Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار بسیج در شاهرود، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود به همراه معاون فرهنگی این دانشگاه، با حجـت‌الاسلام و المسلمین عباس امینی امام جمعه محترم مردم شاهرود در دفتر وی دیدار و از عملکرد چهارده ماهه خود در دانشگاه و بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) گزارشی را ارائه و برنامه‌های پیش رو را تبیین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در ابتدای این دیدار با ابراز خرسندی از این ملاقات این واحد دانشگاهی را جزو معدود واحد‌های دانشگاه آزاد دانست که دارای بیمارستان است و تصریح کرد: داشتن بیمارستان برای ما بسیار ارزشمند است؛ چون این بیمارستان جنبه آموزشی و درمانی دارد و ما با وجود آن می‌توانیم دانشجویان خوبی در رشته‌های علوم پزشکی تربیت کنیم. بیمارستان ما یک بیمارستان عمومی غیردولتی است به این معنی که در بیمارستان خاتم الانبیا (ص) خدمات با هزینه بسیار پایینتر، ولی در حد کیفیت خدمات بیمارستان‌های خصوصی ارائه میشود.
دکتر سید احمد ابوالقاسمیفر در مورد شرایط مالی و بیمه‌ای این بیمارستان ابراز کرد: با شروع دوران مدیریت اینجانب در دانشگاه با همه بیمه‌ها قرارداد بسته شد و با بیمه‌هایی که قرار داد آن‌ها منقضی شده بود قرارداد جدید منعقد شد و اکنون بیمارستان با تمامی بیمه‌های پایه و تکمیلی قرارداد دارد. همانگونه که مستحضرید بیمارستان یکی با تجهیزات و دیگری متخصصین روی پاست و ما مطالبات پزشکان را هر ماهه پرداخت کرده ایم و همین باعث ایجاد امیدواری و رضایت پزشکان بیمارستان شد و برخلاف آنچه در مورد وضعیت مالی بیمارستان در گذشته تبلیغ شده بود شرایط بیمارستان از نظر مالی تحت مدیریت و کنترل قرار گرفت. همچنین با ۶ پزشک متخصص جدید قرارداد منعقد شد از جمله سونوگرافی که نتایج آن اکنون مشهود است. درآمدزایی بیمارستان هم از قبل بهتر شده است و قصد داریم از نظر مالی بیمارستان را به نقطه سر به سر برسانیم.
وی در خصوص اقدامات انجام شده و برنامه‌های پیش رو در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) گفت: یکی از برنامه‌هایی که در بیمارستان پیش رو داریم افتتاح ICU جدید بیمارستان می‌باشد که هم اکنون آماده بهره برداری است و راه اندازی بخش ریکاوری بیمارستان را هم از اواخر سال گذشته شروع کردیم که آماده بهره برداری شد. همچنین ما توانستیم جراح‌های خوبی جذب کنیم و برای بهره گیری مناسب از وجود ایشان اتاق عمل جدید لازم بود لذا اتاق عمل شماره ۴ هم که از اواخر سال قبل برای آماده سازی آن آغاز به کار شد آماده افتتاح است و قصد داریم از آقایان دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی برای افتتاح ICU و اتاق عمل جدید و بخش ریکاوری دعوت به عمل آوریم. اخیرا هم به روزرسانی و تجهیز بخش نوزادان را در دستور کار داریم و فضای ویژه‌ای به این بخش اختصاص داده ایم. همچنین توانستیم با خرید دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان را از حیث تامین اکسیژن از خارج بیمارستان بی نیاز کنیم که نگرانی ما را در این مورد حساس برطرف می‌کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود خاطر نشان کرد: اگرچه ما دوست نداریم که هیچ یک از همشهریان ما بیمار باشند، اما عملکرد ما باید به گونه‌ای باشد که در صورتی که یکی از همشهریان بیمار شد بیمارستان ما را برای درمان انتخاب کند. یکی از ملاک‌ها اشغال تخت است که در تابستان امسال به درصد بالایی دست یافته ایم.
دکتر سید احمد ابوالقاسمی فر در خصوص وضع مالی دانشگاه گفت: البته تعداد دانشجویان در سال‌های اخیر کاهش چشمگیری داشته، ولی این وضعیت مخصوص دانشگاه ما نیست و در تمام کشور شاهد این کاهش بوده ایم. منتها مساله اینجاست که دانشگاه آزاد هزینه‌های خود را خودش تامین میکند و لذا باید برای جبران کاهش درآمد حاصل از شهریه تدبیری بیاندیشد. برنامه ما از زمان تصدی سرپرستی دانشگاه استفاده از سرمایه عظیم دانش اعضای هیات علمی برای ورود به عرصه صنعت و تولید ثروت از راه تولید علم بوده است که توانسته ایم در همین مدت کوتاه گام‌های بلندی برداریم و با بسیاری از سازمان‌ها از جمله شهرداری، آستان قدس رضوی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان نظام مهندسی، شرکت نفت و ... تفاهم نامه‌هایی منعقد کرده ایم.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در خصوص برنامه خود برای دانشجویان بعد از فراغت از تحصیل گفت: با بسیاری از صنایع شاهرود مثل طب پلاستیک رایزنی‌هایی کرده ایم که دانشجویان ممتاز ما را با رویه‌ای مشخص پس از گذراندن دوره‌های آموزش مهارتی مرتبط و دوره کارآموزی در محل همان شرکت پس از فارغ التحصیلی به کار بگیرند.
رئیس شورای تخصصی فرهنگی دانشجویی دانشگاه‌های آزاد استان سمنان از وضع فرهنگی دانشگاه از جمله بحث رعایت آراستگی و شؤونات هم گزارش داد که تا کنون جلسات مستمر در این خصوص با حضور مسؤولین و اساتید علاقمند شکل گرفته است و به طور مختصر آنچه به جمع بندی رسیده ایم این است که باید در این موضوع روی معرفت و شناخت و فرهنگسازی کار کنیم تا برخورد‌های انتظامی مگر اینکه کسی باعث ناامنی شود و آرامش روانی دانشجویان را از بین ببرد.
ابوالقاسمی فر در پایان سخنان خود از امام جمعه در خصوص حمایت‌های بی دریغ خود از مجموعه مدیران، اساتید و کارکنان دانشگاه قدردانی کرد.
در ادامه معاون فرهنگی-دانشجویی دانشگاه آزاد شاهرود برنامه‌های گسترده فرهنگی و دانشجویی خود را تبیین کرد. حجه الاسلام والمسلمین نظری از لزوم ارتباط دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه در شهرستان سخن گفت و پی گیری برنامه‌های مشترک را ضروری دانست.
عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود همچنین پیشنهاد داد که کارگاه مشترک اساتید دانشگاه‌ها و حوزه‌ها با موضوع تبیین بیانیه گام دوم انقلاب تشکیل شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۵۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول بی‌واسطه با مردم

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در ابتدای این برنامه، دلاوری؛ مجری برنامه مسئله مهاجرت نخبگان از کشور را مطرح می‌کند و از دکتر محمدعلی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی علت این مسئله شایع را جویا می‌شود که دکتر طهرانچی در پاسخ به این سوال می‌گوید: وقتی که دانشجویان برای دریافت مدرک دانشگاهی به ما مراجعه می‌کنند کم و بیش در جریان آمار مهاجرت‌ها چه در رشته‌های پزشکی و چه در رشته‌های غیرپزشکی قرار میگیریم.

بیشتر بخوانید: دانشگاه آزاد با نوآوری و خلاقیت برای ماندن علم و هنر در این سرزمین تلاش می‌ کند

دکتر طهرانچی با بیان اینکه امید به آینده مهمترین نقطه ای است که هر فردی برای خود ترسیم میکند، ادامه داد: بچه‌های ما مشکل امروز ندارند، مشکل بچه‌های ما مشکل فردا است. حقیقت این است که ما توقعاتی را به وجود آورده‌ایم که بچه‌های ما از سر کلاس درس به آینده روشن فکر می‌کنند اما این آینده پشتوانه‌ای ندارد. ما باید دانشگاه امیدآفرین تولید کنیم.

دکتر طهرانچی در پاسخ به این سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه آیا دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر تولید دانشگاه امیدآفرین موفق بوده است؟ هم گفت: معتقدم ما در دانشگاه آزاد اسلامی ریل گذاری این مسیر را به خوبی انجام داده‌ایم.

اما در بخش بعدی دوربین برنامه بی‌واسطه به شهر مجلسی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی میرود. دکتر طهرانچی در خصوص این واحد به مجری برنامه توضیح می‌دهد: واحد مجلسی یکی از بهترین واحدهای آموزشی بود اما به مرور تعداد دانشجویان این واحد کم شد به گونه ای که وقتی ۵ سال پیش من به دانشگاه آزاد آمدم این واحد جزو واحدهای زیان ده بود بنابراین ریل دانشگاه را عوض و این واحد به سایت فناوری تبدیل شد.

تجلی گام دوم دانشگاه در واحد مجلسی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: امروز در دانشگاه گام دوم قدم می‌زنیم که نسل فناوری از نسل آموزش جدا شده است. دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان امسال ۲ ماه از حقوق را میتواند تأمین کند.

ثبت ۶۰ نوع بذر هیبریدی در دانشگاه آزاد اصفهان

اما در بخش بعدی، دوربین برنامه بی واسطه به معرفی شرکت دانش بنیان «نگین بذر دانش» واحد مجلسی می‌پردازد. مریم گل آبادی سهامدار و رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان نگین بذر دانش از ثبت ۳۶ نوع بذر هیبریدی خبر می‌دهد و می‌گوید: امسال ۲۴ رقم دیگر نیز به ثبت خواهد رسید.

دکتر طهرانچی در تکمیل صحبت‌های گل‌آبادی خاطرنشان کرد: در گذشته کشاورز بذر را از محصول خود میگرفت اما امروز محصولاتی چون گوجه، خیار، فلفل دلمه و...بذر نمی‌دهند و عقیم هستند بنابراین کشاورزان نیازمند این هستند که بذر را بخرند. این بذر از ترکیه، اسپانیا و خارج از کشور می‌آمد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: واقعیت این است که دانشگاه مدرن و نسل جدید همین دانشگاه است و نه ساختمانهایش! یک اندیشمند اروپایی می‌گوید دانشگاه های جهان اگر به همین شیوه پیش بروند به موزه تبدیل می‌شوند و هوش مصنوعی از ما بهتر تولید می‌کند.

دانشگاه، آزمایشگاه فناوری است

دکتر طهرانچی ادامه داد: اینجا آزمایشگاه فناوری است. زندگی علمی گسترش پیدا کرده و فناوری و نوآوری زنجیره‌ای شده است که دانشگاه باید این امتداد را داشته باشد. اینجا گوجه و خیار انبوه تولید نمی‌شود بلکه بحث بذر و بوته های بذری است که سرمایه ملی کشور است.

اما در ادامه دلاوری مجری برنامه از گل آبادی رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان نگین بذر دانش سوال میکند که این شرکت چند درصد یا چه بخشی از بذر ایران را تامین می‌کند؟ که گل آبادی توضیح می‌دهد: پیش بینی ما این است که امسال بتوانیم بین ۵ تا ۷ درصد بذر مورد نیاز کشور را تامین کنیم اما چشم انداز ما تا تامین ۳۰ درصدی برای ۵ سال آینده است.

گل آبادی تصریح کرد: قیمت تمام شده ما نصف قیمت جهانی است به علاوه اینکه محصول تولیدی ما با آب و هوای کشور خودمان سازگار است.

دکتر طهرانچی در ادامه می‌افزاید: سلامت غذایی و امنیت غذایی دو بحث جدا از یکدیگر هستند در واقع استقلال سیاسی، استقلال غذایی می‌خواهد و اگر لاین مرغ، گوجه و...نبود از ابزار تحریم مردم را محروم میکردند.

مدل دانشگاه تبدیل دانش به فناوری است

اما پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان که در ادامه این گفت و گو وارد برنامه می‌شود، تصریح میکند: تبدیل دانش به فناوری یکی از محورهای اصلی و روال این دانشگاه است.

ادامه دارد

نرگس موذنیان کد خبر: 1228631 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • دانشگاه جای رفتارهای وحشیانه با دانشجویان و اعضای هیات علمی نیست
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیئت علمی لغو شد
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی لغو شد