Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان گچساران گفت: مسئولان و روسای ادارات از امکانات دولتی و از وقتی که برای مردم و خدمت به آنها می باشد نباید برای تبلیغات انتخاباتی استفاده کنند.

به گزارش ایسنا، منطقه کهگیلویه و بویراحمد علی خوان پایه در نشست شورای اداری گچساران افزود: باتوجه به شرایط اقتصادی کنونی بازاریان باید انصاف را رعایت کرده و به گونه ای عمل کنند که مردم متضرر نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در این شهرستان محلات فقیر نشین متعددی وجود دارد که ساکنان آنها برای معیشت خود دچار مشکل هستند.

فرماندار شهرستان گچساران تصریح کرد: این افراد نیز باید بتوانند مانند دیگر افراد جامعه زندگی کرده و از بازار مایحتاج خود را تهیه کنند.

خوان پایه عنوان کرد: اداره صنعتف معدن و تجارت نیز برای تنظیم بازار و جلوگیری از تخلفقات احتمالی به جد تلاش می کند.

وی ادامه داد: این نهاد با توجه به تعداد کم نیروی خود به تنهایی این وظیفه مهم را انجام می دهد ولی باید با این نهاد همکاری لازم انجام شود.

فرماندار شهرستان گچساران خاطرنشان کرد: همکاری مردم و مسئولان دیگر دستگاه های اجرایی در این امر مهم و تاثیر گذار است ومسئولان باید مشاهدات خود را درباره گران فروشی  به صورت مستند گزارش کرده و صدای مطالبه گری مردم  شوند.

خوان پایه بیان کرد: امسال انتخابات مهمی را در پیش رو داریم که تلاش خواهیم کرد تا انتخاباتی با نشاط و با حداکثری رأی مردم را برگزار کنیم.

وی افزود: با توجه به این امر حفظ و صیانت از بیت المال و رعایت قوانین باید مورد توجه مدیران و دستگاه های اجرایی قرار گیرد.

فرماندار گچساران ادامه داد: مسئولان و روسای ادارات از امکانات دولتی و از وقتی که برای مردم  و خدمت به آنها می باشد نباید برای تبلیغات انتخاباتی استفاده کنند.

خوان پایه اضافه کرد: ما به عنوان خدمتگزاران مردم هستیم و باید دغدغه های مردم را درک و برای مرتفع کردن آنها تلاش کنیم.

وی گفت: ادارات اگر اختلافی باهم دارند می توانند در کنار هم با تعامل انها را مرتفع کرده و این اختلاف را به دستگاه قضایی نکشانند.

فرماندار گچساران تصریح کرد: مردم در شرایط سخت همیشه در صحنه بودند و به کمک دولت امدند ماهم باید در کنار آنها ایستاده و به نحو مطلوب به آنها خدمت کنیم.

خوان پایه عنوان کرد: با توجه به نزدیک شدن هفته دولت ادارات و نهاد ها می توانند طرح ها و پروژه های خود را جهت افتتاح و یا کلنگ زنی درهفته دولت به اطلاع فرمانداری برسانند.

وی افزود: بخشی ازفصل کشت تابستانه در این شهرستان به اتمام رسیده و بخشی دیگر نیز در دست اقدام است.

فرماندار گچساران ادامه داد: دستگاه های خدمات رسان و آب منطقه ای این موضوع را مد نظر قرار داده و از پیش آمدن برخی از مشکلات برای کشاورزان جلوگیری کنند.

خوان پایه اضافه کرد: رسیدگی به مشکلات کارگران یکی از دغدغه های مهم در گچساران است که مسئولان زیر ربط باید آن را مد نظر خود قرار دهند زیرا اگر حقوق آنها به موقع پرداخت نشود کارگران این قشر زحمتکش دچار مشکل خواهند شد.


انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال تبلیغات تنظیم بازار جامعه کهگیلویه و بویراحمد معدن و تجارت قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۴۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماد‌های عجیب در انتخابات هند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دهلی نو، کتری"، " لیوان"، "دمپایی"، جارو، " فیل"، " دسته گل"، کتاب، "عینک"، " دوچرخه" و هزاران نماد دیگر این روز‌ها در تبلیغات نامزد‌ها و احزاب در سطح خیابان‌ها و کوچه‌های شهر‌های مختلف هند دیده می‌شود.
در هند طبق قانون هر حزب و نامزدی باید در انتخابات ملی، ایالتی و محلی باید یک نشان تصویری داشته باشد.
تاریخچه اجبار داشتن نماد به سال‌های اول استقلال هند برمی‌گردد، زمانی که کمتر از ۲۰ درصد مردم هند با سواد بودند و رای دهندگان باید نامزد‌های منتخب خود را از روی نماد‌ها و نشان‌های تصویری انتخاب می‌کردند نه نام هایشان.
در زمان کنونی نیز که گفته می‌شود بیش از سه چهارم هندیان باسواد تلقی می‌شوند، اما همچنان این نشانه‌های تصویری حرف اول را در هنگام انتخابات می‌زنند.
از اولین انتخابات در سال ۱۹۵۱ میلادی زمانی که دست‌کم ۵۳ حزب برای حدود ۴۵۰۰ صندلی مجلس ملی و مجالس ایالتی با هم رقابت کردند کمیسیون انتخابات نماد‌هایی را به احزاب اختصاص داد و هر نامزدی می‌توانست با این نماد در انتخابات شرکت کند.
فرمان نماد‌های انتخاباتی در سال ۱۹۶۸ میلادی به همه احزاب در سطح ملی، ایالتی، محلی و همچنین نامزد‌های مستقل داده شد.
اولین نماد انتخاباتی در هند متعلق به کنگره بود حزبی که در مبارزات آزادی بخش و جنبش استقلال طلبی هند نقش فراوانی داشت.
نخستین نماد انتخاباتی حزب کنگره "یک جفت گاو نر" بود. پس از انفکاک در آن، نماد حزب به "گاوی که به گوساله خود شیر می‌دهد" تغییر کرد.
از سال ۱۹۷۹ "دست " نماد حزب کنگره شد.
حزب حاکم بی جی پی در سال ۱۹۸۰ تشکیل شد. این حزب نماد انتخاباتی خود را "نیلوفرآبی" برگزید. بنیانگذاران آن اعلام کردند تاریکی جای خود را به نور خورشید خواهد داد و نیلوفر آبی شکوفا می‌شود.
حزب عام آدمی یا عامه مردم که سال ۲۰۱۱ در دهلی تشکیل شد نماد خود را "جارو" انتخاب کرد.
حزب ملی مردم هند "کتاب" را بعنوان نماد خود انتخاب کرد. در هنگام برپایی جشن انتخاب این نماد اعلام شد که تنها سواد و تحصیل می‌تواند اقشار ضعیف را توانمند کند
هدف از این انتخاب اعتراض به فساد و نشان دهنده امید حزب برای پاک کردن کثیفی‌ها و فساد‌های نفوذ یافته در دولت و مجلس بود.
"
نماد‌ها و نشانه‌های تصویری، ساختار، عملکرد‌ها و اهداف سیاسی احزاب و افراد را ساده و خلاصه بیان می‌کنند.
نماد‌ها باید آشنا و به راحتی قابل تشخیص باشند و هیچ پیوند مذهبی یا احساسی با اعتقادات مردم مانند گاو، معبد، پرچم ملی، چرخ نخ ریسی و ... نداشته باشد.
نماد‌های انتخاباتی هند پیام‌های بی صدایی هستند که نقش بزرگی در هنگام انتخابات در هند ایفا می‌کنند.
این صحنه ها، ارتباطات تصویری بشر در ماقبل اختراع الفبا را به یاد می‌آورد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات:
کیشو دیو: نامزد مستقل انتخابات مجلس هند

دیگر خبرها

  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • حضور ۴ تن از مسئولان آذربایجان غربی در سامانه سامد
  • استفاده از سالن‌های دولتی برای تبلیغات نامزد‌های مجلس
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری
  • برپایی میز خدمت در شهرستان زرندیه
  • خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران 
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران
  • بسیج تمامی امکانات برای رفع آبگرفتگی‌ها در دزفول