Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش گفت: منافقین هنوز هم از استرالیا، اروپا و آمریکا تماس می‌گیرند و جاسوسی تلفنی انجام می‌دهند؛ فکر نمی‌کنم هیچکس به اندازه منافقین در جاسوسی تلفنی متبحر باشد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر احمدرضا پوردستان رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش در چهارمین همایش علمی تخصصی تاریخ شفاهی ترور که صبح امروز (یک‌شنبه) در مرکز آرشیو ملی برگزار شد، با بیان اینکه در سال ۱۳۴۴ سازمان منافقین با انگیزه‌های مسلحانه تشکیل شد، گفت: در سال ۱۳۴۹ تمام هسته اصلی سازمان لو رفته و اعدام شدند به جز مسعود رجوی که به او حکم حبس ابد داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه خیلی از دوستان انقلابی ما فریب شعار‌های منافقین را خوردند و جذب آن‌ها شدند، افزود: سیاست منافقین طوری بود که آن‌ها پل‌های پشت سر، فرد تازه‌وارد به سازمان را خراب می‌کردند تا دیگر امکان برگشتن برای او وجود نداشته باشد.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش با بیان اینکه تخلیه زاغه‌خانه‌های مهمات از پادگان‌ها، یکی از اقدامات عمده منافقین در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران بود، اظهار داشت: منافقین می‌خواستند خود را به امام (ره) نزدیک کنند، اما بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با هوشمندی این اجازه را به آن‌ها نمی‌دادند.

امیر پوردستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه انصافا ارتش بعث بعد از پیوستن منافقین قوت گرفت و آن‌ها با چشم بازتری حرکات خود را تنظیم می‌کردند، گفت: شنود ارتش بعث از زمان بعد از پیوستن منافقین به آن‌ها بسیاری قوی‌تر شد. منافقین تمامی مکالمات ما را رصد می‌کردند و با کلیدواژه‌های رزمندگان ما آشنا بودند.

وی با بیان اینکه اجازه بدهید یک‌مورد را همین‌جا داخل پرانتز بگویم، تصریح کرد: منافقین هنوز هم از استرالیا و اروپا و آمریکا تماس می‌گیرند و جاسوسی تلفنی انجام می‌دهند. فکر نمی‌کنم هیچکس به اندازه منافقین در جاسوسی تلفنی متبحر باشد.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش با بیان اینکه ایفای نقش بلدچی و راهنما، یکی دیگر از کمک‌های منافقین به ارتش بعث بود، گفت: منافقین حتی در بازجویی از اسرای ایرانی هم به صدام کمک می‌کردند. منافقین با وعده و وعید و نیرنگ، در حین بازجویی از اسرا، برخی از سربازان جوان کم سن و سال ما را جذب خود می‌کردند.

امیر پوردستان با اشاره به اینکه همین اقدامات منافقین سبب شد که آن‌ها به فکر تشکیل ارتش آزادی‌بخش بیفتند، افزود: انواع و اقسام سلاح‌ها و تجهیزات از برزیل تا ژاپن در اختیار ارتش آزادی‌بخش قرار گرفته بود و این ارتش دو عملیات موفق در مناطق فکه و مهران انجام داد و همین دو عملیات باعث شد که آن‌ها تصور کنند می‌توانند تهران را هم بگیرند.

وی با بیان اینکه منافقین نفراتی بودند که بسیار محکم بودند و حقیقتا داعش امروز نسخه جدیدی از منافقین است، گفت: هیچگاه نباید در فیلم‌هایمان دشمن را ضعیف و زبون نشان دهیم.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش با یادآوری اینکه من چند بار با برخی از منافقین دستگیرشده مصاحبه داشتم، تاکید کرد: بسیاری از منافقین دستگیرشده ۲ تا ۳ ساعت بعد از دستگیری می‌شکستند و از رفتار خودشان پشیمان می‌شدند چراکه می‌دیدند خبری از شکنجه‌ای که به آن‌ها گفته شده بود، نیست. البته این اتفاق کم می‌افتاد، چون به محض اینکه منافقین در معرض اسارت قرار می‌گرفتند یا سیانور می‌خوردند یا با نارنجک خودشان را منفجر می‌کردند و به خودشان این اجازه را نمی‌دادند که اسیر ما شوند.

امیر پوردستان خاطرنشان کرد: در جریان عملیات مرصاد، ارتش عراق با پشتیبانی هوایی مسیر را تا سرپل‌ذهاب برای منافقین باز کرد و منافقین بعد از ورود به کرند واسلام‌آباد غرب با سد مردم روبرو شدند و همین موضوع، فرصتی را در اختیار فرماندهان قرار داد تا یک جلسه فوری را برای مقابله با این تجاوز انجام دهند و الحمدلله با هوشمندی فرماندهان و مقاومت مردم، منافقین ناکام ماندند

وی در پایان خاطرنشان کرد: عملیات مرصاد برکتی برای همکاری و وحدت بیشتر ارتش و سپاه بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: امیر پوردستان ارتش جمهوری اسلامی ایران جاسوسی سازمان مجاهدین خلق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۴۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بيش از 89 هزار تماس با مرکز فوريت هاي پليسي گلستان

 

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان دلیر ادامه داد: در بروز حوادث يا جرايم در مواقع حساس و ضروري، راحت‌ترين راه دسترسي عموم شهروندان به پليس، شماره تلفن 110 است که به صورت شبانه روزي در اختيار شهروندان قرار گرفته و مردم استان گلستان مي‌توانند در هر ساعت از شبانه روز با اين سامانه ارتباط برقرار کنند.
سرهنگ پهلوان دلير با اشاره به حجم بالاي تماس هاي مردمي با تلفن110، اين مهم را نشانه افزايش اعتماد عمومي به عملكرد مجموعه پليس دانست و افزود: پليس استان گلستان اين اعتماد را ارج نهاده و تمامي توان خود را در مسير جلب رضاي باري تعالي و افزايش احساس امنيت و آسايش عمومي شهروندان به كار خواهد بست.
معاون عمليات فرماندهي انتظامي استان گلستان با بيان اينکه فلسفه راه‌اندازي سامانه پليس 110، تحقق شعار پليس پاسخگو، است، عنوان داشت: از دستاوردهاي مهم اين سيستم مي‌توان به ترويج عدالت اجتماعي، تساوي حقوق شهروندان، خدمات رساني عمومي با تاکيد بر سرعت و احترام به شهروندان و شفافيت امور با استفاده از عملکرد حرفه اي و نظامند اشاره کرد.
اين مقام انتظامي خاطرنشان کرد: تعداد تماس هاي راهنمايي و ارشاد 9 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزايش داشته که در اين راستا بيش از 30 هزار تماس عملياتي شده و ماموران به محل هاي مورد نظر اعزام شدند، همچنين بيش از 5 هزار و 500 مراجعه حضوري به يگان هاي انتظامي صورت گرفته است که همه اين ها نشان از حجم بالاي ماموريت هاي پليسي است.
سرهنگ پهلوان دلير با بيان اينکه تلفن مرکز فوريت هاي پليس 110 پل ارتباطي شهروندان با انتظامي است، از شهروندان خواست: هرگونه موارد مشکوک و ضروري از جمله مزاحمت ها، نزاع و درگيري هاي دسته جمعي، شرارت، تصادفات، وقايع و اتفاقات مهم را به اين مرکز اعلام کنند تا پليس در کمترين زمان ممکن ضمن حضور به موقع در محل حادثه، بتواند اقدام قانوني متناسب با آن موضوع را انجام دهد.
وي، در ادامه با اشاره به فراواني تماس شهروندان گلستاني با مرکز فوريت هاي پليسي 110، گفت: در فروردين ماه  89 هزار تماس با مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 برقرار شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 4.5 درصد  افزايش داشته است .
معاون عمليات فرماندهي انتظامي استان گلستان، با تاکيد بر افزايش توان عملياتي پليس در مقابله با جرايم، اظهار داشت: از يک سو حضور به موقع پليس موجب افزايش احساس امنيت در جامعه شده و از سوي ديگر، مردم نيز پليس را ملجا و پناهگاه مطمئني براي حل مشکلاتشان مي دانند که آماده پاسخگويي به مطالبات و خواسته هاي به حق شهروندان را در حوزه مسائل انتظامي، ترافيکي و اجتماعي دارد.  

دیگر خبرها

  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران: سکه‌ های حراج شده کاملاً استاندارد بانک مرکزی است/ مراقب فریب سودجویان باشید
  • طنین شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسراییل» در دانشگاه لرستان
  • سخنگوی مرکز مبادله طلا و ارز:سکه‌های حراج شده استاندارد بانک مرکزی هستند/مراقب فریب سودجویان باشید
  • برقراری ۶۴ هزار تماس با اورژانس تهران در هفته گذشته/ انجام ۴۲۴۲ تماس مزاحمت آمیز
  • بيش از 89 هزار تماس با مرکز فوريت هاي پليسي گلستان
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • حمله به مقر صلیب سرخ در غزه/ مقرهای فرماندهی و جاسوسی اشغالگران هدف حملات مقاومت
  • تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان