Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالکریم حسین‌زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه یکی از مشکلات اساسی ما این است که تحزب به مفهوم واقعی آن شکل نگرفته است، گفت: حتی کسانی که شعار تحزب را می‌دهند و خودشان هم عضو حزب هستند تا حدودی پایبند به اصول تحزب و حزب‌گرایی نیستند.

نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس افزود: برای اجرای دقیق حزب‌گرایی باید افراد را از نظر حزبی شناسنامه‌دار کنیم تا افراد بر اساس گفتمان سیاسی شفاف و مشخص، با برنامه‌های عملی مشخص وارد سیستم های انتخاباتی از پارلمان محلی تا پارلمان ملی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پارلمان ملی مردم براساس برنامه هایی که توسط پارلمان ها ارائه شده است، پرسش گری کنند که این جریان‌ها چه کرده‌اند و چه فعالیت هایی داشته‌اند.

وی انتخابات پیش رو شامل مجلس شورای اسلامی و ریاست‌جمهوری را مهم و تعیین کننده خواند و گفت: جریان‌های سیاسی باید براساس شناسنامه‌های سیاسی خود وارد کارزار انتخاباتی شوند. قابل پذیرش نیست که به عنوان مثال وقتی وزیری وارد کابینه می‌شود، اعلام می کند که از حزب خودم استعفا می‌دهم یا به عنوان مثال افرادی که وارد مجلس می شوند، اعلام می کنند که در مدار میثاق نامه‌ای که برای ائتلاف نوشته بودند، نیستند.

عضو هیئت رئیسه فراکسیون امید مجلس خاطرنشان کرد: در کشور ما اکثر ائتلاف‌ها به صورت کتبی نیست لذا افراد، خود را مقید به ائتلاف نمی‌دانند چون تفاهمنامه و میثاقی بین جریان‌ها امضاء نشده است.

نماینده نقده گفت: ائتلاف در صورتی که دو طرف مقید به میثاق نامه و تفاهم نامه مشترک باشند و افراد جرئت تخطی از میثاق نامه را نداشته باشند، امکان‌پذیر است.

وی افزود: اما اگر روال گذشته در مورد ائتلاف مجددا تکرار شود به نظر من جریان اصلاح‌طلبی به اندازه کافی اینگونه ائتلاف‌ها را تجربه کرده و نیاز به ائتلاف ندارد.

حسین زاده اظهار داشت: افرادی که در شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان حضور دارند، جزو دایره اصلاح‌طلبان هستند و شامل افرادی می‌شوند که به دنبال تحقق خواسته‌های ملت هستند و به صورت حداکثری تحقق مطالبات وکلای خود را پیگیری می‌کنند.

وی تأکید کرد: از نظر من لیست واحد اصلاح‌طلبان به معنای حضور افرادی است که در شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان هستند. افراد خارج از این دایره، در صورتی که در لیست اصلاح‌طلبان حضور داشته باشند در قالب ائتلاف حضور می‌یابند.

وی تصریح کرد: ائتلاف را به صرف اینکه میثاق نامه مکتوب وجودداشته باشد، قبول دارم. در غیر این صورت به نظر من هر کسی که دارای اندیشه سیاسی است، باید قلم جهان بینی و جریان سیاسی خود را در دست داشته باشد تا مردم از کسی که باور قلبی به گفتمان سیاسی خاص دارد، مطالبات خود را پیگیری کند.

حسین زاده خاطرنشان کرد: نمی‌توان از کسی که باورپذیری و تعهد به یک گفتمان سیاسی ندارد، انتظار داشت مطالبات سیاسی قشر خاصی را دنبال کند.

نماینده مردم نقده افزود: اینکه می‌شنویم عده‌ای از دوستان معتقدند که ائتلاف پاسخگو نخواهد بود، به این دلیل است که می‌بینند بخش کثیری از مطالباتشان روی زمین مانده است. تا زمانی که باورپذیری در مورد یک جریان سیاسی وجود نداشته باشد در راستای تحقق مطالبات آن نیز گام‌های اساسی را بر نمی‌داریم و حتی حاضر نیستیم هزینه حداقلی بابت آن پرداخت کنیم.

عضو هیئت رئیسه فراکسیون امید مجلس گفت:در  مجلس دهم به دلیل تشکیل فراکسیون‌های سه گانه و خارج شدن از فضای اصلاح‌طلب، اصول‌گرا یک موازنه منفی در مجلس ایجاد شد. این موازنه منفی هیچگاه خطوط طرح‌ها و لوایح و حتی مباحثی که در صحن علنی در حوزه استیضاح‌ها و سوال ها ایجاد می‌شد را قابل پیش‌بینی نمی‌کرد و موجب ایجاد فضای عدم قطعیت در ساحت سیاسی کشور شده بود. این فضای عدم قطعیت به دلیل اینکه برخی افراد دائماً در حال حرکت در این دو جریان بودند، وجود داشت.

وی خاطرنشان کرد: ما در انتخابات مجلس دهم با اعتدالیون ائتلاف کردیم. همه جا اعلام کردند حدود ۱۶۰ نفر از اعضای لیست امید به داخل مجلس راه یافته اند. ما با یک عدد انبوه وارد مجلس شدیم اما عدد کوچکی از ما در مجلس باقی ماند.

حسین‌زاده گفت: به نظر من جریان سیاسی از عدم ائتلاف متضرر نمی‌شد. وقتی جریان سیاسی با ظرفیت واقعی خود به صحنه وارد شود، مردم نیز به اندازه ظرفیت همان جریان سیاسی، به آن نزدیک می‌شوند. لازم نیست دوستان تلاش کنند که در تهران یا شهرستان‌ها، لیست بزرگی ببندند. ما باید لیست واقعی ببندیم.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۰۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران

جلسه شورای شهر تهران که امروز یکشنبه با حضور شهردار پایتخت برگزار شد با حاشیه‌هایی همراه بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جلسه شورای اسلامی شهر تهران که امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ با حضور شهردار برگزار شد، با حاشیه‌هایی همراه بود. پس از گزارش معاون حمل‌ونقل و ترافیک برخی اعضای شورا به قرارداد واردات از چین انتقاداتی وارد کردند و در مقابل برخی دیگر از اعضا این انتقادات را غیرفنی اعلام کردند و آن را سیاسی‌کاری خواندند.

مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران ضمن تاکید بر فرمایشات رهبری در خصوص وحدت بین دستگاه‌ها و ایجاد امیدآفرینی برای مردم، از اعضای شورای شهر خواست که تنها درباره گزارشی که معاون حمل‌ونقل شهرداری ارائه کرده است، صحبت کنند.

زمانی که شهردار تهران برای ارائه پاسخگویی به پشت تریبون رفت، تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر از جمله تشکری هاشمی، امانی، قائمی، عباسی، اقراریان و خانم نجفی که از مخالفان سیاسی شهردار تهران به شمار می‌روند برای از حدنصاب‌افتادن شورای شهر، جلسه را ترک کردند.

در ادامه علیرضا زاکانی، شهردار تهران خطاب به کسانی که انتقاداتی وارد کرده بودند، گفت: اگر انتقادات شما فنی است بمانید تا پاسخ را بشنوید؛ شما نه جلسات هم‌اندیشی تشریف می‌آورید نه می‌نشینید پاسخ‌ها را بشنوید.

اختلافات سیاسی برخی اعضا با شهردار تهران بعد از انتخابات اخیر مجلس بالا گرفته است. همزمان جریاناتی در بیرون شورای شهر با راه‌های مختلف تلاش می‌کند تا مانع ورود اتوبوس و تاکسی‌های برقی به تهران شوند.

این جریان روز گذشته با انتشار قرارداد واردات خودرو از چین تلاش کرد در مسیر این پروژه اختلال ایجاد کند. کارشناسان معتقد هستند ورود خودروهای برقی در حل مسئله ترافیک و آلودگی هوا راهگشا است و چهره شهر را تغییر خواهد داد.

منبع: فارس

کد خبر 748825

دیگر خبرها

  • پوستکوعلو: باید خیلی چیزها را اصلاح کنیم؛ تاوان ضعف دفاعی‌مان را پرداختیم
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • شورای ائتلاف کاندیداهای مورد حمایت خود در خرم‌آباد را اعلام کرد
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است