Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: دولت امروز زحمت می‌کشد، تدبیر می‌کند، مذاکره می‌کند، با طرف‌های خارجی دعوا می‌کند و هر آنچه که از دستش برمی‌آید انجام می‌دهد اما اشتباهاتی که در داخل مرتکب می‌شود وضع را خراب می‌کند. بازار ارز را می‌گویند ثبات پیدا کرده، حتی مدتی است که قیمت‌ها سیر نزولی دارد اما دولت به مردم نمی‌گوید تصمیمش چیست؟ قیمت کنونی ارز در سه برابر قیمت قبل از بحران به تعادل رسید، آثار این اتفاق ضد تولید است و قدرت خرید مردم را به شدت کاهش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مجموع قیمت ارز ثبات پیدا کرد اما در نقطه‌ای که قابل دفاع نیست.

وی در پاسخ این سوال که آیا دولت نقشه راه دارد؟، گفت: مثل دولتی که برنامه و نقشه راه ندارد کار می‌کند چون استراتژی در کار دولت مشاهده نمی‌شود و اقدامات مکملی را که باید انجام دهد، انجام نمی‌دهد. وقتی رکود شدید تورمی ایجاد می‌شود همه دولت‌ها حتی کشورهای سرمایه‌داری به داد مردم‌شان می‌رسند. آمریکا سال ۱۹۳۹ در آغاز جنگ جهانی دوم اجرای کوپن غذا را تصویب کرد. افراد تحت پوشش کوپن غذا متناسب با رونق و رکود کشور کم و زیاد می‌شدند. الان آمریکا به افراد تحت پوشش در قالب کوپن غذا کارت‌های هوشمند می‌دهد. در سال ۲۰۱۳ که اوج آثار بحران ۲۰۰۸ بود ۴۷ میلیون و ۶۳۶ هزار آمریکایی کوپن غذا می‌گرفتند.

وی درباره کوپن هم گفت: کوپن چیست که تابو شده است؟ کسانی مخالف کوپن هستند که شکم‌شان سیر است. ۷۴۷ هزار نفر در طول سال گذشته شاغلانی بودند که بیکار شدند. زندگی شاغلان بیکار شده با جوانی که کار گیر نیاوردند خیلی تفاوت می‌کند، این گروه عموما هزینه خانواده، مسکن و قسط و وام دارند. برخی می‌گویند کوپن بد است و بازگشتش منجر به کمونیسم می‌شود اما من معتقدم کوپن یک تجربه عقلایی بشر است که آمریکا مهد سرمایه‌گذاری دنیا هم این کار را انجام می‌دهد.

توکلی در پاسخ این سوال که «گفته می‌شود بین آقای روحانی و آقای جهانگیری اختلاف‌نظر و حتی بدبینی نسبت به یکدیگر وجود دارد، به نظر شما این مسئله روی عملکرد دولت اثر گذاشته است؟» اظهار داشت: اگر رئیس جمهور با معاون اول و یاری‌دهنده اول خود رابطه خوبی نداشته باشد یا بلعکس، اینکه معاونت نمی‌شود بلکه منازعه است و حتما اتفاق بدی است. امیدوارم چنین اختلافاتی در دولت نباشد.
وی همچنین گفت: امیدوارم دولت بماند و موفق شود. دولت باید یکسری سیاست‌ها و برخی همکارانش را تغییر دهد، چون برخی همکاران دولت ضعیف هستند و این کاره نیستند.

منبع:کیهان کپی متن خبر برچسب ها: احمد توکلی دولت برنامه

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: احمد توکلی دولت برنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۵۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدمستی در برابر مست عشق 

اصل ماجرا چیست؟ مثل این سالها که تبلیغ فیلم‌های ایرانی در شبکه‌های فارسی زبان ماهواره‌ای نادیده گرفته می‌شود، در دهه نود نیز با توجه به تحولات فناوری در مسیر ساخت فیلم بلند و به چالش کشیده شدن ساختارها و ترتیبات اداری، دولت در برابر ساخت فیلم‌های بلند بدون مجوز نرمش نشان داد.
تا قبل از تصویب و ابلاغ دستورالعمل جامع صدور پروانه نمایش در ۱۳ اردیبهشت سال ۱۴۰۰ توسط وزیر وقت ارشاد در دولت دوازدهم، با جلب موافقت موردی وزیر ارشاد در دولت یازدهم تدبیری اندیشیده شده بود که اولا برخورد سلبی و انضباطی اولین گزینه برای برخورد با فیلم‌های بلند نباشد ثانیا در صورت جلب موافقت شورای پروانه نمایش فیلم‌های غیر سینمایی برای اینگونه فیلم‌ها پروانه نمایش غیر سینمایی صادر شود و فیلم در کارنامه تهیه‌کننده و کارگردان به عنوان اثر سینمایی محسوب نشود.
به این خاطر به هنگام تجمیع مقررات در بند ۳ ماده ۶ دستورالعمل صدور پروانه نمایش، عینا موافقت پیشین به منزله یک تجربه مدیریتی مستندسازی شد و شکل رسمی‌تری به خود گرفت. به عبارتی تنها تنبیه سازندگان فیلم‌های بدون مجوز آن بود که از دریافت پروانه نمایش سینمایی محروم شوند و به دنبال آن از راهیابی به جشنواره فیلم فجر و اکران در سینماها(به جز گروه هنر و تجربه) باز بمانند.
فیلم سینمایی «مست عشق» ساخته حسن فتحی نیز چنین وضعیتی داشت. گروه سازنده بدون اخذ مجوز فیلمبرداری پروژه را در ترکیه مشغول شده بود و فقط زمانی که تهیه‌کننده نسبت به بروز مشکلاتی در داخل احساس نگرانی کرد، تقاضای پروانه ساخت نمود. همانطور که توضیح داده شد، مقررات اجازه بررسی تقاضا را نمی‌داد و همه چیز به بعد از ساخت فیلم و بازبینی آن برای صدور پروانه نمایش موکول گردیده بود.
پس اولا فیلمنامه مست عشق مورد بررسی قرار نگرفته بود که با ساخت آن مخالفت شود. ثانیا تصویربرداری پروژه از مدتها قبل کلید خورده بود و تیم سازنده معطل پروانه ساخت نمانده بود.
نکته جالب آن است که فیلم مست عشق سال گذشته موفق به دریافت پروانه نمایش سینمایی شد که خبر از نرمش مرجع نظارتی و مدیریت اقتضایی آن برای برخورد با پدیده فیلم‌های بدون مجوز ساخت است. اما طبق مقررات جاری مست عشق باید پروانه نمایش غیر سینمایی می‌گرفت و برای نمایش عمومی مسیر دیگری را طی می‌کرد. چرا فیلم از این قاعده مستثنی شد؟
به نظر می‌رسد رویکرد مثبت سازمان سینمایی در صدور پروانه نمایش سینمایی یا ناشی از اصلاح و ویرایش مجدد دستورالعمل یادشده است و یا انکه دلایل و توجیهات دیگری مثل اعتبار و حسن شهرت کارگردان در بین بوده است که ما از آن بی‌خبر هستیم.
آنچه اهمیت دارد آن است که در مجموع این اتفاق به نفع سینما و مخاطب تمام شد تا با استقبال نسبتا خوب از فیلم در هفته اول اکران، کفه فیلم‌های جدی در برابر فیلم‌های کمدی اندکی سنگین شود.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900029

دیگر خبرها

  • نام خلیج فارس همیشه ماندگار است
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • ۵ هزار خوابگاه متأهلی تا پایان دولت سیزدهم احداث می‌شود
  • برگزاری روز ملی خلیج‌فارس با نمایشگاه اسناد و نقشه‌های تاریخی در بندر ماهشهر
  • هشدار صنعا نسبت به طرح و نقشه‌های واشنگتن علیه یمن
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • نقاط حادثه خیز با احکام برنامه و منابع مالی مناسب رفع می شود
  • دولت صنعا از سرگیری مذاکرات با عربستان را تکذیب کرد