Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی شهیدی پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف برق یکی از راهکارهای موثر در مدیریت و اصلاح الگوی مصرف انرژی را جلب مشارکت مردم برشمرد.

وی بابیان اینکه این شرکت در حوزه مدیریت مصرف در بخش کشاورزی طرح‌هایی در نظر گرفته  که کشاورزان همدانی همکاری خوبی در این زمینه داشته اند، گفت: ۲ هزار و ۱۹۱ کشاورز در طرح‌های کاهش پیک بار تابستان ۹۸ مشارکت کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهیدی با تاکید بر اینکه حداکثر دیماند کاهش یافته از ۱۵ خرداد ماه تا ابتدای تیر ماه سال جاری ۸۱ مگاوات بوده که شامل ۱۹۳ میلیون تومان پاداش تخصیص یافته به کشاورزان همکار در طرح‌ها می‌شود، گفت: ۳۰۳ مشترک صنعتی، ۸۹ اداره، ۷۸ مشترک تجاری، ۵ هزار و ۹۵۲ کشاورز، ۴۱ ایستگاه CNG و ۷۳ مولد خودتامین در طرح‌های تشویقی پاسخگویی بار امسال شرکت کرده‌اند.

وی با اشاره به توزیع  ۱۹هزار و ۴۸۰ برگه بروشور بین مشترکین و برگزاری جلسات آموزشی- توجیهی برای بیش از ۵۰ مشترک صنعتی و بیش از ۱۲۵ کشاورز در استان همدان گفت: در راستای ارائه راهکارهای مدیریت مصرف و تلاش برای جلب مشارکت مشترکین از ۱۲۹ واحد صنعتی و ۳۵۵ واحدهای تجاری بازدید به عمل آمد و نکات آموزشی به آنها ارائه شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان بابیان اینکه ۶۱ مورد از ادارات نیز در ساعات اداری و غیراداری به منظور بررسی وضعیت مصرف آنها و ممیزی و تعیین رده مصرف انرژی برای ترغیب به بهینه‌سازی مصرف انرژی و اعلام نتیجه به آنها مورد بازدید قرار گرفت به بازدید از مساجد و حسینیه‌ها و تعویض لامپ‌های پر مصرف و ارائه الگوهای بهینه‌سازی و مدیریت مصرف انرژی به خادمان مساجد اشاره کرد و  گفت: لامپ‌های پرمصرف در بخش تجاری جمع‌آوری و با لامپ‌های کم مصرف و ال ای دی جایگزین شد.

شهیدی با بیان اینکه مجوز دادستانی در برخی از شهرستان‌های استان همدان برای برخورد با مشترکین پرمصرف در بخش سایر مصارف اخذ شده است، افزود: مکاتبه با ادارات در خصوص رعایت نکات صرفه‌جویانه در ساعات اوج بار روز و به کارگیری مولد نیز انجام شده است.

کد خبر 4681390

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت برق همدان برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۳۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسه یکتا ارتباطی با افزایش مالیات ندارد

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل گفت: دریافت شناسه یکتا برای صاحبان واحدهای صنفی و کسب وکارها هیچ ربطی با افزایش مالیات ندارد و در این زمینه انتظار می‌رود به شایعات توجهی نشود. - اخبار استانها -

یعثوب نژادمحمد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: شناسه یکتا که آخرین مهلت دریافت آن برای صاحبان حرف و واحدهای صنفی تا 25 اردیبهشت ماه است، جز ضرورت‌ها و الزامات فضای کسب و کار و فعالیت‌های اقتصادی است.

وی تصریح کرد: تاکنون بیش از هشت هزار و 758 مورد شناسه یکتا در سطح استان اردبیل صادر شده تا دارندگان پروانه‌های کسب و کار قدیمی بتوانند مجوزهای خود را از حالت کاغذی به الکترونیکی درآورند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل گفت: آخرین مهلت برای دریافت شناسه یکتا 25 اردیبهشت ماه است و صاحبان کسب و کار و صنوف مختلف باید در سریعترین زمان نسبت به دریافت شناسه یکتا اقدام کنند.

نژادمحمد افزود: از طریق گوشی تلفن همراه با ورود سه کد شماره سریال کارت ملی، شناسه و کد صنفی و کد پستی محل کسب به راحتی می‌توان در درگاه ملی مجوزها شناسه یکتا را رایگان دریافت کرده و به صورت غیرحضوری مجوز الکترونیکی دریافت کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: از این به بعد خدمات تنها برای دارندگان شناسه یکتا از سوی اتحادیه‌ها و نظام صنفی ارائه می‌شود و افرادی که نسبت به مجوز شناسه یکتا اقدام نکنند، از هرگونه فعالیت و حمایت محروم خواهند شد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل اضافه کرد: در 2 سال اخیر برای بیش از 71 هزار درخواست صدور مجوز کسب و کار در استان اردبیل رسیدگی شده و مجوز قانونی و لازم صادر شده است. 47 هزار مجوز صادر شده ثبت محور و مابقی کسب و کارهای خدماتی بوده است.

نژادمحمد یادآور شد: تمام تلاش مجموعه امور اقتصادی و دارایی بر این است تا مجوزهای کاغذی از رده خارج شده و تبدیل به مجوزهای الکترونیکی با شناسه یکتا شوند تا امکان حمایت از این واحدها با شرایط بهتر فراهم آید.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • پلمپ ۱۷ باشگاه ورزشی ورامین در دستور کار
  • شناسه یکتا ارتباطی با افزایش مالیات ندارد
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند
  • مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه چه مضراتی دارد؟
  • خطرات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه