Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@17:18:45 GMT

هشدار به زنان باردار درباره کافئین

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۵۷۸۰۹

به گزارش فارس به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد زنانی که در دوره بارداری بیش از حد کافئین مصرف می‌کنند به کبد کودک خود آسیب می‌زنند. 

محققان دانشگاه چین در تازه‌ترین پژوهش‌های خود دریافتند، مصرف کافئین بیش از حد کافئین توسط زنان باردار می‌تواند به کبد کودک در حال رشد آسیب‌های جبران‌ناپذیری بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کارشناسان علمی تأکید می‌کنند، مصرف بیش از حد کافئین ممکن است رشد اندام را کاهش دهد و خطر ابتلای کودک به بیماری کبد چرب یا دیابت را در بزرگسالی افزایش دهد

محققان باور دارند، نوشیدن کافئین سطوح یک هورمون رشد حیاتی را کاهش می‌دهد و سلامتی نوزاد را در آینده به خطر می‌اندازد.

پژوهشگران دانشگاه ووهان در چین این تئوری را با تغذیه کافئین به موش‌های باردار و آزمایش نوزادانشان بررسی کردند و درنهایت دریافتند، کافئین در دوره بارداری به جنین آسیب می‌زند.

ون محقق ارشد این مطالعه می‌گوید: افزایش خطر ابتلا به بیماری کبد چرب  در نوزاد ناشی از استفاده بیش از حد مادر وی از کافئین در دوره بارداری است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۷۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود

به گزارش خبرآنلاین، سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو گفت: طبق آخرین ویرایش فهرست دارویی ایران، سفتریاکسون داروی بیمارستانی است و باید از تجویز و مصرف سرپایی آن اجتناب کرد.

مهر در خبری نوشت: زهرا جهانگرد، با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیا و تیم متبحر برای انجام عملیات احیا) انجام شود، افزود: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی ادامه داد: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد.

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تأیید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تأیید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903351

دیگر خبرها

  • ماماها، زنان را به زایمان طبیعی تشویق کنند
  • ترفندهایی برای سرحال شدن بعد از خواب شبانه
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • رقم عجیب مصرف برق کولر‌ها در دوره گرم سال
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟