Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اقتصاد، در جریان هشتمین جلسه هسته اندیشه ورزی اقتصاد کلان وزارت امور اقتصادی و دارایی، تعدادی از اعضای انجمن اقتصاددانان ایران متشکل از اساتید دانشگاه های کشور و فعالین بخش خصوصی به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص مشکلات ساختاری و نهادی اقتصاد کشور، مبارزه با مفاسد اقتصادی، مکانیزم های جلب سرمایه گذاری خارجی، مولد سازی دارایی های دولت و نقش رونق مسکن در اقتصاد کشور  پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   

این گزارش حاکی است، طی چند جلسه گذشته این هسته اندیشه ورزی، با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، خوشه اقتصاد کلان دانشگاه تهران و خوشه پولی و بانکی دانشگاه علامه طباطبایی، بسته های سیاستی پیشنهادی و نتایج مطالعات خود را به بحث و بررسی گذاشتند.

همچنین، یازدهمین جلسه هسته اندیشه ورزی کاربست آموزه های دینی نیز برگزار شد.

در این جلسه، جمع بندی مطالعات و پیشنهادات اساتید و صاحب نظران این هسته اندیشه ورزی با موضوع «محاسبه نرخ سود بانکی» با لحاظ جنبه های فقهی و علمی، ارائه و اعضا به بیان نظرات و پیشنهادات خود در این ارتباط پرداختند.

گفتنی است، هسته اندیشه‌ورزی کاربست آموزه‌های دینی با هدف بررسی مسائل حوزه های مختلف اقتصادی از بُعد فقهی و بهره‌مندی از دیدگاه‌های متخصصین حوزوی، دانشگاهی با حضور نمایندگان ذی ربط از دستگاه های اجرایی مرتبط از جمله، بانک مرکزی و کانون بانک های دولتی و خصوصی، مدیران عامل بانک ها در وزارت امور اقتصادی و دارایی، از دی ماه سال ۱۳۹۷ تشکیل شده است.  

گفتنی است، یکی از مهم ترین برنامه های وزارت امور اقتصادی و دارایی پس از تصدی دکتر دژپسند، تشکیل هسته های اندیشه ورزی در حوزه های وظیفه ای این وزارتخانه شامل تامین مالی داخلی، تامین مالی خارجی، نظام مالیاتی، افزایش کارایی شرکت داری دولتی، مولد سازی دارایی ها و مدیریت بدهی های دولت، اقتصاد کلان، اقتصاد هوشمند، کاربست آموزه های دینی در حوزه های مختلف علوم اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار بوده است.

هسته های اندیشه ورزی وزارت اقتصاد، با ترکیبی متشکل از نمایندگان دولت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان بخش خصوصی و اساتید دانشگاه با هدف استفاده از ظرفیت های علمی و تخصصی کشور و ارتباط هر چه بیشتر میان وزارت اقتصاد با دیگر دستگاه های اجرایی، مجلس و دانشگاهیان به منظور حل مسایل و مشکلات مبتلا به اقتصاد کشور و زمینه سازی بهبود شرایط اقتصادی طراحی شده است.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی از کلیه اندیشمندان و صاحب نظران دعوت کرده است، نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص موضوعات مرتبط با هسته های اندیشه ورزی وزارت امور اقتصادی و دارایی، به سامانه «ارتباط مستقیم مردم با وزیر امور اقتصادی و دارایی» به آدرس http://mefa.ir ارسال کنند.

کد خبر 4682342

منبع: مهر

کلیدواژه: فرهاد دژپسند اقتصاد مقاومتی اقتصاد تحریم اقتصادی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۶۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • شناسه یکتا ارتباطی با افزایش مالیات ندارد
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • وزیر اقتصاد راهی عربستان می‌شود
  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است
  • هوش مصنوعی و حجیت فتوا
  • فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های اقتصادی استان یزد در نمایشگاه ایران اکسپو ارائه می‌شود
  • زاخارووا: بازدارندگی هسته‌ای روسیه جای تردید ندارد