Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ ممنوعیت واردات پوشاک و نیز مباره با قاچاق آن به کشور گویی جواب داده و حجم قاچاق پوشاک را کاهش داده است. پیشتر به دلیل بالا بودن حجم واردات قاچاق پوشاک به کشور واردات آن همانند کالا‌های دیگر ممنوع اعلام شد، این درحالی بود که این ماجرا به کاهش واردات کالای قاچاق کمکی نمی‌کرد؛ این مقوله با آمار قبلی ادامه داشت، اما آمار جدید گویای کاهش حجم قاچاق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در همین ارتباط سعید جلالی قدیری، دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک در خصوص ممنوعیت واردات پوشاک که از خرداد سال گذشته اعمال شد گفت: مشکلات ما در بحث پوشاک، واردات بی‌رویه آن بود که به صورت قانونی انجام نمی‌شد و به قاچاق پوشاک دامن می‌زد.

وی حجم قاچاق پوشاک تا پایان سال ۹۶ را ۳ میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: این درحالی بود که کل واردات قانونی ۶۰ میلیون دلار برآورد شده بود؛ به این معنی که حجم بیشتر پوشاک وارداتی قاچاق بوده است.

وی افزود: از آنجایی که در سال ۹۷ یک شوک ارزی به اقتصاد ایران وارد شد و نرخ ارز چند برابر بالا رفت دولت تصمیم گرفت به یکسری از کالا‌ها دیگر ارز دولتی اختصاص ندهد و در نتیجه به واردات پوشاک ارزی تعلق نگرفت، ولی در نهایت آن ۳ میلیارد دلار هنوز در حال ورود به کشور بود.

جلالی قدیری در این باره ادامه داد: از بهمن ماه سال گذشته ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با همکاری یکسری نهاد‌های دیگر مثل وزارت صنعت و معدن به ممنوعیت واردات پوشاکی که فاقد کد‌های شناسه هستند مبادرت کرد، یعنی مبارزه با آن در سطح عرضه؛ زیرا هنگام آزادی واردات دستورالعمل‌هایی مبنی بر ثبت برند‌های خارجی پوشاک و کد‌های شناسه کالا و رهگیری که ذیل ماده ۱۳ مبارزه با قاچاق کالا و ارز بود وجود داشت، به این صورت که هنگام ثبت سفارش باید برای پوشاک وارداتی کد‌های شناسه الصاق می‌شد که قابل ارزیابی باشد، یعنی اگر ماموران سازمان تعزیرات، حمایت یا بقیه ارگان‌ها مثل ناجا که در هنگام مراجعه به فروشگاه‌ها امکان برخورد دارند اگر پوشاکی فاقد کد شناسه را شناسایی کنند پوشاک قاچاق محسوب می‌شود و آن ضابط ملزم است که مطابق قانون آن جنس را ضبط کند.

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک در مورد برخورد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سایر نهاد‌ها با اجناس قاچاق اظهار کرد: این برخورد با ۱۱۰ فروشگاه در ۱۰ تا ۱۵ مرکز شروع شد و اعتراضات زیادی هم به همراه داشت، اما از آنجایی که از سال ۹۶ ابلاغ و ۲ تا ۶ ماه به آن‌ها فرصت داده شده بود ستاد زیر بار این موضوع نرفت و برخورد‌های خود را ادامه داد، البته این ۱۱۰ فروشگاه درصد کمی از فروشگاه‌های متخلف در این حوزه بودند و باید این برخورد‌ها عمومیت بیشتری در خود تهران و شهرستان‌ها پیدا می‌کرد. بعد از بهمن ماه مدتی این برخورد‌ها فروکش کرد و امسال نیز از اواخر خردادماه دوباره ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سازمان تعزیرات و سایر نهاد‌ها برخورد‌های خود را شروع کرده‌اند.
حجم قاچاق پوشاک کاهش یافته است

جلالی قدیری در خصوص کاهش حجم قاچاق پوشاک افزود: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرده است با برخورد‌هایی که صورت گرفته حجم قاچاق کاهش پیدا کرده است؛ به طوری که از بهمن ماه سال گذشته تا الان حجم قاچاق از ۲.۷ میلیارد دلار به ۲.۵ میلیارد دلار کاهش یافته است یعنی چیزی در حدود ۲۰۰ میلیون دلار. این کاهش تا حد کمی نیز این ملموس است، زیرا تولیدکنندگان داخلی مقداری افزایش تولید داشته‌اند؛ هرچند که به دلیل جهش نرخ ارز، قدرت خرید مردم هم پایین آمده است.

وی در پایان درخصوص چشم‌انداز بازار پوشاک گفت: از آنجایی که قاچاق پوشاک با هر قیمت دلار سود خوبی در بردارد و قدرت خرید مردم نیز کاهش محسوسی داشته است، در صورتی که این برخورد‌ها مستمر باشد و از طرف دیگر برخورد‌های حمایتی در سطح تولید همراه با هم انجام گیرد می‌توان به رشد صنعت پوشاک کشور امیدوار بود. منبع: اقتصاد24 برچسب ها: رویداد24 ، قاچاق پوشاک ، ممنوعیت واردات پوشاک ، واردات پوشاک ، کاهش حجم قاچاق پوشاک ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، قاچاق کالا ، کاهش قدرت خرید مردم ، قدرت خرید مردم سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 قاچاق پوشاک ممنوعیت واردات پوشاک واردات پوشاک ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قاچاق کالا کاهش قدرت خرید مردم قدرت خرید مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۴۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا

بعد از مجلس نمایندگان کنگره، سنای آمریکا نیز لایحه ممنوعیت واردات اورانیوم غنی شده از روسیه را تصویب کرد و اکنون این سند بعد از  امضای آن توسط جوبایدن، اجرایی خواهد شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، سنای آمریکا شب گذشته، سه‌شنبه، به اتفاق آرا لایحه مربوط به ممنوعیت واردات اورانیوم غنی شده از روسیه را تصویب کرد.

پیش از این، این طرح به تصویب مجلس نمایندگان کنگره رسیده بود. اکنون این سند باید به امضای جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برسد. کاخ سفید از قبل اعلام کرده است که از این لایحه حمایت می‌کند.

به گزارش آژانس خبری بلومبرگ، این سند به اتفاق آرا در سنا به تصویب رسید. این قانون بعد از امضای رئیس جمهور، واردات اورانیوم روسیه به ایالات متحده را 90 روز پس از اجرایی شدن ممنوع خواهد کرد، البته معافیت‌های موقت را تا ژانویه سال 2028 مجاز دانسته است.

بدین ترتیب، این ابتکار به وزارت انرژی ایالات متحده اجازه می‌دهد، در توافق با وزیر امور خارجه و وزیر خزانه داری، مجوزهایی را برای واردات اورانیوم روسیه در حجم‌های مجاز توسط قوانین فعلی ایالات متحده صادر کند. این سند همچنین تعهداتی را بر وزارت نیرو تحمیل می‌کند تا گزینه‌هایی را برای جایگزینی اورانیوم وارداتی از روسیه در اختیار کنگره قرار دهد.

دولت جو بایدن ماه‌ها تلاش کرده بود تا واردات اورانیوم غنی شده از روسیه را ممنوع کند و تا قبل از این، بررسی این ابتکارعمل در کنگره "به بن بست" رسیده بود.

طبق اطلاعات وزارت انرژی ایالات متحده، روسیه نزدیک به یک چهارم اورانیوم غنی شده مورد استفاده برای سوخت بیش از 90 راکتور هسته ای تجاری را تامین می‌کند.

پیشتر، در اواسط ماه آوریل، بایدن از تولید اولین 90 کیلوگرم اورانیوم غنی شده در ایالات متحده خبر داد. به گفته او، انتظار می‌رود تا پایان سال حدود یک تن اورانیوم تولید شود که انرژی 100 هزار خانه را تامین خواهد کرد.

پیش از این، در اواخر ماه مارس، گزارشی از سوی شورای مشورتی امنیت بین‌المللی به ریاست آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه، یادآور شد که وابستگی به سوخت هسته‌ای روسیه تهدیدی حیاتی برای امنیت ملی ایالات متحده است.در این گزارش همچنین اشاره شده که روسیه بر بازار جهانی سوخت هسته ای تسلط دارد و باید اقداماتی در این زمینه انجام شود. 

ریابکوف: انتقال گلوله‌های حاوی اورانیوم توسط آمریکا به کی‌یف یک اقدام جنایتکارانه استواکنش مسکو به تحریم‌های جدید کشورهای غربی علیه روسیهاتحادیه اروپا طرح تعیین سقف قیمت نفت علیه روسیه را تشدید می‌کند

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • فقر و فقدان قدرت خرید اخلاق اجتماعی را مخدوش می‌کند
  • دفاع هوایی پاشنه آشیل اتحادیه اروپا
  • اعمال ممنوعیت جابجایی دام و برخورد با متخلفین در کاشمر
  • کاهش سرقت در کشور/ تاکید بر ارتقاء قدرت کشف جرایم و برخورد قاطع با سرقت
  • کاهش سرقت در کشور/ تاکید بر ارتقاء قدرت کشف جرائم و برخورد قاطع با سرقت
  • اقتصاد پاشنه آشیل کشور است
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • کشف ۲۴ میلیارد پوشاک قاچاق در رودبار