (تعمیرات اساسی و تخصصی) کرد. واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) نیاز به سِرور، سخت‌افزاز و عینک دارند؛ اما فردی بی‌سواد در دوردست‌ترین روستاهای ایران با یک گوشی موبایل می‌تواند تمام مهارت‌های ممکن از آشپزی و کشاورزی تا صنعت و تکنولوژی را آموزش ببیند.

انتهای پیام/

168 / 320 سازمان فنی حرفه ای آموزشگاه الکترونیکی آموزشگاه یار مهارت آموزی شبیه ساز آموزشی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سازمان فنی حرفه ای مهارت آموزی شبیه ساز آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۴۲۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر از آغاز برنامه‌های آموزش مهارتی نیروگاه‌های برق خورشیدی در استان خبر داد و گفت: دوره آموزش انرژی خورشیدی و پاک از برنامه‌های مهم امسال است. - اخبار استانها -

عبدالمجید دراهکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهرف فراهم شدن اشتغال جوانان را از سیاست‌های مهم آموزش مهارت‌آموزی دانست و اظهار کرد: در راستای توانمندسازی نیروی انسانی، آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار کار ارائه می‌شود و این مهارت‌ها برای ورود به بازار کار در اختیار بنگاه‌های اقتصادی و دستگاه‌های اجرایی قرار می‌گیرد.

وی فراهم شدن اشتغال بیش از 70 درصد مهارت‌آموزان فنی و حرفه‌ای را از مزیت‌های این آموزش‌ها دانست و خاطرنشان کرد: یکی از سیاست‌های مهم استان بوشهر در سال جاری ویژه مددجویان نصب نیروگاه‌های برق خورشیدی است که بر این اساس آموزش این حرفه برای جامعه هدف در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر از آغاز نصب و راه‌اندازی نیروگاه برق خورشیدی خبر داد و بیان کرد: با راه‌اندازی آموزش فنی و حرفه‌ای در  زمینه نصب و راه‌اندازی نیروگاه‌های برق خورشیدی ضمن ایجاد اشتغال‌زایی و درآمدزایی زمینه فرهنگ بهره‌مندی مردم از انرژی پاک افزایش می‌یابد.

دراهکی از آغاز برنامه‌های آموزشی نصب، راه‌اندازی و تعمیر نیروگاه‌های برق خورشیدی در استان خبر داد و گفت: دوره آموزش انرژی خورشیدی از برنامه‌های مهم امسال است.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای دشتستان هم از برگزاری نخستین دوره نصب و تعمیر نیروگاه برق خورشیدی برای مددجویان کمیته امداد خبر داد و بیان کرد: در راستای تفاهم‌نامه آموزشی با کمیته امداد امام خمینی (ره) و برای اولین بار در استان بوشهر دوره نصب و تعمیر نیروگاه برق خورشیدی برای متقاضیان مددجویان کمیته امداد اقدام شده است.

هادی توسلی  با اشاره به ضرورت ایجاد بستر و زمینه مناسب برای آموزش تخصصی مددجویان خاطرنشان کرد: امید است با توجه به فضای همدلی و همکاری خوب مسئولان کمیته امداد بتوانیم از این فرصت برای اشتغال و توانمندسازی اقشار نیازمند جامعه بهره ببریم.

وی افزود: توانمندسازی نیروهای تحصیل‌کرده و مددجویان کمیته امداد از برنامه‌های مهم فنی و حرفه‌ای است که سبب می‌شود آمار بیکاران در این قشر نسبت به سایر اقشار جامعه کاهش یابد.

توسلی اضافه کرد: مددجویان با کسب مهارت شغلی می‌توانند برای خود شغل ایجاد کرده و در مسیر خودکفایی گام بردارند و برگزاری دوره‌های آموزش فنی و حرفه‌ای نیز در راستای توانمندسازی مددجویان نقشی اساسی دارد.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای دشتستان با اشاره به اینکه برگزاری دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای نقش مهمی در مهارت‌آموزی مددجویان دارد اضافه کرد: مددجویان با کسب مهارت شغلی می‌توانند برای خود شغل ایجاد کرده و علاوه بر درآمدزایی در بهبود وضعیت اقتصاد و معیشت خانواده نیز موثر باشند .

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد