Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@21:55:14 GMT

۱۶ درصد اعتبارات کرج استانی است

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۶۷۰۸۳

۱۶ درصد اعتبارات کرج استانی است

به گزارش ایرنا، غفور قاسم پور روز یکشنبه در جلسه شورای اداری بخش آسارا افزود: امسال اعتبار تخصصی کل شهرستان کرج ۵۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیتی که بخش آسارا در شهرستان کرج دارد و با توجه به نگاه ویژه ای هم که از سوی مدیریت عالی استان البرز و همین طور نمایندگان مجلس وجود دارد به منظور تحقق توسعه پایدار در این شهرستان کرج بیش از ۱۷۰ میلیارد ریال به منظور ارتقاء سطح زیر ساخت های خدماتی در بخش آسارا پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قاسم پور اضافه کرد: امیدواریم ۱۰۰ درصد این اعتبار تخصیص پیدا کند و علاوه بر این دولت و فرمانداری برای توسعه روستاهای فاقد دهیاری نیز حدود ۸۰ میلیارد ریال در نظر گرفته است که بر اساس شاخص های اعلام شده هزینه خواهد شد. 
قاسم پور همچنین از اختصاص تسهیلات مناسب به روستائیان خبر داد و گفت: وام اشتغالزایی با استفاده از تبصره ۱۸ بمنظور رونق کسب و کار محلی روستاییان پیش بینی شده  که می تواند گامی برای رونق اشتغال در روستاها باشد.

 این محور توریستی یکی از زیباترین نقاط استان البرز است و لزوم تدوین سند چشم انداز گردشگری به منظور نیل به توسعه پایدار در این منطقه در اولویت برنامه های کار قرار خواهد داشت.
معاون استاندار البرز همچنین با بیان اینکه اقدامات خوبی سال گذشته در بخش آسارا صورت گرفته، به نمونه هایی از آن اشاره کرد و گفت: پروژه گاز رسانی بخش آسارا از جمله اقدامات عملیاتی بوده که به منظور تثبیت جمعیت و جلوگیری از مهاجرت معکوس به انجام رسیده است.
وی افزود: بهره برداری از جایگاه سوخت آسارا که سال ها دچار مشکل بود، یکی از دیگر اقداماتی بشمار می رود که بعد از چندین سال موجب رفع مشکلات مردم و گردشگران این محور پر تردد شده است.
قاسم پور در حوزه آبخیزداری نیز اقدامات دولت را برای توسعه بخش آسارا ویژه خواند و گفت: سال گذشته اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفت و امسال نیز خوشبختانه حدود۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه طرح های آبخوان و آبخیزداری در نظر گرفته تا بخشی از حوادث احتمالی در این منطقه کوهستانی که به ویژه در فصول خاصی از سال شاهد آن هستیم کاهش پیدا کند.
فرماندار ویژه شهرستان کرج در ادامه با اشاره به نیاز مبرم ساخت درمانگاه در منطقه گردشگری محور  کرج – چالوس  اضافه کرد: با توجه به اهمیت ایجاد زیرساخت های درمانی در بخش آسارا، امسال اعتبار خوبی برای راه اندازی مجموعه درمانگاهی نساء پیش بینی شده است.
قاسم پور گفت: ساختمان نیمه کاره بخش آسارا نیز تا پایان سالجاری افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید. 
معاون استاندار البرز در بخش دیگری برنامه های اولویت دار در  بخش آسارا را نیز برشمرد و افزود: عملیات بازسازی محور شمشک – دیزین، رفع مشکلات مربوط به طرح های هادی روستایی، رفع دغدغه های حوزه بهداشتی و درمانی، پیگیری رفع مشکل آبفای روستایی و پسماند در جاده کرج – چالوس، پیگیری موضوع حرائم قانونی مربوط به ادارات از جمله برنامه های اولویت دار در سالجاری بشمار می رود.
 ۸۰۲۹/6993

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرج اعتبارات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۷۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • ثبت ۵۴۰ هزار و ۳۸۸ تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۲۵ درصدی تردد خودرو بین استانی در بوشهر
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است