Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از بخش‌های مهم در هر اداره و سازمان بخش حقوقی آن سازمان محسوب می‌شود که وظیفه پیگیری مطالبات آن سازمان و همچنین طرفیت واقع شدن در محاکم قضایی را به عهده دارد.

اخبار اجتماعی - عموما هر زمانی که از عملکرد یک سازمان و نهاد به دستگاه قضایی شکایتی برده می‌شود و به قول معروف پرونده‌ای تشکیل می‌شود وظیفه ادارات حقوقی و وکلا و کارشناسان حقوقی آن سازمان آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همه پرونده‌های مفتوحه علیه یک سازمان و نهاد پس از برگزاری جلسات متعدد رسیدگی و همچنین تلاش بخش حقوقی احکام به نفع یا ضرر آن سازمان صادر می‌شود.

پس از آن که حکم بدوی از سوی دادگاه رسیدگی کننده صادر شد نوبت واخواهی و اعتراض به آن رسیده و در گام بعد نوبت رسیدگی به اعتراض طرفین پرونده در دادگاه تجدید نظر می‌رسد.

اخیراً دادگاه تجدید نظر استان تهران در سه پرونده حقوقی رأی بدوی دادگاه صادر کننده حکم را به نفع شهرداری تهران رد کرده و حکم قطعی به ارزش 100 میلیارد تومان به نفع شهرداری در این خصوص صادر کرده است.

سید امیرحسین شمس مدیرکل حقوقی شهرداری تهران درخصوص این 3 رأی صادر شده گفت: با تلاش‌ها و پیگیری‌های جدی مدیران و کارشناسان حقوقی شهرداری تهران دادنامه صادره مبنی بر محکومیت شهرداری منطقه 15 تهران به پرداخت مبلغ 55 میلیارد تومان خسارت مورد ادعا، در مرحله تجدید نظرخواهی نقض و دعوی مطروحه رد شد.

وی همچنین افزود: در پرونده دیگری که محکومیت بدوی شهرداری منطقه 19 تهران به پرداخت مبلغ 31 میلیارد تومان بهای ملک را به دنبال داشت که با تلاش های به عمل آمده، رأی محکومیت شهرداری  نقض و حکم بطلان دعوی خواهان صادر شد.

مدیرکل حقوقی شهرداری تهران ضمن اشاره به محکومیت اولیه شهرداری منطقه 6 تهران به پرداخت مبلغ 8 میلیارد تومان بهای ملک در پرونده ای، بیان کرد: با تلاش همکاران حقوقی در مرحله تجدید نظر و ارائه دلایل و مستندات محکم و مستدل، رأی بدوی نقض و حکم قطعی به بطلان دعوی خواهان‌ها صادر شد.

وی همچنین تصریح کرد: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته در تمامی این پرونده‌ها، حقانیت طرف‌های دعوی مورد اشکال و ایراد قانونی بود که باوجود دفاع در مرحله بدوی منجر به محکومیت شهرداری شد اما در نهایت  با پیگیری‌های جدی مجموعه حقوقی شهرداری تهران از تضییع حقوق شهرداری به ارزش بالغ بر 100 میلیارد تومان جلوگیری به عمل آمد.

سیدامیرحسین شمس در خاتمه ضمن قدردانی از زحمات همکاران حقوقی خود در مجموعه شهرداری تهران ، گفت: در راستای مسئولیت خطیری که در صیانت از حقوق عمومی و احقاق حقوق عامه بر عهده داریم، تلاش ها نیز به نحو مستمر ادامه خواهد داشت و امیدواریم در سایر پرونده‌هایی که حق و حقوق شهرداری تهران در معرض تهدید یا تعرض قرار می‌گیرد، شاهد موفقیت مجموعه حقوقی شهرداری تهران باشیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شهرداری شهرداری تهران استان تهران دستگاه قضایی شهرداری شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۹۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز

ایسنا/قم مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم با بیان اینکه روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر توسط ناوگان اتوبوس‌رانی جابجا می‌شوند، گفت: ناوگان حمل‌ونقل عمومی نجات‌دهنده بسیاری از مسائل ازجمله مصرف سوخت، ترافیک، آلودگی هوا و ... است.

علی نیک با اشاره به اینکه آموزش رانندگان اتوبوس‌رانی به‌صورت اجباری دنبال می‌شود، اظهار کرد: روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر توسط ناوگان اتوبوس‌رانی جابجا می‌شوند.

وی با بیان اینکه تلاش داریم متوسط تعداد جابجایی مسافر را افزایش دهیم، ابراز کرد: هدف ما این است که حداکثر پیاده‌روی یک شهروند برای رسیدن به ایستگاه ۴۰۰ متر باشد و تلاش داریم هرچه سریع‌تر این هدف را محقق کنیم.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم با اشاره به اینکه احداث ایستگاه‌های سبز توسط شهرداری‌های مناطق در حال انجام است، مطرح کرد: تمام تلاش‌ها بر این است که مردم استقبال بیشتری از حمل‌ونقل عمومی داشته باشند.

نیک خاطرنشان کرد: دو خط رایگان گردشی اطراف حرم با ۶ دستگاه اتوبوس داریم که ماهانه حدود ۵۰۰ میلیون تومان هزینه‌ دارند و خودروهای برقی نیز در سه مسیر اطراف حرم به‌صورت رایگان ارائه خدمت می‌کنند.

وی با بیان اینکه سیستم مدیریت شهری به دنبال خدمت به مردم است، مطرح کرد: سال گذشته سازمان اتوبوس‌رانی ۱۸۵ میلیارد تومان بودجه داشت که بیش از ۹۰ درصد اعتبارات در بخش درآمدها و هزینه‌ها محقق شده است.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم با اشاره به اینکه برای سال جاری نیز ۲۷۵ میلیارد تومان در نظر گرفته‌شده است، عنوان کرد: به همکاران سیستم اتوبوس‌رانی قم نمره قبولی می‌دهیم چراکه هر شب پس از پایان سرویس اتوبوس‌رانی نظافت و تأمین سوخت اتوبوس انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تلاش داریم با تکنولوژی پیش برویم تا خدمات مناسبی به مردم ارائه کنیم، خاطرنشان کرد: دوربین‌های نظارتی در ایستگاه‌ها و اتوبوس‌ها نصب‌شده تا بهترین خدمات ارائه شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، نیک در پایان یادآور شد: در سال گذشته سامانه پیامکی نیز راه‌اندازی کردیم که مردم به راننده، خودرو و نظافت  نمره دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا در دادگاه لاهه عزمی برای محکومیت نتانیاهوی جنگ‌طلب وجود دارد؟
  • محکومیت ۲۶ پرونده قصور پزشکی در پزشکی قانونی کرمانشاه
  • تهدید رژیم صهیونیستی به انتقام از دادگاه کیفری بین‌المللی
  • محکومیت صبا آذرپیک با شکایت مجلس و برخی نمایندگان | جزئیات حکم
  • اطاله دادرسی در بسیاری از شعب دادگاه‌های نظامی به صفر رسیده است
  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • انتظار ۹ ساله ساکنان مسکن ویژه تهرانسر برای صدور سند مالکیت