Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@06:17:21 GMT

نگرانی شرکت‌ها از سرنوشت صلح تجاری

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۰۵۱۳۴

به‌گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل به نقل از رویترز، در فضایی که اقتصاد جهانی با گام‌های بی‌رمق به مسیرش ادامه می‌دهد، هم‌اکنون پیامدهای مخربی که درپی شعله‌‌ور شدن آتش جنگ تجاری بین واشنگتن و پکن ایجاد شده نوعی حس بلاتکلیفی را در میان سرمایه‌گذاران القا کرده‌است. بسیاری از شرکت‌هایی که در سیبل جنگ تجاری قرار دارند راهکارهایی ‌مانند افزایش هزینه اقلام خود را برای کاهش فشار تعرفه‌ها اجرایی کرده‌اند؛ اگرچه این تدابیر نیز تنها در مقیاس اندکی موثر واقع شده‌اند و بسیاری از شرکت‌های مزبور با کاهش حاشیه سودآوری سالانه خود هشدار داده‌اند که فشارها همچنان تداوم خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش موسسه اعتبار‌سنجی«استاندارد‌اند پورز» تصریح می‌کند که شرکت‌های آمریکایی متمرکز بر صادرات در سه‌ماهه دوم ۲۰۱۹ در ۷۷ درصد موارد درآمدزایی بهتری نسبت به پیش‌بینی‌ها داشته‌اند، با این حال شرکت‌های متکی بر اقتصاد داخلی تنها در ۶۶ درصد موارد از پیش‌بینی‌ها فراتر رفته‌اند. این امر نشان از آن دارد که شرکت‌های صادرات‌محور در عمل فشارهایی کمتر از انتظارات را تحمل می‌کنند. اما به‌نظر می‌رسد که آتش توپخانه جنگ تجاری واشنگتن خیال تمام شدن ندارد. کاخ‌سفید با دستاویز قرار دادن همان بهانه نخ‌نمای کسری تراز تجاری اما این‌بار در برابر ویتنام، کارزار تجاری دیگری را علیه متحد دیگر خود در جنوب شرق آسیا کلید زده است. رابرت لایتهایزر، نماینده تجاری دولت ترامپ تاکید کرده که ویتنام موظف است با انجام اقداماتی نظیر افزایش واردات کالاهای آمریکایی و کاهش محدودیت واردات برای این اقلام، مازاد تجاری خود در برابر واشنگتن را کاهش دهد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۵۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن

تورم توکیو از ۲.۶ درصد به ۱.۸ درصد رسید.

به گزارش ایسنا، اداره آمار ژاپن اعلام کرد شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) برای منطقه کو_توکیو بسیار کمتر از انتظار بود و در ماه آوریل به میزان ۱.۸ درصد رشد کرد.

این رقم در مقایسه با داده‌های سالانه ماه قبل کاهش یافته است، زمانی که شاخص محاسبه شده به ۲.۶ درصد رسید.

شاخص بهای مصرف‌کننده بدون احتساب مواد غذایی تازه و انرژی ۱.۸ درصد به‌طور سالانه افزایش یافت که کمترین سرعت افزایش از ماه سپتامبر ۲۰۲۲ محسوب می‌شود.

اکونومیک نوشت، این رقم در مقایسه با ماه گذشته ۲.۹ درصد کاهش نشان می‌دهد در حالی که شاخص بدون احتساب مواد غذایی تازه ۱.۶ درصد بر اساس آمار ارائه شده سال گذشته اضافه شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم