Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به همکاری بین فرهنگ و صنعت، از هنرمندان درخواست کرد در نهادینه کردن تولیدملی و حمایت از کالای ایرانی در جامعه، گام بردارند و کمیته فرهنگ و صنعت با حضور هنرمندان تشکیل خواهد شد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، وزیر صنعت معدن تجارت در نشست هم‌اندیشی خود با هنرمندان و اعضای انجمن‌های هنری کشور با اشاره به اینکه مقابله با تحریم و حمایت از کالای ایرانی باید به وسیله هنرمندان فرهنگ‌سازی شود گفت: هنر تنها وسیله‌ای است که می‌تواند به ماندگاری کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او تاکید کرد: جامعه هنری حمایت از کالای ایرانی را باید فرهنگ سازی کند یعنی اینکه هنرمندان باید درآثار خود به هرنحوی که شده‌از کالای ایرانی و خرید آن حمایت کنند، به نوعی دیگر جامعه هنری باید تبلیغ ایرانی بخرید را انجام دهند.

او ادامه داد: باید نقاشی، فیلم، شعر و هنر به کمک صنعت بیاید تا تولیدات در حوزه صنعت ماندگار شود.

او موافقت خود را با تشکیل کمیته فرهنگ و صنعت با حضور هنرمندان مختلف در جهت حمایت از تولید و کالای ملی اعلام کرد و گفت: ما باید تولید ملی را برای مردم جا بیندازیم ظرفیت‌های هنری مثل ارکستر سمفونیک تهران طرفیت‌های مناسبی برای این امر دارند و واحد‌های صنعتی می‌نوانند از این راه سود ببرند.

رحمانی با اشاره به تأثیر زبان هنر در میان مردم گفت: مسئولین با هنرمندان و دانشمندان اهل کتاب باید ارتباط بیشتری داشته باشند و خواهان تداوم جلسات با هنرمندان برای انجام مصوبات آن شد
او همچنین به نشست‌های مختلف در راستای ارتباط صنعت و دانشگاه اشاره کرد.

وزیر صنعت و معدن و تجارت در بخش دیگری از صحبت هایش به ثبت سفارش و ممنوعیت بعضی از کالا‌ها اشاره کرد و گفت: ممکن است که بعضی از کالا‌های مورد نیاز هنرمندان تحت کد مجموعه ممنوع شده باشند با بررسی آن‌ها می‌توان این مشکل را حل کرد.

او به قائم مقام بازرگانی خود دستور داد که ملزومات مورد نیاز هنرمندان را بررسی کندو اگر نیاز به رفع ممنوعیت یا صدور مجوز‌های خاص دارد راانجام دهد.

رحمانی آمادگی وزارت صنعت را برای ساخت سریال‌هایی با موضوع صنعت که به فرهنگ سازی بپردازد اعلام کرد.

در این نشست هنرمندانی، چون شهرداد روحانی، اسماعیل اذر، نوربخش، اصغر همت، شهرام گیل ابادی، محمد معتمدی، اسماعیل خلج، آذررنگ، حبیب الله صادقی، مدیرعامل موسسه توسعه هنر‌های معاصر، شیرازی و تنی چند از هنرمندان حضور داشتند و مشکلات و دغدغه‌های خود را با وزیر صنعت، معدن و تجارت در میان گذاشتند و خواستار توجه بیشتر وزارت صنعت و توجه به فرهنگ و هنرمندان شدند.

در این نشست موضوعاتی مانند تامین مواد اولیه برای هنرمندان بخصوص هنرمندان نقاش، ضرورت حمایت از هنرمندان و پاسداشت زبان فارسی، فراهم شدن ملزومات برای هنرمندان تجسمی، پیشنهاد برگزاری جشنواره‌های فرهنگی هنری با محوریت صنعت، ضرورت استفاده صنایع و واحد‌های تولیدی از موسیقی فاخر و بومی کشور، استفاده از فضا‌های صنعتی و تولیدی در راستای تبلیغ هنر اصیل و ضرورت حمایت از هنرمندان تئاتر بویژه هنرمندان خرمشهر و آبادان مطرح شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزیر صنعت فرهنگ کالای ایرانی حمایت هنرمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۸۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل و پخش موسیقی ایرانی رویکرد برنامه «نیستان»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اهتمام رادیو فرهنگ در برنامه نیستان این است که بهترین و ناب‌ترین موسیقی‌ها را از ملل و ایران با گونه‌های مختلفی که وجود دارد، ارائه دهد.
آقای رضا مهدوی مجری و کارشناس برنامه «نیستان» با حضور در استدیوی شبکه خبر در خصوص پا بر جا بودن این برنامه (­ ۲۲ سال است که این­ برنامه پخش می‌شود) گفت: برنامه‌ای که وقتی بنیان آن­ خوب گذاشته می‌شود و مدیران مسئول و کارشناسان خوب پای کار می‌آیند، عمر برنامه را طولانی می‌کند و هر کسی که در هر دوره‌ای مسئولیتی قبول می‌کند، الزام دارد که کیفیت افزایی داشته باشد به لحاظ کیفی و کمی برنامه را نیندازد و بیننده و شنونده را افزایش دهد.
وی ادامه داد: نیستان این توفیق را داشته که طی این ۲۲ سال ساعت‌های مختلفی در این سال‌ها پخش شده و همه ساله­ همه کارگزاران و همه مدیرانی که آمدند و رفتند روی این برنامه صحه گذاشتند و این برنامه یکی از برنامه‌های موفق بعد از انقلاب است که این مدت زمان شامل حالش شده و هیچ نکته نظارتی هم نداشته است.
مهدوی افزود: این که ما به­ موسیقی­ فلات ایران می‌پردازیم و دیگر ملت‌ها که موسیقی آن‌ها محلی از اعراب دارد و می‌تواند به فرهنگ و هنر ما کمک کند به آن پرداخته می‌شود و البته حضور کارشناسان خبره (که می‌توانند اساتید با تجربه و مسن و یا جوانان اهل فن تازه فارغ التحصیل شده و کاربلدباشند) ­ که حرف نو و تازه برای گفتن دارند ما در نیستان به دنبال همین حرف‌های نو هستیم.
وی در ادامه گفت: این سال‌ها ما میزبان شخصیت‌های بزرگی­ بودیم که بعضی از ان‌ها دیگر بین ما نیستند همچون مهندس امیر همایون خرم و فرهنگ شریف و بعضی از امروزی‌ها نظیر شاهین فرحت، نادر مشایخی و تینوش بختیاری که از بزرگان موسیقی ایران هستند البته افراد بسیاری­ در این برنامه ما را یاری می‌کنند که افتخار میزبانی آنها را در این برنامه داشتیم.
کارشناس برنامه نیستان افزود: ­­شاید یک کارشناس پنج برنامه (ما موظف هستیم که برنامه‌ها را ۵ برنامه ۵ برنامه بگیریم، چون برنامه را به صورت لقمه لقمه، آیتمی و برنامکی و بخشی کردیم) که هرشب هر کدام از این عزیزان می‌توانند ۸ دقیقه صحبت کنند و سریالی پشت سر هم و در هفته پخش می‌شود، امکان دارد که هفته بعد موضوعی نداشته باشد برای همین کارشناس بعدی و مهمان دیگری­ می‌آید، زنده یاد استاد جمشید عندلیبی ما ۵ برنامه از ایشان ضبط کردیم و داشتیم ۵ برنامه دیگر را ضبط می‌کردیم که ۲ برنامه بیشتر نشد و به رحمت خدا رفتند.
مهدوی در خصوص حفظ آرشیو برنامه گفت: سال‌ها قبل آرشیو داری به شکل دیگری بود، به عنوان شاهد ثبت و ضبط می‌شد، اما نه با کیفیت خوب­، حالا اتفاق خوبی که طی این ۱۰ سال افتاده «ایرانصدا» است، که ما شنونده‌های زیادی را در جهان داریم، فارسی زبانانی که در اقصی نقاط دنیا هستند با گوشی وارد می‌شوند و این برنامه را می‌شنوند این برنامه­­ چه زنده باشد یک ساعت بعد به صورت دو تا نیم ساعت قابل برداشت هست، چه آفلاین و چه آنلاین قابل شنیدن است و می‌ماند و برحسب موضوع و تاریخ و روز علاقمندانی که کار پژوهشی می‌کنند یا برنامه را به هر دلیلی نشنیدند ، می‌توانند بشنوند، نکته مهم این برنامه این است که ­­از زمان مدیریت دکتر کاظمی دینان و­ قائم مقام ایشان آقای مبشری از نوروز پارسال ما شاکله برنامه را به نوعی به روز کردیم این که در گذشته در یک ساعت به مصاحبه و گفتگو پرداخته می‌شد، ما از امسال این ۵۵ دقیقه را در ابتدا یک موسیقی مناسب از فرهنگ ایرانی و اقوام ایرانی پخش کنیم تا یک ورودی مناسب داشته باشیم، ۵ کارشناس خبره هر کدام ۸ دقیقه، ۸ دقیقه صحبت می‌کنند با آنونس‌هایی که میان برنامه‌ای که دارد می‌گوید رادیو فرهنگ یا نیستان به چه می‌پردازیم ، ۵ موضوع کاملا متفاوت، این که نگاه درست مدیریت به این قضیه که از ما خواستند ما این برنامه را به روز رسانی کنیم و از آن هم استقبال می‌شود، ­این‌ها را تکراری نکنیم و از کارشناسان و استادان دعوت کردیم و اتاق فکر تشکیل دادیم و خوشبختانه هر روز به کارشناسان ما اضافه می‌شود و خیلی‌ها در نوبت هستند در موضوعات مختلف که بتوانیم قرابت‌های فرهنگی را­ که با دیگر ملل داریم، پیدا کنیم.
وی در پایان در خصوص موسیقی پاپ و راک گفت: کارشناسی که بتواند به درستی آنها را تجزیه و تحلیل کند و بررسی کند ما دعوت می‌کنیم و حتی نمونه را پخش می‌کنیم، چون برنامه کاملا تخصصی است، شاید بعضی از موسیقی‌هایی که دیگر شبکه‌ها امکان پخش آن را نداشته باشند، تا یک مدت زمان کوتاه ما پخش می کنیم و مصداقی تجزیه تحلیل می‌کنیم چرا که ما کار علمی می‌کنیم ما محسن چاووشی را داریم که الان­ موسیقی راک می‌خواند؛ اما وطنیزه کرده و موفق عمل کرده، شعر مولانا را در این قالب آورده و موفق هم شده است چه اشکالی دارد، حتی موسیقی­ «رپ» را می‌توانیم در قالب فرهنگ خودمان نهادینه و بومی سازی کنیم­ و چه جایی بهتر از نیستان که مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرد و ما یک جور­ بازوی اجرایی غیر مستقیم شویم برای کارشناسانی که در­ نهاد‌های حاکمیتی تصمیم گیری می‌کنند و نهاد‌های بالادستی به واسطه این برنامه که­ می شنوند، شاید نگاهشان، قلمشان متفاوت شود و کمک کند به رشد و توسعه فرهنگ ایرانی - اسلامی موسیقی که ۱۰ قرن گذشته و خیلی پیشینه طولانی دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • تحلیل و پخش موسیقی ایرانی رویکرد برنامه «نیستان»
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • حمایت ستاد ملی جمعیت از آثار هنرمندان با موضوع جمعیت
  • صلح و سازش، ظرفیتی برای کاهش جمعیت کیفری
  • آجیل، دیگر یک کالای لوکس نیست
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود