Web Analytics Made Easy - Statcounter

«امیر محبیان» روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا در خصوص اهداف دولت آمریکا از تحریم وزیر امور خارجه ایران، گفت: روشن است که ترامپ از روند پیشین مذاکرات انجام شده در برجام در زمان دولت اوباما ناراضی است. این نکته را نیز بارها به صراحت بیان کرده و ظریف را در این زمینه مقصر می دانست و گفته بود از ابتدا فهمیدم این ها حریف او نمی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خود ترامپ در یک روند فشار کوشید ایران را به پای میز مذاکره بکشاند و با مواضع مستحکم رهبری متوجه شد که این امر شدنی نیست از سوی دیگر علیرغم ایجاد محدودیت علیه ظریف در سفر اخیر او فهمید ظریف با دست و پای بسته هم کار خود را کرده و پومپئو به انفعال افتاد.

این استادیار و مدرس فلسفه غرب گفت: طبیعی بود که ترامپ بخواهد ظریف را از صحنه خارج کند. امید ترامپ آنست که با کنار زدن ظریف یک فرد ضعیف روبروی تیم آمریکایی بنشیند.

این فعال اصولگرا با اشاره به حمایت های رهبری، گفت: البته با موضع گیری های رهبری مشخص است که در این بازی ترامپ در وضعیتی قرار گرفته که اعمالش هیچ توجیه دیپلماتیک ندارد. انتقادات ریچارد نفیو و امثالهم دال بر همین امر است.

وی با مثبت توصیف کردن تدابیر دیپلماتیک ایران در دوره فشارهای یکجانبه آمریکا گفت: آنچه که روشن است طراحی راهبردی نحوه مواجهه ما با فشارهای آمریکا یعنی رویکرد مقاومت توسط رهبری و مدیریت صحنه ظریف جواب داده است؛ آمریکا کوشید میان دیپلماسی ما و نیروی محوری مقاومت ما یعنی سپاه اختلاف بیاندازد اما برخلاف تصورش محور ظریف - سلیمانی نزدیکتر شد.

همین امر موجب خشم ترامپ شده است؛ او خطر توییت های ظریف را کمتر از موشک های مقاومت نمی داند و هدف تحریم ظریف قطع کردن ارتباط او با رسانه های جهانی است.

محبیان تصریح کرد: الان به نظر می رسد باید پس از رسیدن به این واقعیت که سیاست وحدت و مقاومت کارایی دارد باید هشیار باشیم که عوامل نفوذی در صدد ایجاد شکاف در صف یکپارچه نظام برنیایند.

روز گذشته وزارت خزانه داری آمریکا اقدام به اعمال تحریم های ثانویه علیه محمد جواد ظریف نمود. این تحریم ها که بیشتر جنبه مالی و بانکی دارد، یک ماه پیش هم علیه مقام معظم رهبری اعمال شده بود. وزارت خزانه داری آمریکا در بیانیه خود مدعی شد چون ظریف به طور مستقیم یا غیرمستقیم برای رهبر جمهوری اسلامی ایران کار می کند یا به نمایندگی از سوی او عمل می کند، او را تحریم کرده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تحریم اصولگرایی دونالد ترامپ محمدجواد ظریف وزارت امور خارجه امیر محبیان رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۳۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • ظریف، همچون بند زدن برگ گل! | چینی‌بندزن! یه دل شکسته رو هم بند می‌زنی؟
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه