Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@18:58:01 GMT

جویشگرهای بومی نتوانستند انتظارات را برآورده کنند

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۸۳۸۶۵

جویشگرهای بومی نتوانستند انتظارات را برآورده کنند

جویشگرهای پارسی‌جو و یوز از جمله جویشگرهایی هستند که از دانش پژوهشگاه ارتباطات استفاده کرده‌اند اما به صورت خاص جویشگر «پارسی‌جو» از مدهای حمایتی پژوهشگاه بهره برد و جویشگر یوز از حمایت‌های سازمان فناوری اطلاعات برخوردار است. وحید یزدانیان رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست خبری روز دوشنبه با این توضیحات در پاسخ به سوالات خبرنگاران گفت: اکنون جویشگرها شکل گرفته‌ و در حال ارائه خدمات هستند اما موضوع این است که شاید انتظاری که ما از جویشگرها برای خودمان ترسیم کرده بودیم، محقق نشده است، در همین زمینه هم وزیر ارتباطات، وظیفه‌ای  بر عهده ما گذاشته‌اند تا تحقیقاتی انجام داده و دلیل ناکامی در این زمینه را استخراج کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه گفت: ما از جویشگرها حمایت کرده‌ایم و از این به بعد هم این حمایت ادامه خواهد داشت، موضوع جویشگر را به عنوان یک بیزینس نگاه نکرده‌ایم به همین دلیل دنبال این نیستیم که چند کاربر در آن فعال است و چه درآمدی ایجاد کرده‌اند، اگر نگاه‌مان اقتصادی باشد باید صادقانه بگویم این امر محقق نشده اما جویشگر بومی می‌تواند بستری باشد که یک سری کسب و کار بر بستر آن شکل بگیرد اما الزاما حاکمیت دنبال کار اقتصادی نیست و به تکالیف خود عمل می‌کند.

وی همچنین یادآور شد: جویشگرهای بومی و بهره‌برداری از آن نیاز به فرهنگ‌سازی از سوی همه دستگاه‌ها دارد، تا جایی که وزیر ارتباطات تاکید کرده که استفاده از جویشگرهای بومی باید از سنین پایین اتفاق بیفتد و این مسئله را به فرزندان خود نیز گوشزد کرده است.

یزدانیان افزود: کاربران دو جویشگر  بومی اصلی در مقایسه با جویشگرهای خارجی قابل توجه نیستند؛ اما برای اینکه از این سرویس‌های بومی استقبال شود به الزامات رگولاتوری و فراهم کردن شرایط فرهنگی مناسب، نیاز است. 

همه تحقیقات نباید در پژوهشگاه ارتباطات انجام شود

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این‌که سه پروژه در حوزه اینترنت اشیا اجرایی شده  است، گفت: نقطه عطف اجرای این پروژه‌ها تهیه نقشه راه اینترنت اشیا بوده که به این پژوهشگاه واگذار شده است، نقشه راهی که اکنون در پژوهشگاه طراحی شده، به صورت 100 درصدی امکان پیاده‌سازی ندارد، چرا که در آن نظرات همه لحاظ نشده است.

وی با اشاره به این که پژوهشگاه ارتباطات بر  همین اساس از NGOها تقاضای کمک کرده است، افزود: در سنوات گذشته پروژه‌ای به این پژوهشگاه سفارش داده می‌شد و پژوهشگاه بدون در نظر گرفتن توانمندی‌های خود اقدام به پذیرش طرح‌های پژوهشی می‌کرد و این در حالی است که باید به خاطر داشته باشیم که نمی‌توانیم از صفر تا 100 پروژه‌ها را در این پژوهشگاه انجام دهیم.

با پژوهشگاه فضایی، موازی‌کاری نداریم

یزدانیان درباره شائبه موازی‌کاری پژوهشگاه ارتباطات با پژوهشگاه فضایی، توضیح داد: در بررسی دقیق به این نتیجه رسیده‌ایم که موازی‌کاری وجود ندارد و تمام سفارش‌هایی که از سوی سازمان فضایی به این پژوهشگاه سفارش داده می‌شود، پس از ارزیابی‌های اولیه در خصوص توانمندی‌های پژوهشگاه فضایی است و در صورت لزوم چنین پروژه‌هایی در این پژوهشگاه اجرایی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: ساخت نمونه ماهواره ناهید 2 با همکاری پژوهشگاه فضایی، طراحی و آزمون مدل مهندسی یک ترانسپوندر و دو ترانسپوندر، امکان‌سنجی ساخت نمونه تقویت‌کننده ماهواره ژئو، امکان‌سنجی بهره‌برداری ماهواره مخابراتی با هدف ارائه سرویس IP از جمله پروژه‌هایی بوده که در این پژوهشگاه اجرایی شده است.

تفاهم همکاری‌های علمی بین‌المللی

یزدانیان در مورد همکاری‌های بین‌المللی توسط این پژوهشگاه نیز گفت: زیرساخت‌های همکاری میان پژوهشگاه ارتباطات با اتحادیه جهانی مخابرات و سایر مراکز تحقیقاتی بین‌المللی فراهم است و محدودیتی در انجام پروژه‌های مشترک نداریم، هم اکنون نیز با وزارت علوم در حال تعامل هستیم تا با چند کشور اروپایی تفاهم همکاری‌های علمی فناوری داشته باشیم.

وی گفت: برنامه‌ای نیز از سوی وزارت علوم ساماندهی شده است تا طی دو ماه آینده برای بازدید از چند موسسه تحقیقاتی در آلمان و عقد تفاهم‌نامه فناورانه با این مراکز به آلمان سفر کنیم، تا ضمن اعزام این هیات علمی، به انتقال دانش فنی در حوزه‌های فناوری مانند بیگ دیتا، اینترنت اشیا، ۵G و بلاک‌چِین و استفاده از تجربیات دیگر کشورها دست یابیم.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جویشگر بومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۳۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: بودجه فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان برای سال جاری با ۷۴ درصد رشد به مبلغ ۱,۰۷۴ میلیارد تومان رسید که ۵۴۰ میلیارد تومان آن در سازمان فاوا و مابقی از محل بودجه ستاد، مناطق و سازمان‌ها تامین می‌شود.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه یکی از نکات ویژه در تدوین بودجه ۱۴۰۳، شاخص محورشدن برنامه و بودجه بر اساس اسناد بالا دستی است، اظهار کرد: در این راستا اهداف سازمان فاوای شهرداری اصفهان شامل بهبود تجربه مشتری، افزایش پایداری خدمات، هوشمندسازی خدمات و ارزش‌آفرینی از دارایی‌ها است، همچنین شاخص‌هایی از جمله متوسط پایداری خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات، تعداد خدمات الکترونیکی، غیرحضوری و هوشمند و سهم از اقتصاد دیجیتال برای کمی کردن اهداف مذکور تعیین شده است.

وی افزود: بودجه فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان برای سال جاری با ۷۴ درصد رشد به مبلغ ۱,۰۷۴ میلیارد تومان رسید که ۵۴۰ میلیارد تومان آن در سازمان فاوا و باقی‌مانده از محل بودجه ستاد، مناطق و سازمان‌ها در سال آینده تأمین خواهد شد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان بیان کرد: حدود ۲۰ درصد بودجه موضوع فاوا شهرداری به پشتیبانی خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات و هوشمندسازی تعلق گرفته و باقی‌مانده آن به ایجاد خدمات جدید همچون توسعه فیبرنوری، اصلاح شبکه‌های ارتباطات و محلی، ارتقای مرکز داده موجود و تولید سامانه‌های جدید اختصاص داده شده است.

فردانی با اشاره به سامانه‌های جدید سازمان فاوای شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: طرح «اصفهان من» شامل میز خدمت و اپ، توسعه فیبر نوری در پنج منطقه، سامانه یکپارچه مالی شهرداری، تشخیص هوشمند تخلفات ساختمانی، به‌روزرسانی نقشه‌های پایه شهر بر بستر بانک اطلاعات داده‌های مکانی (SDI) از سامانه‌های با اهمیت این سازمان است.

وی گفت: برای پروژه‌های هوشمندسازی از جمله جانمایی و طراحی مجموعه پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات شامل مرکز داده پشتیبان، مرکز پایش و کنترل هوشمند شهر اصفهان، تأمین پلتفرم شهر هوشمند، راه‌اندازی اشیا هوشمند، تکمیل پروژه نصب پلاک‌های آبی با QR هوشمند، ۱۷۰ میلیارد تومان بودجه اختصاص داده شده است.

فردانی ادامه داد: کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان و میز هوشمندسازی به ریاست شهردار اصفهان، با توجه به لزوم یکپارچگی، هماهنگی و تعامل بین‌بخشی برای دستیابی به اهداف سازمان، همچون گذشته نقش بسزایی در رسیدن به شهر هوشمند و شهر زندگی خواهند داشت.

کد خبر 747412

دیگر خبرها

  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات