Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرتیپ داود عامری روز سه شنبه در حاشیه نشست خاطره نگاری در گفت و گو با خبرنگاران در یزد افزود: این حرکت جهادی و موثر در راستای تحقق اهداف و ارزش‌های نظام و انقلاب اسلامی و ترویج فرهنگ دوران هشت سال دفاع مقدس در بین مردم بخصوص جوانان انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در این راستا علاوه بر تلاش مضاف جهادی در کشور با همکاری بخش‌های مختلف در تهیه فرهنگ مکتوب به دنبال توسعه نشر دیجیتال آثار دفاع مقدس نیز هستیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این مسئول فرهنگی کشور ، تدوین برنامه‌های ‌جامع  در حوزه ادبیات و تاریخ دفاع مقدس جزو طرح‌های کلانی است که از جمله آنها باید به برگزاری نشست‌های قلم در استان‌ها با هدف ترغیب نویسندگان فعال در این حوزه اشاره کرد.

عامری به برگزاری ۲  جشنواره برای سال جاری خبر داد و یادآور شد:  علاوه بر جشنواره کتاب سال دفاع مقدس، جشنواره جایزه یوسف نیز پیش بینی شده است.

وی از دیگر برنامه‌ها را، انتخاب برخی آثار برجسته حوزه ادبیات پایداری برای ترجمه به سایر زبان‌های دنیا و عرضه این آثار در نمایشگاه‌های بین‌المللی ذکر کرد.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور با اشاره به مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش فعالیت‌ها در این حوزه اظهار کرد: علاوه بر توسعه نشر دیجیتال ، سالانه یک هزار و  ۵۰۰ عنوان کتاب منتشر می‌شود.

به گفته عامری فرهنگ دفاع مقدس یک گنج پربها و تمام نشدنی است و نتیجه  آن تقویت اراده و اعتماد به نفس ملی است.

وی همچنین به سوالات خبرنگاران در خصوص ترویج فرهنگ مقاومت در نسل جوان، برگزاری نشست‌های فرهنگی ، چاپ کتاب و بهره گیری از رسانه‌ها پاسخ داد.

سیزدهمین نشست تخصصی خاطره‌نگاری دفاع مقدس با موضوع بررسی مرزهای خاطره‌نویسی و داستان  با حضور جمعی از مسئولان، نویسندگان، منتقدان و کارشناسان استان‌های خراسان جنوبی، کرمان، اصفهان، سیستان و بلوچستان و یزد در این شهر برگزار شد.

نقد و بررسی کتاب «سالار تکریت»؛ خاطره جانباز و آزاده یزدی «سیدحسین سالاری» که به قلم «مصطفی زمانی‌فر» نوشته شده است نیز برگزار شد.

«سالار تکریت» مجموعه خاطره ۳۰ ماه اسارت جوان ۱۸ ساله در اردوگاه ۱۱ تکریت عراق است که با هدف تبیین بخش مهمی از تاریخ دفاع مقدس از زبان یک سرباز عادی بیان شده است.

یزد بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵، یک میلیون و ۱۳۸ هزار نفر جمعیت دارد که از این تعداد ۳۰۰ هزار نفر عضو اقشار مختلف بسیج هستند و شمار رزمندگان هشت سال دفاع مقدس آن به  ۵۰ هزار نفر می رسد.

۷۵۳۶/ ۲۰۴۷/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد ادبیات دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۸۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ در نشست امروز شورای فرهنگی عمومی گیلان، اولویت‌های تاکید بر تقویت هرچه بیشتر سبک زندگی اسلامی - ایرانی با محوریت زیست عفیفانه، تقویت بنیان خانواده و پیشگیری از کاهش نرخ زادآوری، بهره گیری مناسب از ظرفیت‌ها و جلب مشارکت‌های مردمی برای تقویت امور فرهنگی، اجتماعی و دینی، تعمیق و ترویج آموزش‌های مرتبط با بنیان‌های فکری و رفتاری در قبال ارزش‌های اسلامی و انسانی و لزوم حمایت از روند تولید و توزیع محصولات فرهنگی با لحاظ فرهنگ بومی و محلی تصویب شد.

نماینده‌ی ولی فقیه در گیلان در این نشست تحلیلی از نقش گیلان به عنوان دروازه‌ی ورود و خروج کشور به اروپا ارایه کرد و مواجهه‌ی با فرهنگ منحط و بیگانه را از تهدیداتی دانست که تا امروز در بستر تاسی از آموزه‌های ناب شیعی و ارادات به مکتب اهل بیت توانسته هویت تاریخی مردم این دیار را حفظ کند.

آیت الله فلاحتی همچنین گردشگر پذیر بودن گیلان را از دیگر عواملی دانست که موجب شده زمینه‌ی رویارویی فرهنگ بومی استان با خرده فرهنگ‌های سایر مناطق ایران فراهم شود و این روند اگر به درستی پایش و نظارت نشود میتواند به بروز تهدیداتی درحوزه‌های اجتماعی و فرهنگی گیلان منجر شود.

امام جمعه‌ی رشت افزود: میهمان پذیر بودن مردم گیلان باعث شده تا زمینه‌ی افزایش روزافزون گردشگران از سراسر کشور به این استان فراهم آید.

وی در ادامه با قدردانی از تلاش‌های مستمر مجموع دستگاه‌های فرهنگی، نظارتی و انتظامی برای ترویج فرهنگ زیست عفیفانه با محوریت عفاف و حجاب و پیشگیری از بی مبالاتی‌های فرهنگی در جامعه ، اضافه کرد: تداوم این روند، در بستر بهره گیری از همراهی مردم می‌تواند مظاهر فرهنگ مخرب در روند رفتار‌های اجتماعی را به حاشیه رانده و زمینه‌ی حرکت به سوی تعالی را فراهم کند.

امیر حسین طاهری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان هم در سخنانی با تشریح اولویت‌های فرهنگی - اجتماعی استان، لزوم تاسی از نقشه‌ی مهندسی فرهنگی کشور را با لحاظ مولفه‌ها و برش‌های استانی خواستار شد.

حجت الاسلام والمسلمین عادلی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در گیلان هم در این نشست از برگزاری اجتماع مردمی برای حمایت از عفاف و حجاب خبر داد و افزود: این همایش ۲۲ اردیبهشت ماه با دعوت از یک سخنران ملی در رشت برگزار خواهد شد. 

در ادامه‌ی این نشست، هر یک از اعضای شورای فرهنگ عمومی گیلان در سخنانی، با اشاره به عمده‌ترین تهدیدات فرهنگی و چالش‌های دیدگاهی نسل جدید، بر لزوم حفاظت از فرهنگ ملی و بومی و نحوه‌ی مواجهه و مقابله با فرهنگ مهاجم تاکید کرده و تقویت شاخص‌های ملی و دینی را در ایجاد مصونیت مقابل تهاجم فرهنگ بیگانه، اثر بخش دانستند.

دیگر خبرها

  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • افتتاح موزه‌های دفاع مقدس در ۵ استان کشور
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم
  • دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • ارگان‌زدگی؛ گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب است
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا