Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@00:09:40 GMT

کمک ۶۰۰۰ میلیاردی خیرین سلامت به حوزه درمان

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۰۹۱۵۶

کمک ۶۰۰۰ میلیاردی خیرین سلامت به حوزه درمان

دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور گفت: خیرین ظرفیت‌های برگ جامعه هستند.

به گزارش ایسنا، دکتر شهریاری در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در لرستان و استاندار، اظهار کرد: خیرین سلامت تا پایان سال ۹۶ بیش از ۶ هزار میلیارد تومان کمک کردند. 

وی تصریح کرد: بزرگترین دانشگاه‌های دنیا توسط خیرین ساخته شده‌اند. 

دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور خاطرنشان کرد: علی‌رغم تحریم‌های موجود خیرین سلامت در سال ۹۷ اعتباری بالغ بر ۱۱۰۰میلیارد کمک کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شهریاری اضافه کرد: فعالیت مجامع خیرین حتما باید با هماهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شوند. 

وی بیان کرد: از مجامع خیرین سلامت در استان‌ها خواسته‌ایم من بعد پیمانکاران اقدام خیر خود را جدا انجام داده و با قرارداد خود تلاقی ندهند. 

دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور ادامه داد: مشارکت بانوان در مجامع خیرین سلامت پایین است، انتظار داریم بیشتر شده و مجمع خیرین بانوان تشکیل شود. 

شهریاری اظهار کرد: نباید خیرین را در اقدامات سخت افزاری خلاصه کرد و باید آنها را به سمت اقدامات نرم افزاری بکشانیم. 

وی تصریح کرد: خیرین باید در کرسی‌های تحقیقاتی و ایجاد و ترویج سبک زندگی سالم در جامعه مشارکت کنند.

این مسئول خاطرنشان کرد: به زودی جلسه خیرین سلامت لرستانی مقیم سایر استان‌ها با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار و سرپرست دانشگاه در تهران برگزار خواهد شد. 

دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور با بیان اینکه باید از خیرین سلامت تجلیل و قدردانی شود، افزود: لرستان دارای مردمی ولایت‌مدار است که مراجع و شهدای بزرگی را در طول تاریخ خود معرفی کرده است.

سید موسی خادمی استاندار لرستان نیز در این دیدار گفت: تا حد امکان باید تلاش کنیم به حوزه بهداشت و درمان کمک کنیم.

وی تصریح کرد: لرستان به عنوان یک استان محروم به ویژه در حوزه بهداشت و درمان نیاز به توجه ویژه دارد.

دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور خاطرنشان کرد: سیل اخیر خسارات زیادی را متوجه زیر ساخت‌های استان کرد. در عین اینکه آمار نیازمندان در لرستان بالاست، افراد ثروتمند زیادی نیز در اقصی نقاط کشور وجود دارند که به این استان تعلق دارند. همراه با دکتر نیک‌بخت تلاش می‌کنیم مجمع خیرین سلامت بانوان را شکل دهیم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خيرين سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۹۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد

رییس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسر ژنومیکس، گفت: صندوق نوآوری، بر دانش بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکت‌های دانش بینیان حوزه سلامت تمرکز دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدصادق خیاطیان با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویداد‌های علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس، تصریح کرد: شکل گیری کمیته تجاری سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه‌ای است که می‌تواند در شکل گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه‌هایی است که مورد تایید کمیته تجاری سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت اپ قرار می‌گیرند.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد، را مسئول همکاری‌های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد.

دکتر مصطفی زمانیان عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می‌توانند در مدل‌های تامین مالی پروژه‌های اجتماعی مشارکت کنند افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل‌ها می‌تواند انگیزه‌ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

در بخش دیگری از این نشست، دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رییس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل دهی برنامه‌هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهاد‌های مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد.

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی دبیر کمیته تجاری سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن تشکر از اهتمام صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت‌های حوزه پیشگیری و درمان گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده برای شکل دهی زیست بوم پیشگیری و شخصی سازی درمان و شبکه سازی در ان اقدام شود.

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محور‌های تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکر‌های سرطان، از ۲ تا ۴ آبان ماه ۱۴۰۳ در تهران برگزار می‌شود.

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری سازی و مسوولیت پذیری اجتماعی، میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

دیگر خبرها

  • دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • تسلیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت درگذشت ماموستا ملااحمد فخری
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران