Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، بحث بازگشت ارز حاصل از صادرات مدت‌ها است که جزو اخبار رسانه‌ها است و هر از گاهی اخباری در این زمینه منتشر می‌شود.

از عدم بازگشت ارز کالا‌های صادراتی به بهانه‌های مختلف تا حضور دارندگان کارت‌های بازرگانی جدیدالورود که چالش جدی در بازگشت ارز‌های صادراتی به شمار می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس آمار‌ها در سال گذشته، ۱۶۰۰ شرکت حقوقی و ۴ هزار و ۸۴۸ فرد حقیقی به چرخه صادرات کشور پیوسته‌اند که در سال‌های ۹۴ تا ۹۶ هیچگاه در لیست صادرکنندگان کشور قرار نداشتند.

بنا به گفته محمدرضا مودودی سرپرست سازمان توسعه تجارت؛ نها ۴۴۵ فرد و شرکت از این تعداد، صادرات بیش از یک میلیون دلار داشته‌اند و مابقی، صادراتی کمتر از یک میلیون دلار داشته اند؛ که با هدف بازگشت ارز به کشور صورت نگرفته است؛ بنابراین برای جلوگیری از این سوءاستفاده نیاز به اقدامات و راهکار‌هایی دارد که باید اجرایی شود.

در این رابطه محمد لاهوتی رئیس کنفدراسیون صادرات نیز در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان با اشاره به سوءاستفاده‌ها صورت گرفته از کارت‌های بازرگانی اظهار کرد: برای جلوگیری از اینگونه سوء استفاده‌ها باید اقداماتی از طرف دولت صورت بگیرد که در حال حاضر اجرایی نشده است.

وی با اشاره به پیشنهاد سه گانه کمیته ارزی اتاق بازرگانی به وزارت صنعت برای جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی از کارت‌های بازرگانی افزود: پیشنهاد اول این بود که برای جلوگیری از این سوءاستفاده‌های احتمالی، برای دارندگان کارت‌های جدیدالورود سقفی برای صادرات تعیین شود و پس از رفع تعهد ارزی و پس از استفاده از سقف تعیین شده مجددا اقدام به فعالیت کنند.

رئیس کنفدراسیون صادرات به پیشنهاد دوم اشاره کرد و گفت: باید داشتن کارت تشکل‌ها و عضویت در تشکل‌ها برای صادرکنندگان الزام آور باشد تا اهلیت و فعالیت آن‌ها مورد شناسایی قرار بگیرد تا از این طریق موضوع سوءاستفاده احتمالی از کارت‌های بازرگانی در بخش صادرات به نوعی محدودتر شود.

لاهوتی با بیان اینکه هدف از این پیشنهاد‌ها برای محدود شدن سوءاستفاده‌ها است نه اینکه فعالیت‌ها را محدود کنیم گفت: پیشنهاد سومی که ارائه شده این که فعلا کارت‌های بازرگانی در حوزه صادرات تخصصی شود تا بتوان با سوءاستفاده‌ها برخورد کرد.

وی با بیان اینکه صادرات بدون محدودیت با کارت‌های جدید الورود می‌تواند تبدیل به معضل شود خاطرنشان کرد: هنوز هیچکدام از این پیشنهادات اجرایی نشده است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۳۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم

هیات وزیران مصوبه مجاز بودن وزارت صمت نسبت به ثبت سفارش ۲۰۰۰ اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از ۵ سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی را ابلاغ کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش 2000 دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از (5) سال و با تخفیف 50 درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت، وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیأت وزیران در جلسه 1403/2/9 به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (10) قانون بودجه سال 1403 کل کشور تصویب کرد:

1- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (2000) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از (5) سال با تأیید وزارت راه و شهرسازی و تأیید تأمین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

2- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تأیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (50) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • رئیسی: از سوءاستفاده صهیونیست‌ها علیه ایران جلوگیری کنید/ بارزانی: حرمت کمک‌های ایران را نگه می‌داریم
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد
  • برخورد قانونی با سوءاستفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در استان خوزستان وارد نشده است
  • شش پیشنهاد ایران به سران کشور‌های اسلامی در خصوصی رژیم صهیونیستی
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار