Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، احمدحسین زادگان  در این دیدار که در شهر ساحلی رامسر در غرب مازندران برگزار شد، افزود: این استان با تولید سالانه ۷ میلیون تن محصولات کشاورزی، بخش عمده‌ای از محصولات غذایی مورد نیاز کشور را تامین می کند.
وی اضافه کرد: علاوه بر آن مازندران در حوزه گردشگری نیز با داشتن جاذبه‌های طبیعی و آثار تاریخی بیشترین پذیرش گردشگران را نسبت به سایر استان های کشور همساله به خود اختصاص می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده عالی دولت در مازندران اظهار داشت: مازندران با داشتن چنین قابلیت‌هایی می تواند با کشور اتریش که همواره ارتباط تاریخی و فرهنگی قابل احترامی را با جمهوری اسلامی داشت، مبادلات تجاری خود را افزایش دهد.
حسین زادگان در این نشست پیشنهاد انعقاد سه تفاهم خواهر خواندگی با سه شهر این استان را با سه ایالت اتریش ارایه کرد که مورد توافق سفیر اتریش در ایران نیز قرار گرفت.
استفان شولتز سفیر اتریش صبح امروز به منظور دیدار با استاندار مازندران و نشست با فعالان اقتصادی از طریق فرودگاه رامسر در غرب استان به مازندران سفر کرد.
اتریش از کشورهای اروپای مرکزی است که ۹ میلیون جمعیت دارد که در ۹ ایالت این کشور زندگی می کنند.
براساس اسناد تاریخی قدمت ارتباط سیاسی و فرهنگی ایران با اتریش به حدود ۱۶۰ سال می رسد و در سال گذشته رئیس جمهوری کشورمان در آستانه ۱۶۰ سالگی ارتباط ایران با اتریش به وین سفر کرد.
اقتصاد اتریش 
اقتصاد اتریش یک نظام اقتصاد بازار توسعه یافته‌است که سطح زندگی بالایی برای شهروندانش ایجاد کرده‌است. تا دهه هشتاد میلادی بسیاری از صنایع اتریش ملی شدند و با خصوصی‌سازی‌های سال‌های اخیر سطح مالکیت حکومت در اتریش به میانگین سطح مالکیت دولت‌های دیگر اتحادیه اروپا نزدیک شد.
تولید ناخالص ملی کشور اتریش به طور متوسط  حدود ۳۸۵ میلیارد یورو برآورد می‌شود که کمتر از ۲ درصد آن در بخش کشاورزی، ۳۲ درصد در حوزه صنعتی و مابقی در بخش خدماتی است.
/۱۸۹۹/۶۹۸۲

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال اتریش استان های کشور بخش کشاورزی جاذبه های طبیعی گردشگری قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۴۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند

معاون اول رئیس جمهور در دیدار با وزیر تجارت عراق گفت: روابط دوستانه،‌ عمیق و تاریخی دو کشور ایجاب می‌کند که در تبادلات تجاری و اقتصادی، به جای استفاده از ارز کشور ثالث، از پول ملی خود استفاده کنیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور ظهر امروز دوشنبه در دیدار سلمان الغریری وزیر تجارت عراق، با بیان اینکه توفیقات دولت و ملت عراق همواره برای جمهوری اسلامی ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است اظهار امیدواری کرد روز به روز شاهد افزایش توفیقات و رفاه مردم دو کشور باشیم.

مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست مخبر با تاکید بر لزوم گسترش مناسبات اقتصادی و ارتقاء سطح همکاری‌های تجاری جمهوری اسلامی ایران و عراق گفت: روابط تهران و بغداد نزدیک، مستحکم و صمیمانه است و اتحاد دو کشور مایه ضرر و زیان و ترس دشمنان و نقطه امیدواری و رفاه دو ملت است و مردم دو کشور طعم شیرین این اتحاد را در گسترش مناسبات اقتصادی فیمابین خواهند چشید.

وی همچنین لازمه توسعه مناسبات اقتصادی ایران و عراق را تسهیل همکاری بخش خصوصی دو کشور دانست و افزود: بخش خصوصی ایران به دلیل روابط صمیمانه دو کشور و همچنین وجود عتبات عالیات، انگیزه بالایی برای فعالیت در عراق دارند که لازم است کمیسیون همکاری‌های مشترک، موانع پیش روی توسعه مراودات تجاری فی مابین را شناسایی و نسبت به رفع این مشکلات اقدام کند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ایران و عراق باید در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند تصریح کرد: روابط دوستانه،‌ عمیق و تاریخی دو کشور ایجاب می‌کند که در تبادلات تجاری و اقتصادی، به جای استفاده از ارز کشور ثالث، از پول ملی خود استفاده کنیم.

مخبر در بخش دیگری از سخنان خود از وعده صادق و پاسخ محکم جمهوری اسلامی ایران به رژیم اشغالگر قدس بعنوان یک نقطه تاریخی یاد کرد و اظهار داشت: امروز هیمنه آمریکا و اسرائیل با ایستادگی محور مقاومت کاملا در هم شکسته و علی رغم اینکه آنها تمامی امکانات خود را بسیج کرده‌اند نتوانسته‌اند به اهداف خود دست پیدا کنند به همین دلیل به کشتار زنان و کودکان در غزه روی آوردند.

وزیر تجارت عراق نیز در این دیدار ایران را سرزمین تاریخ،‌ تمدن و اندیشه توصیف کرد و گفت: بغداد به دنبال تقویت جدی در مناسبات تجاری با تهران است و این موضوعی است که نخست وزیر عراق نیز آن را به‌عنوان یک اولویت دنبال می‌کند.

سلمان الغریری با اشاره به وجود کالاها و محصولات ایرانی در عراق خاطر نشان کرد: عراق بازار خوبی برای کالاهای ایرانی است و ما همواره خواهان تقویت واردات محصولات ایرانی به عراق هستیم.

وزیر تجارت عراق از ایران بعنوان یکی از مهمترین شرکای تجاری خود یاد کرد و افزود: به‌عنوان وزیر تجارت عراق و رئیس طرف عراقی کمیسیون همکاری‌های مشترک دو کشور آمادگی دارم موانع و مشکلات پیش روی تجار ایرانی را برای توسعه فعالیت‌های خود در عراق مرتفع کنم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • ستاره اتریش یورو را از دست داد
  • رسمی: ستاره اتریش یورو را از دست داد
  • چرا اظهارات بایدن برای هند و ژاپن غافلگیرکننده بود
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • پایان روابط تجاری ترکیه ـ اسرائیل/ اردوغان در جنگ غزه به دنبال چیست؟